2015 Eylül Gelinleri. Bizde Burada Toplaşalım :)

merhaba bizde eylülde evlenecez ama tgün olarak belli değil :):-) 17 kasım 2014 de başladık biz daha öncedende taşınıoduk.. aralıkda isteme oldu 1 şubatta da nişanımız oldu şlimdi ise düğünü haziran düşündük ee malum ramazan ee temmuzda bayram :9 ağustostada herkes tatilde bizde hadi eylül 1-10 arası olsun dedik ama ben çokk heyecanlıyım:KK71: çok mu aşık oldum bilmiyorum kii:KK37: :KK23:bizim buralarda salon sıkıntılarmız olmaz binlerce salon var ama kalabalık olablir eylül ayı düğün sezonudur buralarda :)):cool:

Selamlar öncelikle bende 2015 5 Eylül geliniyim cok sıkıntılı ve heycanlı bi dönemdeyiz haliyle ceyizdir alışveriştir al al bitmio ne bitmez Tükenmez birşeymiş bu çeyiz bıktım valla nişanlımda askerde günler gecmio ya telaştan cok üzüntülü oluyorum zaten valla napcagımı şaşırdım
Hoşgeldin canımm ..
Çeyiz bitmez ben onu anladım zaten bu dönemde.
Hiiiç bitmeye niyeti yok , muhtemelene vlendikten sorna dahi devam edecek :)
Aynı günmüş düğünümüz bu arada :) Şafak kaç senin?

merhaba bizde eylülde evlenecez ama tgün olarak belli değil :):-) 17 kasım 2014 de başladık biz daha öncedende taşınıoduk.. aralıkda isteme oldu 1 şubatta da nişanımız oldu şlimdi ise düğünü haziran düşündük ee malum ramazan ee temmuzda bayram :9 ağustostada herkes tatilde bizde hadi eylül 1-10 arası olsun dedik ama ben çokk heyecanlıyım:KK71: çok mu aşık oldum bilmiyorum kii:KK37: :KK23:bizim buralarda salon sıkıntılarmız olmaz binlerce salon var ama kalabalık olablir eylül ayı düğün sezonudur buralarda :)):cool:
Merhaba canım hoşgeldiin :))
Baya hızlıymışsınız siz :KK70:
Dediğin gibi bu sene en uygun zaman Eylül ve haliyle baya yoğun bi düğün sezonu bekliyo bizii.
Neredesin bilmiyorum ama salon genel olarak çok var tabii, ama mesele beğenebilmekte :) Ben çok zor da olsa sonunda buldum. Ve 2 ay öcne tutmuş olmama rağmen deli gibi doluydu :)

Merhaba canım hoşgeldiin :))
Baya hızlıymışsınız siz :KK70:
Dediğin gibi bu sene en uygun zaman Eylül ve haliyle baya yoğun bi düğün sezonu bekliyo bizii.
Neredesin bilmiyorum ama salon genel olarak çok var tabii, ama mesele beğenebilmekte :) Ben çok zor da olsa sonunda buldum. Ve 2 ay öcne tutmuş olmama rağmen deli gibi doluydu :)
Evet çokk hızlıyız ama allaha çok şükür mutlyux sorun yok diyarbakırdayız biz burdaki salonların hepsi harka o açıdan bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama nikah tarihini bilemem geç kalabiliriz diye düşünüyorum

Evet çokk hızlıyız ama allaha çok şükür mutlyux sorun yok diyarbakırdayız biz burdaki salonların hepsi harka o açıdan bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama nikah tarihini bilemem geç kalabiliriz diye düşünüyorum
O zaman risk yok ne güzel :)
Onu da bulunduğunuz belediyeyi arayıp ne kadar zaman önce almanız gerektiğini öğrenirsiniz zaten sorun olmaz canım takip etmeniz yeterli yani :)

Eylül 20 çoğu şeyi hallettim dikkat edin hallettim diyorum benimm kiii sen hallet aşkım sen hallet diye diye herşey bnm zevkime göre oldu oleyyyyyyyy ne nerde uygunn artık tüm piyasayı öğrendim hepimize kolay geleee

Eylül Takıntılı bir insan olaraktan Eylül'de evleneceğime mutluyum.. Herkese mutlu ,huzurlu, Aşk dolu sağlıklı bir hayat diliyorum ..:KK36:

izlar benimde eylul ama henuz konusmadik iki haftaya konusucaklarmis
Merhaba canımm hoşgeldiiin :)
Hayırlı olsun diyeyim öncelikle. Tarihinizi yakın zamanda belirlersiniz umarımm, malum salonlar doldu taşıyo.
Bu Eylül hayli yoğun :KK70:
Eylül 20 çoğu şeyi hallettim dikkat edin hallettim diyorum benimm kiii sen hallet aşkım sen hallet diye diye herşey bnm zevkime göre oldu oleyyyyyyyy ne nerde uygunn artık tüm piyasayı öğrendim hepimize kolay geleee
Merhaba canımm , hoşgeldiiin :)
Haha süpermiş, hepsinin taktiği aynı gerçi çok fazla yoğunlaşamadıklarıdnan sen hallet sen hallet diyolar. Bizde de herşey benimn seçimim.
Tarihiniz de belliymiş hayırlı uğurlu olsuun :)
Eylül Takıntılı bir insan olaraktan Eylül'de evleneceğime mutluyum.. Herkese mutlu ,huzurlu, Aşk dolu sağlıklı bir hayat diliyorum ..:KK36:
Hoşgedin canımm..
Aynı Eylül takıntısı ben de de var :KK70:
Biz Eylül ayında tanışmıştık , öylee başlamıştık.
Çok özeldir benim içinde ve enn sevdiğim aydır..
Umarım bu Eylük bize fazla afzla mutluluk getirir. :)

Merhaba canımm hoşgeldiiin :)
Hayırlı olsun diyeyim öncelikle. Tarihinizi yakın zamanda belirlersiniz umarımm, malum salonlar doldu taşıyo.
Bu Eylül hayli yoğun :KK70:

Merhaba canımm , hoşgeldiiin :)
Haha süpermiş, hepsinin taktiği aynı gerçi çok fazla yoğunlaşamadıklarıdnan sen hallet sen hallet diyolar. Bizde de herşey benimn seçimim.
Tarihiniz de belliymiş hayırlı uğurlu olsuun :)

Hoşgedin canımm..
Aynı Eylül takıntısı ben de de var :KK70:
Biz Eylül ayında tanışmıştık , öylee başlamıştık.
Çok özeldir benim içinde ve enn sevdiğim aydır..
Umarım bu Eylük bize fazla afzla mutluluk getirir. :)[/QUOTE

Balayını naptınızaa

Canım ben aldım balayını.
Fethiyede karar kıldık

Güzelmiş canım yorumlar falan iyi ama denize uzakmış ben havuz sevmediğim için orası kötü oldu benim için. Ama hiç olmadı seçeneklerimin arasında kalsın bu otel :KK51:
Canım ben Fethiyeyi gezmek istediğim için araç kiralarız demiştik zaten başta.
O yüzden denize uzaklığını sorun etmedim ben.
Bir de Fethiye'de denize sıfır otel sayısı baya az. Ben de beğendiğim için ve yorumlar olumlu olduğu için seçtim burayı. Turzimci arkadaşımın da tavsiyesi oldu. Bir de ultra her şey dahil konsept otel. Benim için o da önemliydi derken bruada buldum kendimi :KK70:

Merhaba kızlar bende Eylül gelini olarak aranızdayım. Biz 5 senedir birlikteyiz 2 senedir nişanlıyız. İnşallah 6 eylülde muradımıza ereceğiz. Nişanlım şuan askerde olduğundan hazırlık yapmak pek içimden gelmiyor. Ama nişanlım 40 gün sonra yanımda o zaman hazırlıklar tam gaz devam edecek:KK68:

Merhaba kızlar bende Eylül gelini olarak aranızdayım. Biz 5 senedir birlikteyiz 2 senedir nişanlıyız. İnşallah 6 eylülde muradımıza ereceğiz. Nişanlım şuan askerde olduğundan hazırlık yapmak pek içimden gelmiyor. Ama nişanlım 40 gün sonra yanımda o zaman hazırlıklar tam gaz devam edecek:KK68:
Merhaba canımm hoşgeldiin :)
Aramızda 1 güncük fark var yaniiii :)..Allah kavuştursun diyeyim önce, sonra da hayırlı olsuun :KK70:
40 gün çoook az kalmış.. Zamanın ne kadar yavaş geçtiğini iyi bilirim , ben de yaşadım aynılarını :)
Ama cidden çok azmış. Eh ufak ufak başla derim. Çeyiz serüveni hiiiç bitmiyor çünküüü

Merhaba canımm hoşgeldiin :)
Aramızda 1 güncük fark var yaniiii :)..Allah kavuştursun diyeyim önce, sonra da hayırlı olsuun :KK70:
40 gün çoook az kalmış.. Zamanın ne kadar yavaş geçtiğini iyi bilirim , ben de yaşadım aynılarını :)
Ama cidden çok azmış. Eh ufak ufak başla derim. Çeyiz serüveni hiiiç bitmiyor çünküüü
Çok teşekkür ederim canım. 40 gün ama gel de bana sor gerçi sende yaşamışsın iyi bilirsin:KK14:
Tatlım çeyizim hazır sayılır ufak tefek şeyler tabiki çıkıyor ama büyük çoğunluk bitti diyebilirim. Nişanlım geldiğinde mobilya, beyaz eşya ve gelinlik koşturmamız olacak sadece. İnşallah yetiştirebiliriz.
Bu aralar balayı için yer arayışındayız geç kalmaktan korkuyorum. Biz havuzu dışardan görünmeyen muhafazakar villa da karar kıldık otel istemedik. Ama neresi olacağı konusunda bi fikrimiz yok muhafazakar villa tercih eden oldu mu burada

X