2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Beyaz sacları olan arkadaslar saçlarınızı boyadınız mı????
Hangi markaları kullandiniz
Ceviz yaprağı çay gibi dogal yöntemleri denediniz mı???
Benimde beyazlarim var hatta sacimin rengi acildikca acildi.ama doguma kadar boyatmayi dusunmuyorum.boyatsam ailem esim beni topa tutar:) bebeklerim beni pacoz olarak taniyacak malesef:)

Artik bebislerimi hissetmek istiyorum.gecen hafta bir iki kipirti hisettim ama bu hafta hic orali degiller.bu haftadan sonra allah korusun bi aksilik olsa anlariz dimi arkadaslar bi belirti olur yani dimi :-/

haklisin canim aslinda 30 haftadan sonra bende istiyorumda birde erken dogarlarsa diyorum yada kuaforde tam saclar boyaliyken suyum sancim gelirse ....boyle korkularimda var benim...
Ayy böyle şeyler getirme aklına kafanda bir tarih belirle o zaman doğacaklarına inan ben öyle yaptım. Kuaföre dr. Kontrolünden sonra gidicem herşey yolundaysa o akşama kadar doğumun hemen başlama riski olmaz zaten. Doğum resimlerinde paçoz anne olarak çıkmak istemiyorum zaten aylardır yatmaktan kendime bakamaz olmuştum bu iyi gelecek hatta makyaj bile yapmayı düşünüyorum doğuma girerken :) beni asıl korkutan ağda olayı onu nasıl yaptırıcam hiç bilmiyorum kızlar.

Artik bebislerimi hissetmek istiyorum.gecen hafta bir iki kipirti hisettim ama bu hafta hic orali degiller.bu haftadan sonra allah korusun bi aksilik olsa anlariz dimi arkadaslar bi belirti olur yani dimi :-/
Bende çok geç hissetmiştim 20.haftalardaydı galiba şimdi ise maşallah hiç durmuyorlar uyuyamıyorum bile o yüzden için rahat olsun tadını çıkar bugünlerin. Aksilik olsa illa ki hissedersin merak etme

Bende çok geç hissetmiştim 20.haftalardaydı galiba şimdi ise maşallah hiç durmuyorlar uyuyamıyorum bile o yüzden için rahat olsun tadını çıkar bugünlerin. Aksilik olsa illa ki hissedersin merak etme
Evet dedigin dogru aslinda ama buyuyuyen koca gobusume karsi birsey hissetmemek endiselendiriyor insani.haftaya kontrolum var umarim hersey cok iyidir.senin adina mutluyum yakin zamanda sagsalim eline alirsin insallah.yakinda uyuyamama sebebin ingaaa sesleri olacak:)

Benimde beyazlarim var hatta sacimin rengi acildikca acildi.ama doguma kadar boyatmayi dusunmuyorum.boyatsam ailem esim beni topa tutar:) bebeklerim beni pacoz olarak taniyacak malesef:)
Benimde röfle uçlarda kaldı.bi garip geziuorum.ama boyatmayi bende istemiyorum. Onca aradım kuzuları mı.sağlıkla dogsunlar anneleri kaçar 1 saatcik evden..

Bende bu heyecan nasıl dır çok merak ediyorum. Onlardan bi haber o minik kipirtilar..20 hafta diyor herkes ilk bebek için..iyi olsunlar inş. Dr kontrolünden ayriladim gelmiyor.hep onları izlesem...

Bende bu heyecan nasıl dır çok merak ediyorum. Onlardan bi haber o minik kipirtilar..20 hafta diyor herkes ilk bebek için..iyi olsunlar inş. Dr kontrolünden ayriladim gelmiyor.hep onları izlesem...
evet bende artık 20 haftayı bekleyeceğim. o zamana kadar olan her kıpırtıyada bebiş hareketi diyeceğim ben artık ultrason görüntülerinden bir şey anlamıyorum.bebekler büyüdüğü için karmakarışık geliyor. heycanla ayrıntılı ult.bekliyorum

ben oglumda hep kendim yapmistim ama son iki ay cok zorlandim cunku karnim cok buyudugunden zor goruyordum..ikizlerde hic goremem degilmi?

ben oglumda hep kendim yapmistim ama son iki ay cok zorlandim cunku karnim cok buyudugunden zor goruyordum..ikizlerde hic goremem degilmi?
Ben 6.aydan beri göremiyorum alt katı hatta karnımın alt kısmını bile göremiyorum, kendim yapabilmek imkansız benim için belki sizin daha küçük kalır göbüşünüz benimde küçük sayılır çoğu ikiz gebelere göre ama yinede alt katı görmek mümkün değil öyleki çorap, ayakkabıları da giymek işkence artık kırcam gene bi tarafımı çorap giyerken o kadar zorlanıyorum :)

ikiz gebelikte tek gebeliklere göre daha mı zorlu geçiyor hormonal açıdan?

ayyy korkutma beni

Elin yetişiyor mmu peki artık ayna karşısına oturup yap desek :) ağda kullanma bir ay:) benim 3 3 ler inşallah Mart Nisan ayına denk gelecek terlik elbise takılacam hayal dünyama sağlık

Elin yetişiyor mmu peki artık ayna karşısına oturup yap desek :) ağda kullanma bir ay:) benim 3 3 ler inşallah Mart Nisan ayına denk gelecek terlik elbise takılacam hayal dünyama sağlık

Sizi de korkutmak istemiyorum kızlar ama eğilmek, bacakları kapatmak yada o kısmı temizlemek çok zor anca wc deyken olabiliyor o da zorla karın öne doğru bende o yüzden bacaklarıma çok baskı yapıyor karnı yanlara doğru genişleyenler daha rahat edebilirler bence. Ağda bende kullanmak istemiyorum sonuçta o kadar lasere gitmiştim sil baştan olsun istemiyorum ama ona da dr. İzin vermedi ağdaya da izin vermedi gerçi :) tüy dökücü kullan dedi öyle yapıp doğumdan sonra da doğru lasere gidip tek seansta eski halime dönmek en mantıklısı sanırım

Bende lazerin cok faydasini gordum iyi ki gitmisim diyorum.bNa da tuy dokucu cok zararli geliyor.artik yakinlarindan birine ya da esine yaptir bugun sen bana yarin ben sana de berbercilik oynayin ;-) el mahkum her turlu rezillik kapimizda

bnde simdiye kadar hep agda yapardm
ama simdi ne mumkun
tuy dokucu zararli dediler
jilet ise hic wurmk istemiyom iiice cosarlar diye
napacamm bilemiyorum

Tüy dökücüyü dr.önerdi jilet tehlikeli olabilir allah korusun bide onla uğraşmayalım. Ağdayı niye önermedi bilmiyorum benim aslında problemim çok az ağdayla halletsem de olur ama şimdi onun içinde birini bulmak lazım off yaa bütün pis işler kadınların başına geliyor . Keşke lasere yıllar öncesinden başlayıp bitirseymişim şimdi ne güzel böyle bir problemim olmazdı son 2 seansta hamile kalınca böyle arada kaldım bende.

Gunaydin cok hamisler.sizlere bi sorum var.benim belim cok agriyo.hep yatasim var.ayakta yarim saat bile kalsam belim ortasindan ikiye catliyor gibi.sizde de oluyor mu?birde iki gundur karnimin tek tarafinda hareket var.bebekler ustuste duruyordu.esim ikiside ayaklarini ayni tarafa uzatmistir falan diyo ama icim hic rahat degil.kontrolumde cuma gunu.olabilir mi sadece tek tarafta hareket?

canım geçmiş olsun, en iyi ultrasonda gözükür o yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…