- 5 Mart 2015
- 806
- 372
Smokin şeklinde kutu var canım kesinlikle al öyle yap ben yaparken hiç görmedim böyle yoksa kesin böyle olurdu
çok tatlıEki Görüntüle 1533668
Evet erkeklerde sever bu şekilde görünce onlara da özel günlerini hissettirmek lazım özel şeylerleçok güzel canım bende internette gördüm ne güzel süslemişler dimi ,siyah bir kurdele birkaç tanede düğme ,valla çok tatlı ve basit
Evet erkeklerde sever bu şekilde görünce onlara da özel günlerini hissettirmek lazım özel şeylerle
Dimiiyi düşünmüşsün canım bende öyle yapıcam rahat olurCiidemm
DimiDüğünüm gündüz olacağı için sabahın köründe koşturmak istemiyorum kuaför fotoğrafçı falan bende nikah gününü düşündüm zaten saçım yapılacak yine kuaföre gidicem nikah için bari fotoğrafta aradan çıksın dedim
İnşallah yaa pozitif düşünelim pozitif enerji yayalımmm yağmurda yağmaaz rüzgar da çıkmaz saçımız makyajımız hiç bozulmaazzz aminiyi düşünmüşsün canım , şaçımız başımız dağılmaz inşallah o gün fotoğrafımız çekilene kadar :)
İnşallah yaa pozitif düşünelim pozitif enerji yayalımmm yağmurda yağmaaz rüzgar da çıkmaz saçımız makyajımız hiç bozulmaazzz amin
Bildiğim kadarıyla bütün kızlar toplandık hesabı gidiyoruz hamama börek çörek çalgı çengi eğleniyoruz öyle bişey canım küçük hediyelikler de verebiliyorsun istersenaaa nasıl oluyor o canım@Ciidemm
Bildiğim kadarıyla bütün kızlar toplandık hesabı gidiyoruz hamama börek çörek çalgı çengi eğleniyoruz öyle bişey canım küçük hediyelikler de verebiliyorsun isterseneğlenceli bişey yani bende kuzenime verdim hamam görevini ayarlayacak kısmet olursa yapmak istiyorum
Gelmek isteyen onuda ödeyecek canımdüğünden bir gün öncemi yapılıyor canım hiç duymamıştım filmlerdeki gibi yani , orda hamam parasını kim ödüyor peki
Gelmek isteyen onuda ödeyecek canım
Neymiş buuSweetlifee