• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bi tanıdığım vardı migren hastası, patatesi buzlukta dondurup sonra alnına bağlıyordu.. bir de nane yağını kaşların tam ortasına sürmek iyi geliyor diyordu ender saraç... bildiğim bir yöntem daha var ama öğrenmesi uzun, eft diye bir akupunktur yöntemi, o da iyi geliyor.. sen bi bunları dene canım istersen, karanlık odada sessiz bi şekilde uyumak da iyi gelir..
@miskamber de patatesi soylemisti bagladim basima.goz bandimi da gozume.yattim uyudum epeyce hafifledi.patates iyi geldi sanirim allaha sukur.nane yagi da esime siparis verdim aksam onu da denicem

Kızlar Günaydın ;

Bakıyorum şöyle bir herkese , herkesin belli bir sorunu var ağrısı , yorulması vs vs. Bende neden hiçbir şey yok ? Ne ağrım var , ne yorulmam var ne kusmam ne mide bulantım ne ödemim. Sanki hiç hamile değilmişim gibi hissediyorum. Hatta öyle ki kocam artık , milletin karnı burnunda yürüyemiyor, seni bıraksak koşarak gidecek bir yerlere diyor. Öyle de gerçekten. İş yerinde de artık hantallaşmadın kız sen daha 7.ay oldu maşallah diyorlar. Halime şükür ediyorum da hamilelik semptomlarını yaşamıyorum kızlar ben. Anormal bir hamilelik geçiriyorum sanıyorum. Daha karnım yeni yeni şekillenmeye başlıyor , hamile bluzu pantolonu bile daha almadım. Geçen müdür bulantıların ne alemde diyor? Dedim müdürüm ben 7.aydayım. Oha lan doğurcan nerdeyse dedi adam ...:KK57::KK57: aynen böyle dedi. Adam 3 aylık falan zannediyormuş beni. :KK57::KK57::KK57::KK57: Anormal bir hamilelik benim ki anlamadım ki ben.
yaaa öyle deme sevin bence...
oğlumda 23 yaşındaydım ve inan çook rahat geçti güle oynaya doğurdum bunda da rahatım ama oğlana göre biraz daha sıkıntılı.
bence çok güzel bi durum yaşadığın keyfini çıkar :KK200::nazar::nazar:

merhaba ben kayserideyim

aynı sıkıntı bende de var. son ay kayseride olacam. Kime gitmeliyim bilmiyorum. Tekden de aytül hanım varmış onu tavsiye ettiler.

Canim ben kartal erciyes zeki yilmaza gidiyorum memnunum ama çok kalabalık oluyo onu başta soyleyeyim sıra almak bulmak acayip zor ama adam işini iyi yapiyo:)))

Bende kayseriliyim ama geriden takip ediyorm

salıha hnm bn 2 sene once yıne memorılda doğum yapmıştım Fatma hanma sımdı ıkıncıyı beklıyorm ıns , ama bu sefer onu tercıh etmek ıstemıyorum ck ıyı bır ınsan ama bıraz ılgısının azaldığını soluyolar

kızlar artık kayserıde nerden ne aldgınızı kampanyaları bılgılendırırsınz ins, bn busefer tembel çıktım ılk bebegımde 6 aylıkken herseyı almıştım sımdı daha hıcbıseye baslamadm bıle :)

Kızlar merhaba, aranızda hamile yogası ya da pilatesine giden, bu konuyu araştıran oldu mu acaba. Ben normal doğum düşünüyorum ve bunların doğumu kolaylaştırdığı yönünde yazılar var, çok geç kalmadan başlamak istiyorum ama İstanbul Anadolu yakasında güvenilebilecek bir yer var mı bilemedim. Doktoruma sordum ama arada kaynadı maalesef, belki aranızda ilgilenenler vardır.
Slm cnm ben yoga egitmenligi yapiyorum ama normalde yoga yapmiyorsan hamile yogası önermiyoruz plateste aynı mantıkta.. Çünkü vücudun hareketlere aşina olması gerekiyor tavsiyem evde nette videolar izleyerek nefes egzersizleri yapman olur.. Hele ki gebelik ilerlemiş bu haftalarda başlamanı önermem.. 12.haftada başlaman gerekirdi..

salıha hnm bn 2 sene once yıne memorılda doğum yapmıştım Fatma hanma sımdı ıkıncıyı beklıyorm ıns , ama bu sefer onu tercıh etmek ıstemıyorum ck ıyı bır ınsan ama bıraz ılgısının azaldığını soluyolar

kızlar artık kayserıde nerden ne aldgınızı kampanyaları bılgılendırırsınz ins, bn busefer tembel çıktım ılk bebegımde 6 aylıkken herseyı almıştım sımdı daha hıcbıseye baslamadm bıle :)
ilgi azlığı biraz var evet ama muayene sırasında herşeyi konuşuyor anlatıyor çok yoğun olduğu için bazen aksaklıkları olabiliyor tabiki tercih senin zeki yılmaz içinde iyi olduğunu duydum ben

• Beğen
Reactions: zbs
Selam kizlar gorunuse gore herkes hasta olmus bendede var bogaz agrisi Rabbim hepimize sifalar versin.

evet kayseride nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. Bende hiç bir yer bilmiyorum. Haftasonu belki gideriz alışverişe. Öneride bulunursanız sevinirim.

Slm cnm ben yoga egitmenligi yapiyorum ama normalde yoga yapmiyorsan hamile yogası önermiyoruz plateste aynı mantıkta.. Çünkü vücudun hareketlere aşina olması gerekiyor tavsiyem evde nette videolar izleyerek nefes egzersizleri yapman olur.. Hele ki gebelik ilerlemiş bu haftalarda başlamanı önermem.. 12.haftada başlaman gerekirdi..

Daha önce yapmadım hiç, yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama eve yorgun gidip yemek vs uğraşınca onu da hergün yapamıyorum. Aldığım bir kitapta egzersizler var onları yapayım diyorum ama kitaptan da tam olarak anlaşılmıyor:) videolarla idare edeyim o zaman. Teşekkür ederim:KK200:

evet kayseride nerelerden alışveriş yapıyorsunuz. Bende hiç bir yer bilmiyorum. Haftasonu belki gideriz alışverişe. Öneride bulunursanız sevinirim.
bebek için mi yoksa anne kıyafeti için mi canım alışveriş. anne kıyafeti içinse ben de hiç bulamıyorum bir şey

@miskamber de patatesi soylemisti bagladim basima.goz bandimi da gozume.yattim uyudum epeyce hafifledi.patates iyi geldi sanirim allaha sukur.nane yagi da esime siparis verdim aksam onu da denicem

geçmiş olsun canım iyi gelmesine sevindim. ibrahim saraçoğlu da migren hastaları ağrılarının olacağını anlar, anladıkları zaman bir patates haşlayıp yesinler demişti. demek ki hem içerden hem dışardan faydası var patatesin.

bebek için... anne kıyafeti 3-5 bişe aldım onlarla idare etcem zaten şurda ne kaldı.
canım mustafa şimşek caddesinde bir iki yer var, bir de kayseriparkın oralarda bir kaç tane mağaza var. ben de daha birşey bakmadım ama beşik falan bakmak lazımmış şimdiden.

Kızlar şunu soracağım ;

Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?

canım mustafa şimşek caddesinde bir iki yer var, bir de kayseriparkın oralarda bir kaç tane mağaza var. ben de daha birşey bakmadım ama beşik falan bakmak lazımmış şimdiden.
Çok teşekkürler. Beşik ana kucağı falan alacağız bizde. Bakmak lazım sıkışmadan bebeğin ne zaman gelecği belli olmaz :)

Kızlar şunu soracağım ;

Akıntım çok olduğu için artık külot değiştirmekten inanılmaz sıkıldım. Sabah banyo yaptım temiz temiz giyindim çıktım saat şuan 14:00 ve benim iç çamaşırım ıslak resmen. Geçen gün konuşuldu bir kaç arkadaş ped önerdi . Ben bugün ped bakayım diyorum ne alayım şimdi fikri olan var mı ? Bilemedim. Bu arada benim karnım çıkmadığı için hamile külodu almamıştım ona da bakayım diyorum , siz kullanıyor musunuz ?
Ped o bolgenin hava almasını engeller diye düşünüyorum bendede oluyor ama sık sık camasır degiştiriyorum bir tane hamile külodu aldım o da olmadı şimdilik annelrrimizin giydiği büyük bedenlerden giyiyorum :KK45:Birde pentide üçlü satılanlar var düz model xxl aldım onlarda oluyor

Back
X