2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Bu karatay ne de dini bilmiyor seker sadece seker yemekle olmuyorki şekerin yükselmesi bebeğe çok zarar veriyomus bu karatayi TV de görmüştüm parasını dolandirmislar bence sacmaliyolar o kadin

Senin de dedigin gibi seker bebege cok zarar veriyormus biranda o kadar sekeri bebege ve sana yuklemenin zararlarini dusun. Bence cok cok iyi arastir...allah korusun gozlerine falan bisey olmadigini dusunelim potansiyel obez olacak insulin direnci bozulacak. Ha kiloluysan cok kilo aldiysan onceden seker hastaligin varsa o zaman onlemini al. Bu test sonucundada eger varsa zaten soylenen tek sey tatli yeme diyet yap. Bunu zaten yaparsak hic bisi olmaz inan bana cok arastirdim. Yazik bebeklerimize...
yine de bu benim fikrim tabi herkes kendi bilir....

Slm kizlar bizde 24 . Haftamiza girdik ikili test ense kalinligi ayrintili ve seker yuklemesi yaptirdim sekerde bende cok kararsizdim iki dr kontrolindeyim biri arastirma doc dr digeri ozel uzman dr ikiside yaptir diyince dun yaptirdim tam islemim bitti midem bulandi birazi cikinca mutlu oldum en azindan

cok teşekkür ederım cevabn ıcın sen nerde oturuyosun yaptırdınmı pekı böyle bı test bızde araştırdık ben ızmırdeyım ve yaptırıp ıcımı rahatlatmak ıstıyorum

Bu dediginiz harmony testi mi bilmiyorum benim bir akrabam amerikaya yolladi kanini 1000 dolar mi oyle birsey tutmustu.amniyosentez yapmamsk icin.ayni test mi bilmiyorum ama.

hepinize çok teşekkürler.Benim geceden beri çok sancım vardı.Nefes aldırmıyordu.Karnım taş gibi sertti.Öğlen sonuna kadar anca dayanabildim.Sancılarım 100 lerde çıktı.Doktorum 2 saat takip etti.Olmicak bunlar geliyo dedi ultrasonda bakınca.Benim 32. haftada erken doğum riskim başlamıştı 3 gün hastanede yatmıştım.35 e kadarda evde dinlendim hiç kalkmadım.Benim kuzularım 2035 2065 gr doğdular.Herşeyleri normaldi önlem amaçlı küveze koydular.O kadar güzel bi duygu ki anne olmak onları sağ salim kucağına almak.Baktıkça sevincimden ağlıyorum.Kimselere güvenemiyorum.Kucağımdan bırakmak istemiyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Bizim hastane çıkışları çok büyük geldi.Tekrar prematüre kıyafet aldık.Bizimkilerde doymuyor anne sütünün yanında mama takviye ediyoruz.Ona canım sıkılıyor biraz.

Gözünüz aydin, Allah anali babali buyutsun ,saglikla huzurla evlatlarinizi buyutun.

Gözünüz aydın darısı bizim başımıza allahim her isteyene versin bizde görürüz inşallah o gunleri

Hayirli olsun. Rabbim saglikli eylesin hepinuzi de. Darisi bize ins.

Canım benim gözünaydın bende yarın doktra gitcem salı günü alır belki sütün bol olur artar inşallah emerler bebişler darısı bana artık dayanamıyrm

Bu dediginiz harmony testi mi bilmiyorum benim bir akrabam amerikaya yolladi kanini 1000 dolar mi oyle birsey tutmustu.amniyosentez yapmamsk icin.ayni test mi bilmiyorum ama.
odur buyuk ıhtımalle ıkız gebeler genelde bunu yapıyomus tabı bız bunu gec ogrendık doktorun azızlıgıne ugrayınca

Ben de 50 MG seker yüklemesine Razı oldum.yaptırmasamda içim rahat etmeyecek. 1 tane baklavaya eşdeğer dedi doktor o kadar korkulcak birsey değil dedi. Ama o zaman yurtdışında neden yapılmıyor ve Karatay bu kadarkonusyor gerçi Karatay meyve yemeye bile Karsı çıkıyor şekerli olduğu için. Kafam Karışık 1 hafta daha düşüneyim ben.

Cumartesi ultrasona girdigimde 2_3tane bisey var ama net goremiyorum demisti dr. Bugun 16:00 da keseleri gormek icin gidecegim insallah bugun görülür lutfen beni de dualariniza ekleyin arkadaslar.
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım... :)

Sevgili güzel ikiz anneleri size bir sorum olacak.. Aranızda klomen kullanıp ikiz bebişe hamile kalan var mı acaba :) teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…