2015 Ekim Anneleri

Canım senin durum da zormuş yaa özel hayat kalmıyordur onlar hiç mi düşünememişler bunca zaman yalnız kalmaya ihtiyaçları olur yeni evliler birlikte kalınmaz artık diye. Sen de bu zamana kadar iyi sabretmişsin ben kafayı yer ve yedirirdim

Yok canım öyle bir düşünce onlarda hiç olmadı evle pek ilgileri yok aslında gece gelip sabah gidiyorlar ama bu bile bir süre sonra insanın canını sıkıyor ne olursa olsun rahat olunmuyor ama çok şükür az kaldı bu sefer kurtuluyorum inşallah :) yalnız benim ekim annesi olan gorumcem buralardaysa benim ben olduğumu kesin anlamışım

erciyes111 canım sizin geceniz nasıldı? Umarım sorunsuz geçmiştir
Uyanmalarimiz her zamanki gibiydi canim ama gece emmek istemedi once agladi biraz gezdik odalari sakinledi oyle emdi uyudu simdi daha iyiyiz ama hala biraz atesimiz var ikimize de gecmis olsun :) geceniz guzel gecmis sevindim canim insallah boyle bol uykulu gecelerimiz olur

Hadi inşallah canım. Bu arada seni de tebrik ederim, herkesin harcı değildir, kıyamamışsın kardeşlerine. Bu iyiliğin sana geri döner canım inşallah.

Geçmiş olsun canım. Hadi bakalım atlattınız çok şükür :)

Benim kızın yazık ağrısı var uykuya dalamadı daha biraz önce inleyerek elini emerek uyudu. Yazık küçücük bedenleriyle bunlara uyum sağlamaya çalışıyorlar. Normalde çivi gibi ayakta durmak isteyen kızım bugün kendini bırakıveriyor. Kucağımda yatmayı hiç sevmezdi kucağıma yatırınca kendine ıııı ıııhh diye ninni söylüyor gibi. Aşıların onların sağlığı için olduğunu bilsek de yine de içimiz gidiyor işte

Aynen canim anne olmak cok farkliymis bizimkinin de pek tadi yok yarina eski halimize doneriz insallah

Aynen canim anne olmak cok farkliymis bizimkinin de pek tadi yok yarina eski halimize doneriz insallah
İnşallah döneriz canım. İnsan kendi evinde olmayınca daha garip hissediyor bir an önce evimize gitmeyi temenni ediyorum

Görümcen bakınca niye sende kalsınki bakar gider sen de öğretmendin geç saatlere kadar çalışmıyoruz ki sen gelirsin o çıkar birazda saatlerini ayarlarsın inşallah müdür de anlayışlı olur çok mu karışmış oldum bir an kendimi senin yerine koydum :)

:)) yok canım çok karışmış olmadin gorumcem bakarsa memleketten gelip bakacak zaten buraya gelmek için fırsat kolluyor bir yerleşti mi bir daha zor gider :)

İnşallah canım benim. Sen nasılsın ediz nasıl? Konuşamıyoruz kaç zamandır
aynen canim. Biz iyiyiz cok sukur. Cok hizli buyuyor ediz gozlerime inanamiyorum. Bana biraz gelmislerdi gecen hafta. Sanirim hep kapali kslmaktan, her gun ayni seyleri yapmaktan, meslegimden uzak kalmaktan fln bunaldim biraz. Bu hafta daha iyiyim arkadaslarimla program yaptim, spora basladim, psikoljiyle ilgili dergiler kitaplar fln okudum. Siz naptiniz canim? Duru iyiydi en son dun. Rahat atlattiniz mi?

evet canim bosa demiyorlar cennet annelerin ayaklarinin altinda diye:) ozellikle de senin. Ama bu sikintilarla bile pozitif seyleri hic atlamiyorsun en kucugunun bile kiymetini bilip burada paylasiyorsun. Umarim butun bunlar trajikomik hatiralar olarak kalir bundan sonra hep romantik komediye gecersiniz canim

benim de annem calisiyor insallah ise baslayana kadar bir cozum buluruz canim. Buarada amaniiiin emzikli emzikli iki erkek kardese mi bakiyorsun bir de!!! Sulalecek tasinsalarmis size. Zor olmuyor mu kuzum?

:)) yok canım çok karışmış olmadin gorumcem bakarsa memleketten gelip bakacak zaten buraya gelmek için fırsat kolluyor bir yerleşti mi bir daha zor gider :)
Zor bir durum çok kalmak istiyorsa kendine ev açsın bir özel hayatınız var sizinde diğer 2 kardeş konusunda da seni takdir ediyorum herkes yapamaz senin yaptığını o zaman annen gelsin kalsın bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…