Oh maşallah sanaa, onu da hallettn :)
Merhaba canım hoşgeldin.Merhaba kızlar
Bende yazayım bari Eylül gelinlerinden birisi de benim inşallah
Beyaz eşyam salon ve yatak odası, süpürge, ütü, yemek takımları tamamlandı :)
Elektrikli küçük ev aletleri kaldı. Önerebileceğiniz tost makinesi ve blender seti var mı?
İstanbul'da ev için alınabilecek aksesuar, plastik, cam, tekstil, banyo setleri vs gibi önerebileceğiniz yer var mı?
Ben bu tip şeylerin hepsini evim serilince bir anda yapmayı düşünüyorum. Biraz zor olacak ama Ağustos'ta evin içi yapılacak ve ayın ortasında serilecek. Şuan sadece en gerekli ihtiyaçlarımı aldım.
Bende pek heyecan da yok şuan zaman yaklaştıkça olur sanırım
Kızlar ben bir iki gecelik almak istiyorum nerden alabilirimOh maşallah sanaa, onu da hallettn :)
Çok güzelmiş perdeler, hepsini çok sevdim.
TAkınca bütün görürüz bir de :)
Merhaba canım hoşgeldin.
Canım İstanbulda her yerde bulabilirsin bunları zaten son anda alacakmışsın. Bulman hiç zor değil yani.
Heyecanı 1 ay kala falan görücez sanırım bakalııım :)
Merhaba canıım :)Herkese merhaba
kız çeyizi yani tabak çanak hadi bakalım onlarda ıvır zıvır o kadar çok ki canım kolay gelsin şimdiden ben yeni yapmaya başladımkaratayyy
Iyim canim is guc sen napiyorsun canim nasilsinMerhaba canıım :)
Nasılsın?
Bende öyle canım aynen . Çalışmaya çalışıyorum :)Iyim canim is guc sen napiyorsun canim nasilsin
aaa memur olanlar nasılda belli oluyor ahh ahhBende öyle canım aynen . Çalışmaya çalışıyorum :)
Bugün Cuma olsaydı keşke diye iç geçirip duruyorum bi yandan daa
Hahah yok kuzu ya memur değilim benaaa memur olanlar nasılda belli oluyor ahh ahh:))
seninkide güzelmiş canım olsun oda güzel mis gibi :))Hahah yok kuzu ya memur değilim ben
Memurlar bana çıkış saati olarak 1 saat fark atıyorlar ne yazık ki. Ben 17:30 onlar 16:30
valla ben 6,30 da cıkıyrum ben napım ozman kızlarseninkide güzelmiş canım olsun oda güzel mis gibi :))
Tabi haklarını yiyemem şimdiseninkide güzelmiş canım olsun oda güzel mis gibi :))
Ah kuzu bilirim o duyguyu ben merak etme :)valla ben 6,30 da cıkıyrum ben napım ozman kızlarsiz enguzel erken cıkıyosun bea