2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim de bi kiz bi erkek. Ben de yatak konusunu cok düşündüm. En son olarak oda takimi almaya karar verdik. Siparişi verdik. Yataklarimiz simdi park yatak büyüklüğünde ama ilerde basliklarini kullanarak uzatabilecegiz. Bana cok kullanisli geldi. Yaninda komidinli olup uzayanlardan degil. Onlara da baktik ama bizim odamiza ikizler icin çok uygun degil.yatagin boyu 1.40 suan uzayinca normal tek kisilik yatak oluyor. Ilk 3 ay bir yatagi kendi odama koyup ikisini beraber yatirmayi planlıyorum. Ins kucagimuza aldigimiz gunleri de görürüz.

Ayri odalara yatiracagim demissin neden öyle bir dusuncedesin acaba merak ettim. Birbirlerini uyandirirlar diye mi? Ben ayirmama taraftariyim da acaba atladigim bi konu mu var dedim? Ev tipi Ana kucagini ben de almadim. Sanirim bebislerin psikolojisine göre alacagim:) otomatik olanlari cok begendim. Onlar da pahali ve kolik bebekler icin cok uygunmus. Simdilik bekleyecegim. Ins olmaz ama olursa kolik bebegim o zaman mecbur bir tane otamatik bir tane de normal almayi düşünüyorum. Suan bebek arabası aldim anakucagi ile takim olanlardan. hem anakucagi hem de arabaya baglanabilenlerdne. Her seyi tek tek düşünmek cok zor:)

Park yatak alacak arkadaşlar marka ve modele karar verdiniz mi?bende başta tek alayım daha sonra aynısından bir tane daha alayım diyorum ama karar veremedim markaya henüz...

Kacinci gununde 849 cikti.bayaa yuksek cunku.benim merkez 9. Gun test yapmami soylemisti.9. Gun 188.1 cikti. 11. Gun 329 ve 13. Gun 717 cikti.sen 10.-11. Gun yaptiysan eger benimkinden de yuksek cikmis olur.ikiz olabilir yani canim.

9.gun 399 çıkmıştı.
11.gun849
Çarşamba doktora gidicem cok heyecanlıyım ve cok da kaygili. Pek belirtim de yok sislik ve biraz batma sag kasığımda ara ara o da.

Saglikla devam eder hepimiz saglikla dünyaya getiririz inşallah...

Hayirli olsun canim.sislik batma bende de var.bir de kabizlik var bende.baska da birseyim yok.iki embriyo mu konmustu sana.

bir kız bir erkek gibi hissediyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda. cuma kontrolüm var inş. her şey yolundadır cinsiyet önemli değil. sağlıklı sıhhatli olsunlarda
ya bende oyle hisediyorum bir kız bir erkek diye.ya da öyle düşüüyoruz diyim. pek hissetmiyorum da.herkes direk inş.bir kız bir erkek olur dye dua edince kaptırıyon kendini.benim içinde fark etmiyor pipili de olsa pipisiz de olsa sağlıklı sıhatli olsunlar:)

benım aralarında bir hafta var bakalım 3 hafta sonra teorin tutacak mı.ona göre yazacağım :) drun biri erkek olabilir dediği bebğim büyük olan bebişimdi :) bir nevi dediklerinle uyumlu

kızlar kolik bebek ne demek ?

randevun ne zaman? bir dahaki gidişine öğrenirsin kesin

benım aralarında bir hafta var bakalım 3 hafta sonra teorin tutacak mı.ona göre yazacağım :) drun biri erkek olabilir dediği bebğim büyük olan bebişimdi :) bir nevi dediklerinle uyumlu
kaç haftalıkken tahmin yürüttü canım? ultrason 2 boyutlu mu? ben cuma günü gidecem doktora tahmin yapar mı ki insan merak ediyor

kaç haftalıkken tahmin yürüttü canım? ultrason 2 boyutlu mu? ben cuma günü gidecem doktora tahmin yapar mı ki insan merak ediyor
canım 2 boyutlu benim ultrason.dr büyük bebiş 12+4 günlükken tahmin yaptı.bir sonraki gidişim iki hafta sonra bizim ziyaretler iki haftada bir.yani 14+4 günlük biri digeride 13+4 günlükken gidecez bakalım o zaman ne der.doktorun bebeğin pozisyonu uygunsa gösteriyorsa bir şeyler söyler sanırım.ama yanılma payı da olabilir.

herkese merhaba 17+3 olarak gebeliğimin yarısının bittiğini düşünüyorum (erken doğum olmazsa)
çok fazla kaşıntım var sizlerdede başladı mı bilmiyorum
bu kaşıntılar için henüz erken değil mi?

Karnın mı kaşınıyor.?
Eğer karninsa demek ki cildin cok kuru ve büyümeye deri esnemeye başlamış bol bol su iç ve gündüz nemlendirici gece yağ sür karnına bacaklarına popuna göğüslere .
Şimdi farketmezsin ama hamilelik bitince çatlaklar çıkar ortaya ve onları geçirecek hiç bisey yok.

tv de dinlemiştim.İkizlerin ilk aylar aynı yatakta yatması lazımmış.Ama 4 aydan sonra birbirlerini rahatsız etmeye başlıyorlarmış.Bende o zamandan sonra ayırmayı düşünüyorum.
Yatak konusundada bizde büyüyen karyolaya karar verdik kesin.Çilekten 2 büyüyen karyola bi gardırop bide şifonyer takım.

Kusura bakmayın konunuzu bölüyorum ama kadının anne tarafında ikiz çocuk olması kadınında ikiz bebeklerinin olma ihtimalini artırıyormuş doğru mudur sizce ?
benim doktorum ikiz normal yollarla olmasi anne tarafindan gelir dedi babadan olmaz demisti

benim doktor çok uzakta ben çok sık gidemiyorum. 4 hafta oldu kontrole gitmeyeli

canim bende mobilya yataklari cok sik buluyorum ama sik tayinci oldugumuzdan simdilik oda yapmayacagm.mecbur park yatak alacagim.senin yerlesik düzenin varsa icinde kalmasin ne istiyosan al bence

bende daha ana kucagi almadim acikcasi kararsizim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…