- 22 Ocak 2008
- 3.213
- 4.466
- 40
amanınnn ne o öyle bugün zaten sıkılıyorum birde üstüne baydı valla cnm ya.. Allahtan akşama yoga var tüm sıkıntıları atarım artıkevet doğru ya...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanınnn ne o öyle bugün zaten sıkılıyorum birde üstüne baydı valla cnm ya.. Allahtan akşama yoga var tüm sıkıntıları atarım artıkevet doğru ya...
afiyetler olsun...topak topak et olsunnnhadi ben kaçtım kuzum yemeğe.. kuzumu doyurayım birazda yürüyüş olur içim şişti vallaa
lütfen sırayla giriniz........çay..çorba..çekirdek mevcuttur..bunlar yasak diyorsanız dışardan meyve süt ve su kabulümüzdür...
41 YASİN LİSTESİ (3.HAFTA)
kattina..........................................1
belmaakca.....................................1
miskamber....................................1
ysmn1096......................................1
magicdarkwish..............................1
hülyab27........................................1
TOPLAM.......................................6
haftaya cuma bu saatlere kadar canım..ekliyorumcanım bana da 1 tane yazar mısın? birde ne zamana kadar okumamız gerekiyor ben ilk defa katılıyorum da :)
haftaya cuma bu saatlere kadar canım..ekliyorum
senden de : )Tamam canım Allah razı olsun :)
Banada 1 tane yaz canimcanım bana da 1 tane yazar mısın? birde ne zamana kadar okumamız gerekiyor ben ilk defa katılıyorum da :)
Okudum ben Allah kabul etsin inşallah.yasinler ilk sayfada
miskcim 2 tane de ben alıyorumyasinler ilk sayfada
Canm bende okudum Allah dualarımızı kabul etsinyasinler ilk sayfada
canım toplam sayımız 22 oldu...isterse annene de verebiliriz..sayıyı sen bana bildir listeye ekleyeyimOkudum ben Allah kabul etsin inşallah.
Annem söyle de bende okuyayım dedi eğer kalırsa söyle olur mu ? yada uygun olursa eğer bir kaç tane de yine bana ekle annem de okusun canım.
10 tane Yaz canım ben yine 2 tane okuyacağım 3 tane ablam 5 tane de annem okuyacakcanım toplam sayımız 22 oldu...isterse annene de verebiliriz..sayıyı sen bana bildir listeye ekleyeyim
ekliyorum caım.Allah razı olsun.annene ablana selamlar10 tane Yaz canım ben yine 2 tane okuyacağım 3 tane ablam 5 tane de annem okuyacak
Allah hepimizden razı olsun inşallah kalan olmaz ama olursa yine söyle de başkalarına verdireyimekliyorum caım.Allah razı olsun.annene ablana selamlar
duyuru yaptım topikte bakalım son duruma yazarım eksik kalırsa canımAllah hepimizden razı olsun inşallah kalan olmaz ama olursa yine söyle de başkalarına verdireyim
ekliyorum canımcanım bana da 3 tane yaz.