yok cnm en son cuma konuştuk daha iyi ama.. çarşamba heyeti vardı inşallah güzel haberlerle döner..tam sıkıntılı dönmelerimiz sıcağa geliyor..pufffffffffffff
belmayla görüştünmü hiç
sabah bi göründü yazmadı ama...başım ağrıyor yaa benim...yok cnm en son cuma konuştuk daha iyi ama.. çarşamba heyeti vardı inşallah güzel haberlerle döner..
ay cnm ya valla gitgide zorlaşıyorsabah bi göründü yazmadı ama...başım ağrıyor yaa benim...
sabah bi göründü yazmadı ama...başım ağrıyor yaa benim...
ekliyorum canımben yasin alabilir miyim eger varsa
burdanda günaydın sanagünaydın
heryerden günaydınburdanda günaydın sana
heryerden günaydınbu arada halimize bin şükür cnm ya çok üzülüyorum sorunlu hamilelik okuyunca..
mayıs annelerini okuyorum çok hoşlarmaşallah diyelim...bende üzüldüm ya...
bende bakayım bimayıs annelerini okuyorum çok hoşlar
mayıs annelerini okuyorum çok hoşlar
doğum hikayelerine baktım..oyyyyy ağla ağla içim şişti...geçsin şu son üç ayyy
he yaaa okuyunca tüylerim diken diken oldu...kendim ameliyata giriyormuşum gibi hissettimneden ağladın o kadar annem ya duygusala mı bağladın iki dakkada kuzusu
sağlıkla girip çıkacaksın inşallah burdan yazacağız birbirimize cnm.. Hayırlısıyla bi gelsin o günler..he yaaa okuyunca tüylerim diken diken oldu...kendim ameliyata giriyormuşum gibi hissettim
inş canımsağlıkla girip çıkacaksın inşallah burdan yazacağız birbirimize cnm.. Hayırlısıyla bi gelsin o günler..
Yasinler baya kalmış bu hafta hiç kendimi göremedim iyi değildim yasin de alamadım bugün ayrıntılıya giricem annemi aricam şimdi kaç tane okuyabilir diye hafta bitti daha yasinler duruyoinş canım
hayırdır bi sıkıntımı var canım...gelecek haftaya sarkıtacam mecbur...güzel sonuçlarla gel canımYasinler baya kalmış bu hafta hiç kendimi göremedim iyi değildim yasin de alamadım bugün ayrıntılıya giricem annemi aricam şimdi kaç tane okuyabilir diye hafta bitti daha yasinler duruyo
Sürekli düşük tansiyon problemi yaşıyorum sen şimdilik bana 5 tane Yaz sonra kalanı söyle bana ben dağıtirim onlarıhayırdır bi sıkıntımı var canım...gelecek haftaya sarkıtacam mecbur...güzel sonuçlarla gel canım
geçmiş olsun canım.tuzlu ayran iyi diyorlar ama bilemiyorumSürekli düşük tansiyon problemi yaşıyorum sen şimdilik bana 5 tane Yaz sonra kalanı söyle bana ben dağıtirim onları