2015 de ikiz annesi olacaklar!!

benim de ikiz olma ihtimalim çok yüksek.tüp bebek yaptırdık,haftaya netleşecek.çok stressli bir hafta beni bekliyor ikiz bebek düşüncesi beni çok korkutuyor,bel fıtığım var,nasıl taşırım,9 ay nasıl geçer bilemiyorum.Allah yardımcımız olsun,dua edin nolur...

Tatlim perinatologa bende detayli ultrason icin gitmek istiyorum.bence doktorun cok iyi yapmis.senden ricam izmirde yonlendirecegi dr.paylasir misin?bende karar verip vakti doldugunda gitmek istiyorum
Tabii canim, yarin ogleden sonra sevk edecek, carsamba gunu gidecegim izmire. Drun ismini paylasirim yarin aksam.

canım ikizlerin hayırlı olsun ben İstanbulda yaşıyorum ALLAH C.C bebiklerime ömür verirse 24.haftada detaylı ultrason için perinatolaga gideceğim
Merhaba canim, tesekkur ederim. insallah hayirlisi ile bebisleri kucagimiza aliriz, bizim dogum tarihleri epey bi yakinmis seninle, bir aksilik olmazsa carsamba gunu gidecegim ben de. Cinsiyetleriniz belli mi bu arada?

Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız baya bi kalabalık olmuş burası ne güzel maşallah. Benim başıma gelmeyen kalmadı kızlar sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Yaklaşuk 1,5ay kadar önce yavaş yavaş yürümeme rağmen merdivenden inerken ayağım burkuldu ve bacağımı 2 yerden kırdım feci birşekilde hamile olmasam o kadar burkulmayla 2 kemiğimi birden kırmam çok zormuş ki ben kalsiyum ağırlıklı besleniyordum beslenmeme çok dikkat ediyordum. Neyse olan oldu bi kere o gün ve gece yarısına kadar acı çektim hastane köşelerinde hamile olduğumdan ilaçta veremediler düşünün halimi gece ameliyata alabildiler o gece de çok ağrılı geçti sonra yavaş yavaş azaldı ağrılar çok şükür bu süreçte bebeklerime birşey olmadı tek tesellim onlar. 1 hafta hast.de yattım o zamandan beride evde yatıyorum sadece wc ye kadar gidebiliyorum alçı halen çıkmadı belki bu hafta çıkarırlar alçıyı şimdilik üzerine basmam yasak. Buarada 10 gündür sancı ve kasılmalarım başladı bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum ve aynı zamanda karnımda taşgibi oluyor. Pztesi kontrole gittim bacağım böyle olunca alttan muayene edemedi açılmam var mı bilmiyorum ama onun dışında bebeklerimden biri çok çok alttaymış erken doğum riskin var yatman lazım dedi, suları filan iyiymiş nst de sancı filan da çıkmadı çok şükür ama o günden beri ağrılarım daha da arttı sanki. Bacağım böyle olduğu için dr.a da gidemiyorum merdivenlerden dolayı. Artık perşembe gününe kasar beklemek zorundayım. Bu arada 4 doz ciğer geliştirici iğnemi oldum o çıktı aradan ama onun dışında progestan hap ve kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün başka da birşey vermedi bana. 2 hafta daha dururlarsa kardır bizim için dedi dr. Yani aralık 15i gibi doğuma alabilirler beni çantam bile hazır değildi şimdi tam gaz hazırlıklar yapılıyor bense öyle yatıyorum hiçbirşey benim istediğim gibi olmadı başkaları benim yerime alışveriş yapıyor filan çok can sıkıcı. O yüzden siz erken demeyin kendi hazırlığınızı kendiniz yapın son aylara bırakmayın. Sanırım benim minnaklar en önce gelecekler öyle gözüküyor buarada bemimkiler sabaha kadar içeride 4 dönüyorlar resmen harp var içeride tekme tokat dönme vs. Sizinkilerde böyle hareketlimi merak ettim

Ah canım yaa aksilik işte allah yardımcın olsun bebîşlerin iyi olması güzl haber doğuma falan giderken haber ver ınutma buraları bebişler oluncada unutma hatta watsupta ikiz anneleri grubu kurmaya çalşyrz şuan ikî kişiyiz özeşden nunaranı atarsan birbirimize yardmcı olurz ortak konularımız çok ben de 30+5 oldum

Gecmis olsun, Allah yardimcin olsun canim. Bebeklerine saglikli.bir.sekilde.kavus da alisverisi baskalari yapiversin napalim, bundan sonra kendine daha cok dikkat et, gecmis olsun tekrar.

Tabii canim, yarin ogleden sonra sevk edecek, carsamba gunu gidecegim izmire. Drun ismini paylasirim yarin aksam.
Tatlim bende arastirdim.ozel kent hastanesinde Prof.dr.namik demir. Bu isin piri diyorlar ama randevu almak sikintiymis.bakalim arayacagim birazdan

Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız baya bi kalabalık olmuş burası ne güzel maşallah. Benim başıma gelmeyen kalmadı kızlar sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Yaklaşuk 1,5ay kadar önce yavaş yavaş yürümeme rağmen merdivenden inerken ayağım burkuldu ve bacağımı 2 yerden kırdım feci birşekilde hamile olmasam o kadar burkulmayla 2 kemiğimi birden kırmam çok zormuş ki ben kalsiyum ağırlıklı besleniyordum beslenmeme çok dikkat ediyordum. Neyse olan oldu bi kere o gün ve gece yarısına kadar acı çektim hastane köşelerinde hamile olduğumdan ilaçta veremediler düşünün halimi gece ameliyata alabildiler o gece de çok ağrılı geçti sonra yavaş yavaş azaldı ağrılar çok şükür bu süreçte bebeklerime birşey olmadı tek tesellim onlar. 1 hafta hast.de yattım o zamandan beride evde yatıyorum sadece wc ye kadar gidebiliyorum alçı halen çıkmadı belki bu hafta çıkarırlar alçıyı şimdilik üzerine basmam yasak. Buarada 10 gündür sancı ve kasılmalarım başladı bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum ve aynı zamanda karnımda taşgibi oluyor. Pztesi kontrole gittim bacağım böyle olunca alttan muayene edemedi açılmam var mı bilmiyorum ama onun dışında bebeklerimden biri çok çok alttaymış erken doğum riskin var yatman lazım dedi, suları filan iyiymiş nst de sancı filan da çıkmadı çok şükür ama o günden beri ağrılarım daha da arttı sanki. Bacağım böyle olduğu için dr.a da gidemiyorum merdivenlerden dolayı. Artık perşembe gününe kasar beklemek zorundayım. Bu arada 4 doz ciğer geliştirici iğnemi oldum o çıktı aradan ama onun dışında progestan hap ve kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün başka da birşey vermedi bana. 2 hafta daha dururlarsa kardır bizim için dedi dr. Yani aralık 15i gibi doğuma alabilirler beni çantam bile hazır değildi şimdi tam gaz hazırlıklar yapılıyor bense öyle yatıyorum hiçbirşey benim istediğim gibi olmadı başkaları benim yerime alışveriş yapıyor filan çok can sıkıcı. O yüzden siz erken demeyin kendi hazırlığınızı kendiniz yapın son aylara bırakmayın. Sanırım benim minnaklar en önce gelecekler öyle gözüküyor buarada bemimkiler sabaha kadar içeride 4 dönüyorlar resmen harp var içeride tekme tokat dönme vs. Sizinkilerde böyle hareketlimi merak ettim​
Ayy ayy kiyamam ben size ya.cok cok zor.allah beterinden saklasin.hic uzme canini cocuklarin durumu iyiymis ne guzel.alisverisi omrunun sonuna kadar yapacaksin zaten.ilk heves anliyorum ama elden gelen birsey yok.son yatmalarinin kryfini cikar.bir saga don bir sola don.malum 15 aralik sonrasi deliye doneceksin

Benimde normal yolla oldu ve ilk hamilelifim aile de ikiz yok ilk defa yaşıyoruz.
Aynıyız canım, kaç haftalıksın? Benim 2.kesemdeki bebek henüz görünmedi,diğerinin kalp atışını aldık hamd olsun.Sendeki ultrasonda nasıldı?

geçmiş olsun. sen kaç haftalık hamilesin

Merhaba canim, tesekkur ederim. insallah hayirlisi ile bebisleri kucagimiza aliriz, bizim dogum tarihleri epey bi yakinmis seninle, bir aksilik olmazsa carsamba gunu gidecegim ben de. Cinsiyetleriniz belli mi bu arada?
evet doğum tarihleri çok yakın inşaALLAH 38.haftayı görürüz canım ikiside erkek olacak inşaALLAH senin cinsiyetler belli oldu mu?

çok geçmiş olsun inşaALLAH bebeklerin çok sağlıklı olurlar küveze girmeden bereber evinize gelirsiniz

çok çok geçmiş olsun. Rabbim seni ve bebişlerin korusun . Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler inşallah benim meleklerim de sizinkilerde erkenden doğmaya kalkmazlar. Ben çok acılar çektim bu süreçte hem hamileliğin verdiği sıkıntılar hemde kırığın ve ameliyatın verdiği acılar bide yatağa mahkum olmak çok zordu ama yinede iyiki onlara birşey olmadı belki de sürekli yatmam iyi olmuştur yoksa normalde ben öyle yatan dinlenen biri değildim her işimi kendim hallederdim dr.da iyiki yatmışsın erken doğum riskin de var bi bakıma iyi olmuş dedi. Neyse dua edelim de erken doğmasınlar bu arada son aylar gerçekten çok zormuş arkadaşlar bol bol yatmak gerekiyormuş gerçi istesende iş yapamaz kıvama geldim ben ağrılarım ve kocaman göbeğimle ayakta durmak hatta kesintisiz uyumak bile imkansız benim için bu aralar allah hepimizin yardımcısı olsun.

Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum nasılsınız baya bi kalabalık olmuş burası ne güzel maşallah. Benim başıma gelmeyen kalmadı kızlar sizler dikkatli olun diye yazıyorum. Yaklaşuk 1,5ay kadar önce yavaş yavaş yürümeme rağmen merdivenden inerken ayağım burkuldu ve bacağımı 2 yerden kırdım feci birşekilde hamile olmasam o kadar burkulmayla 2 kemiğimi birden kırmam çok zormuş ki ben kalsiyum ağırlıklı besleniyordum beslenmeme çok dikkat ediyordum. Neyse olan oldu bi kere o gün ve gece yarısına kadar acı çektim hastane köşelerinde hamile olduğumdan ilaçta veremediler düşünün halimi gece ameliyata alabildiler o gece de çok ağrılı geçti sonra yavaş yavaş azaldı ağrılar çok şükür bu süreçte bebeklerime birşey olmadı tek tesellim onlar. 1 hafta hast.de yattım o zamandan beride evde yatıyorum sadece wc ye kadar gidebiliyorum alçı halen çıkmadı belki bu hafta çıkarırlar alçıyı şimdilik üzerine basmam yasak. Buarada 10 gündür sancı ve kasılmalarım başladı bel ağrısı karın ağrısı çekiyorum ve aynı zamanda karnımda taşgibi oluyor. Pztesi kontrole gittim bacağım böyle olunca alttan muayene edemedi açılmam var mı bilmiyorum ama onun dışında bebeklerimden biri çok çok alttaymış erken doğum riskin var yatman lazım dedi, suları filan iyiymiş nst de sancı filan da çıkmadı çok şükür ama o günden beri ağrılarım daha da arttı sanki. Bacağım böyle olduğu için dr.a da gidemiyorum merdivenlerden dolayı. Artık perşembe gününe kasar beklemek zorundayım. Bu arada 4 doz ciğer geliştirici iğnemi oldum o çıktı aradan ama onun dışında progestan hap ve kan sulandırıcı iğne oluyorum hergün başka da birşey vermedi bana. 2 hafta daha dururlarsa kardır bizim için dedi dr. Yani aralık 15i gibi doğuma alabilirler beni çantam bile hazır değildi şimdi tam gaz hazırlıklar yapılıyor bense öyle yatıyorum hiçbirşey benim istediğim gibi olmadı başkaları benim yerime alışveriş yapıyor filan çok can sıkıcı. O yüzden siz erken demeyin kendi hazırlığınızı kendiniz yapın son aylara bırakmayın. Sanırım benim minnaklar en önce gelecekler öyle gözüküyor buarada bemimkiler sabaha kadar içeride 4 dönüyorlar resmen harp var içeride tekme tokat dönme vs. Sizinkilerde böyle hareketlimi merak ettim​
Cok gecmis olsun. Ins saglikla alirsin bebeklerini kucagina. Kacinci haftadasin? Ciger gelistirici igneyi olman cok iyi olmus. Garanti olsun. Tekrar cok gecmis olsun.

Geçen hafta pzt.si gittiğimde 29+3 tüm dr.um 29 haftalıksın dedi o öyle hesaplıyor bense 30 oldum diyordum neyse işte pztesi günü nst deyken 2 doz oldum ertesi gün 2 doz daha oldum içim şuan daha rahat sizlerde bence olunne olur ne olmaz bu ikizler erken gelmeye pek meraklı oluyor çünkü.

Tansiyonum da bir sıkıntı yok şükür Dr pazartesiye tekrar çağırdı o zaman konuşuruz dedi bilmiyorum sebebini yani
canım merhaba nasıl oldun doktorunn suyun fazlalığı için ne dedi
bende şuan 20 haftalık hamileyim
bugün doktorum suyun biraz fazla dedi
cumartesi günü renkli ultrason var iyice bakarız dedi
senin durumun nasıl ne dedi doktorun cevabını bekliyorum

ayy canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm
inşallah doğumun zamanında olur
şuan kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…