Bu karatay ne de dini bilmiyor seker sadece seker yemekle olmuyorki şekerin yükselmesi bebeğe çok zarar veriyomus bu karatayi TV de görmüştüm parasını dolandirmislar bence sacmaliyolar o kadin
6. haftada keseleri görmüştük ve idrara sıkışık değildim. Hayırlı olsun, inşallah gönlündeki gibi olur :)Arkadaslar ,Kese gormek icin ultrasona girerken idrara sıkışık mi olmamiz gerekiyor?
Arkadaslar ,Kese gormek icin ultrasona girerken idrara sıkışık mi olmamiz gerekiyor?
cok teşekkür ederım cevabn ıcın sen nerde oturuyosun yaptırdınmı pekı böyle bı test bızde araştırdık ben ızmırdeyım ve yaptırıp ıcımı rahatlatmak ıstıyorum
Teşekkür ederim cevabin icinBende ilk kontrole idrarim biraz varken girdim dojtorum tuvalete yolladi yapmam icin.idrarin olmamasi gerekiyor canim net goremiyormus yumurtalardan dolayi.
Cok teşekkür ederim cevabiniz icin6. haftada keseleri görmüştük ve idrara sıkışık değildim. Hayırlı olsun, inşallah gönlündeki gibi olur :)
Gözünüz aydin, Allah anali babali buyutsun ,saglikla huzurla evlatlarinizi buyutun.hepinize çok teşekkürler.Benim geceden beri çok sancım vardı.Nefes aldırmıyordu.Karnım taş gibi sertti.Öğlen sonuna kadar anca dayanabildim.Sancılarım 100 lerde çıktı.Doktorum 2 saat takip etti.Olmicak bunlar geliyo dedi ultrasonda bakınca.Benim 32. haftada erken doğum riskim başlamıştı 3 gün hastanede yatmıştım.35 e kadarda evde dinlendim hiç kalkmadım.Benim kuzularım 2035 2065 gr doğdular.Herşeyleri normaldi önlem amaçlı küveze koydular.O kadar güzel bi duygu ki anne olmak onları sağ salim kucağına almak.Baktıkça sevincimden ağlıyorum.Kimselere güvenemiyorum.Kucağımdan bırakmak istemiyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bizim hastane çıkışları çok büyük geldi.Tekrar prematüre kıyafet aldık.Bizimkilerde doymuyor anne sütünün yanında mama takviye ediyoruz.Ona canım sıkılıyor biraz.
Gözünüz aydın darısı bizim başımıza allahim her isteyene versin bizde görürüz inşallah o gunlerihepinize çok teşekkürler.Benim geceden beri çok sancım vardı.Nefes aldırmıyordu.Karnım taş gibi sertti.Öğlen sonuna kadar anca dayanabildim.Sancılarım 100 lerde çıktı.Doktorum 2 saat takip etti.Olmicak bunlar geliyo dedi ultrasonda bakınca.Benim 32. haftada erken doğum riskim başlamıştı 3 gün hastanede yatmıştım.35 e kadarda evde dinlendim hiç kalkmadım.Benim kuzularım 2035 2065 gr doğdular.Herşeyleri normaldi önlem amaçlı küveze koydular.O kadar güzel bi duygu ki anne olmak onları sağ salim kucağına almak.Baktıkça sevincimden ağlıyorum.Kimselere güvenemiyorum.Kucağımdan bırakmak istemiyorum.
Bizim hastane çıkışları çok büyük geldi.Tekrar prematüre kıyafet aldık.Bizimkilerde doymuyor anne sütünün yanında mama takviye ediyoruz.Ona canım sıkılıyor biraz.
Hayirli olsun. Rabbim saglikli eylesin hepinuzi de. Darisi bize ins.hepinize çok teşekkürler.Benim geceden beri çok sancım vardı.Nefes aldırmıyordu.Karnım taş gibi sertti.Öğlen sonuna kadar anca dayanabildim.Sancılarım 100 lerde çıktı.Doktorum 2 saat takip etti.Olmicak bunlar geliyo dedi ultrasonda bakınca.Benim 32. haftada erken doğum riskim başlamıştı 3 gün hastanede yatmıştım.35 e kadarda evde dinlendim hiç kalkmadım.Benim kuzularım 2035 2065 gr doğdular.Herşeyleri normaldi önlem amaçlı küveze koydular.O kadar güzel bi duygu ki anne olmak onları sağ salim kucağına almak.Baktıkça sevincimden ağlıyorum.Kimselere güvenemiyorum.Kucağımdan bırakmak istemiyorum.
Canım benim gözünaydın bende yarın doktra gitcem salı günü alır belki sütün bol olur artar inşallah emerler bebişler darısı bana artık dayanamıyrmhepinize çok teşekkürler.Benim geceden beri çok sancım vardı.Nefes aldırmıyordu.Karnım taş gibi sertti.Öğlen sonuna kadar anca dayanabildim.Sancılarım 100 lerde çıktı.Doktorum 2 saat takip etti.Olmicak bunlar geliyo dedi ultrasonda bakınca.Benim 32. haftada erken doğum riskim başlamıştı 3 gün hastanede yatmıştım.35 e kadarda evde dinlendim hiç kalkmadım.Benim kuzularım 2035 2065 gr doğdular.Herşeyleri normaldi önlem amaçlı küveze koydular.O kadar güzel bi duygu ki anne olmak onları sağ salim kucağına almak.Baktıkça sevincimden ağlıyorum.Kimselere güvenemiyorum.Kucağımdan bırakmak istemiyorum.
odur buyuk ıhtımalle ıkız gebeler genelde bunu yapıyomus tabı bız bunu gec ogrendık doktorun azızlıgıne ugrayıncaBu dediginiz harmony testi mi bilmiyorum benim bir akrabam amerikaya yolladi kanini 1000 dolar mi oyle birsey tutmustu.amniyosentez yapmamsk icin.ayni test mi bilmiyorum ama.
[QUOTE="devrim7779,
Ohss nedir acaba?
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım... :)Cumartesi ultrasona girdigimde 2_3tane bisey var ama net goremiyorum demisti dr. Bugun 16:00 da keseleri gormek icin gidecegim insallah bugun görülür lutfen beni de dualariniza ekleyin arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?