2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Gebeligin Ilk haftalarinndayim astim ve hava kosullari nedeni ile cok oksuruyorum oksurdukce kasiklarim da batma oluyor cok korkuyorum bebeklere bisey olacak diye benim gibi olan var mi???

Merhaba Güzel anneler,
doğumu yaklaşan yada alışverişi bitmiş anneler oda resimleri eklermisiniz
birde bebek arabası puset beşik tercihleriniz neler oldu
Birde pijama falan ne aldınız hastane için ev için
Ekstra ikramlarınız neler
Son olarak bebişlerin isimlerini paylaşırmısınız
cevap veren herkes çok yardımcı olmuş olucak emin olun sürekli düşünür haldeyim

Çok teşekkür ederimmm

merhabalar herkese,
aranızda benim gibi olan ya da bir fikri olan vardır belki diye bir sorum olacak;
anüs bölgesinde son bir haftadır çok rahatsız edici bir ağrı var. yani kabız ağrısı gibi bir şey ama kabız da değilim. bir de aşırı gaz problemim var. doktor bir gözlemleyelim dedi bir sıkıntı görünmüyor ultrasonda falan ama düz oturduğum zaman çok rahatsız oluyorum. ya yarı yatar olmam lazım ya sağa ya da sola doğru vermem gerek ağırlığımı öbür türlü çok rahatsız oluyorum.
bir fikri olan ya da çözüm önerisi olan varsa çok sevinirim.
hepinize sevgiler, sabır dolu günler...

Gebeligin Ilk haftalarinndayim astim ve hava kosullari nedeni ile cok oksuruyorum oksurdukce kasiklarim da batma oluyor cok korkuyorum bebeklere bisey olacak diye benim gibi olan var mi???

canım bende alerjik astım var o durumu ortaya çıkaran şeylerden kesinlikle uzak duruyorum. sende de ne tetikliyorsa ondan uzak dur. mesela kuru havayda odana bir nemlendirici cihaz koy. aşırı soğukta kalma. kalabalık ortamlardan uzak dur. hasta insanlarla görüşme. kedi köpeğe sigara içenlere yaklaşma. ayrıca ciddi bir durumun oluşursa da mutlaka doktorla konuş.

Merhaba gecmis olsun.kontrol ettirmedin mi peki ya da ayna yardimi ile baktinmi.basur vs olabilir mi.muhtemelen kuyruk sokumunla ilgili bir problemdir.ozellikle oturusunu etkiliyorsa.koca kari usulu sicak su ve sabun yardimi ile bir seyler yapiyorlar.drda oturma simidi veriyor sanim.ortasi delik minder.arkadslarim senn bahsettigin seylerden bahsetmisti onlara istinaden tahmin yuruttum.

Cok tesekkurler cok aydinlatici olmus.ama benim de merak ettiklerim var.korse takildigini ilk kez duyuyorum.bu bildigimiz korse mi ve ne icin takiliyor orda dikisler var dikisler acimiyor mu? Bir de sutunun bu kadar olmasi tabii ki yapidandir ama sen nasil besleniyordun o aralar.sonucta beslenmenin de etkisi oluyordur.Yavrularini da Allah bagislasin.insallah bizde o gunleri gorebiliriz hayirlisiyla.

Cevabin icin tesekkur ederim tabii dr kontrolundeyim ve dr kesinlikle ilaclarini birakma diyor ama bu öksürük beni moral olarak cok uzuyor zaten zor buldum bu gebeligi yasamak icin cok sinavlar gecirdim cokkk agladim,cok laflar isittim simdi oksururken bisey olacak diye tetikteyim. (

Hahaa çok tatlısın :) kız anlatsan ya biraz bana da ayrıntıyı felan :) ben pko luyum onun dışında sıkıntım yok şükür.. İlk defa bu ay klomen kullandim, ee klomen deyince herkesin ilk ağzından çıkan şey çoğul gebelik e bende istemiyor değilim hani, hatta bayağı heves ettim.. Neyse sanki bir tane bulmuşum da ikiz istiyorum hayırlısı neyse o olsun... Cvp bekliyorum :*

Basur falan yok bir de benim bağırsak fonksiyonlarım normalde çok iyidir hayatımda kabız olmadım öyle söyleyeyim ama zannediyorum ikiz hamilelik süreci ile de alakalı yani yine günde bir kere çıkıyorum tuvalete onda bir sıkıntı yok ama içte bir baskı var. ortası delik minder nasıl ki acaba satılıyor mu bir yerlerde??

moralini bozma canım bundan sonra her şeyden ve herkesten önemlisi sensin kim ne derse desin takma. sağlığını hep ön planda tut psikolojini da soyutla diğer insanlardan. seni ne iyi hissettiriyorsa onu yap, onu ye iç. her şey güzel olur inşallah...

:) ben de pko yum. hamile kalmadan 1-2 ay önce öğrendim. hemen tedaviye başladık biz de. ilk klomen kullandığım ay hamile kaldım. 3 yumurta büyüdü doktor üçüz olur diye çatlatma iğnesi yapmadı. kendiliğinden çatladılar biz de şaşırdık. ilk kontrole gittiğimde tekti sonra ikiz olduğunu öğrendik :) Rabbim sana da sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. ikiz güzel ama zorlukları da çok..

Ayyy ne güzel canım maşallah bin kere maşallah... İnşallah bana da nasip olur, elbet zordur ama bir o kadar da güzeldir... Çok teşekkür ederim bilgilendrdiğin için :* :)

Medikalcilerde cok rahat bulursun canm bir sure onu kullan yuklenme o bolgeye rahat edersin.ikiz gebeligin tabiki etkileri var bir cok durumda.sen yine de gorun

Kızlar ben salı günü doğum yaptım çok şükür bebeklerim sağlıklı ve yanımdalar, spinal sezaryen oldum gaz ve hafif dikiş yerlerimde sancım var o kadar. Bunada bin şükür. Darısı sizlerin başına inşallah, allah kurtarsın. Ayrıntılı hikayemi sonra yazarım şimdilik uyumam lazım k.i.b.

Maşallah yavrularına..sağlıkla analı babalı buyusunler inş.anne uyusun ki sut olsun..

Hayirli olsun. Rabbim bizlere de saglikli dogumlar nasip etsin. Bundan sonrasi daha guzel gecsin ins.

Maşallah. Sağlıkla sıhhatle büyüt bebekleri.darısı basımıza Zamanlı hayırlı Doğumlar olsun.ayrıntıları bekliyoruz.

gözün aydın canım darısı benim ve diğer bekleyen ikiz anne adaylarına inşallah

canım gözün aydın sorunsuz ve rahat olması çok güzel :) bebişlerle büyüyen ailende hep mutlu olun inşallah darısı da bize :)

hayırlı olsun canım.. çok sevindim :) dualarını eksik etme.. bebeklerine sağlıklı uzun bir ömür diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…