2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

çok güzel canım bende internette gördüm ne güzel süslemişler dimi ,siyah bir kurdele birkaç tanede düğme ,valla çok tatlı ve basit
Evet erkeklerde sever bu şekilde görünce onlara da özel günlerini hissettirmek lazım özel şeylerle

Eylül gelinleri Tünaydın.gelemedim epeydir hazırlıklar nasıl
ne yaptınız

iyi düşünmüşsün canım bende öyle yapıcam rahat olur Ciidemm
Dimi Düğünüm gündüz olacağı için sabahın köründe koşturmak istemiyorum kuaför fotoğrafçı falan bende nikah gününü düşündüm zaten saçım yapılacak yine kuaföre gidicem nikah için bari fotoğrafta aradan çıksın dedim

iyi düşünmüşsün canım , şaçımız başımız dağılmaz inşallah o gün fotoğrafımız çekilene kadar :)

iyi düşünmüşsün canım , şaçımız başımız dağılmaz inşallah o gün fotoğrafımız çekilene kadar :)
İnşallah yaa pozitif düşünelim pozitif enerji yayalımmm yağmurda yağmaaz rüzgar da çıkmaz saçımız makyajımız hiç bozulmaazzz amin

Ay düğün haftası ben çok yoğun olcam ya
09.09 nikah-fotoğraf çekimi
10.09 kına
11.09 işler hallolursa babamı ziyaret etmek istiyorum
13ü zaten düğün
düşündükçe stres basıyo şimdiden Allah yardımcımız olsun

aaa nasıl oluyor o canım @Ciidemm
Bildiğim kadarıyla bütün kızlar toplandık hesabı gidiyoruz hamama börek çörek çalgı çengi eğleniyoruz öyle bişey canım küçük hediyelikler de verebiliyorsun istersen eğlenceli bişey yani bende kuzenime verdim hamam görevini ayarlayacak kısmet olursa yapmak istiyorum

düğünden bir gün öncemi yapılıyor canım hiç duymamıştım filmlerdeki gibi yani , orda hamam parasını kim ödüyor peki

şöyleymiş bir tane ağac oluyor yanında gelinle damadın adı yazıyor ve nikah tarihleri ,misafirlerde gelip boyaya parmagını batırıyor ve bir dala yaprak yapıyor üstünede adını yazıyormuş ,böylece gelen misafirler için eğlenceli birşey oluyor,gelinle damadın da soy agacı gibi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…