kızlar dr.larınız neye dayanarak sulandırıcı ilaç verir ki...bişeyden şuphelenip te test mi yaptırıyor...mesela bana taa başta tüp bbk dr.um herkese aynı uygulamayla banada vermişti..sonra normal takip için gittiğim dr. 16.haftamda test felan yaptırmadan kesebilirsin dedi...yani bu ciddi bi ilaç...Bnmde bilinen bir kan pihtilasmasi faln yok ama gerçi varmı yokmu bakılan birseyde olmadı ama bnde kullaniom sürekli
yaaa...maşallah.. çok kötüydün aklımdaydın hep...gözün aydın...Cok sukur cnm gecti. Ben sabahlari premesis iciyorum. Onun etkisiyle daha da gecti. Dr. Premesis bitkisel ve bebekler icin yarayan seyler de var icinde devamli icebilirsin dedi. Iciorum bnde. Sukurler olsun 18 sonunda falan gecti...
çok geçmiş olsun.... kızlar ya ben dr.umu değiştirmeye karar verdim... özele gittiğim halde sizin dr.larınızı ilgilendiği kadar ilgi görmüyorum...burdan öğrendiklerimle gidip soruyorum yani ben yönlendiriyorum nerdeyse onu...bilmediğim bisürü şeyler var hepsini kontrol altında aklımda tutamamki... muayeneye gittiğim zaman o da iyi alıştı sorularım üzerine cavap verir ancak...hızlı bakıp başka bişi varmı diye soruyo.. başka dr.a götürmek için acaba şimdiye kadar takip edilediğim dr.umdan takip dosyamı isteyebilir miyim..Rahim ağzı boyuna(serviks boyu) bakmasını mutlaka söyle cnm. Ben hiç bişey hissetmedim. Sadece Karnım sert diye gittim. 1 cm e düşmüş. Doğum kasilmalarim başlamış. 25 gündür yatiyorum. Her yarım saatte bir bir bardak su iç cnm. Bebeğin suyu ile çok alakali. Allah kucağımıza sağlıkla almayi nasip etsin inş.
Ah canim sagolasin sukurler olsun. Neler cektim biliyorsun. Ama sukur gecti. Bazen yine gelse de yoklasa da buna da sukur napalim. 18 haftayaa kadar 9 kg vermistim biliyorsun..yaaa...maşallah.. çok kötüydün aklımdaydın hep...gözün aydın...
çok geçmiş olsun.... kızlar ya ben dr.umu değiştirmeye karar verdim... özele gittiğim halde sizin dr.larınızı ilgilendiği kadar ilgi görmüyorum...burdan öğrendiklerimle gidip soruyorum yani ben yönlendiriyorum nerdeyse onu...bilmediğim bisürü şeyler var hepsini kontrol altında aklımda tutamamki... muayeneye gittiğim zaman o da iyi alıştı sorularım üzerine cavap verir ancak...hızlı bakıp başka bişi varmı diye soruyo.. başka dr.a götürmek için acaba şimdiye kadar takip edilediğim dr.umdan takip dosyamı isteyebilir miyim..
çok geçmiş olsun.... kızlar ya ben dr.umu değiştirmeye karar verdim... özele gittiğim halde sizin dr.larınızı ilgilendiği kadar ilgi görmüyorum...burdan öğrendiklerimle gidip soruyorum yani ben yönlendiriyorum nerdeyse onu...bilmediğim bisürü şeyler var hepsini kontrol altında aklımda tutamamki... muayeneye gittiğim zaman o da iyi alıştı sorularım üzerine cavap verir ancak...hızlı bakıp başka bişi varmı diye soruyo.. başka dr.a götürmek için acaba şimdiye kadar takip edilediğim dr.umdan takip dosyamı isteyebilir miyim..
Kızlar nasilsiniz
kızlar dr.larınız neye dayanarak sulandırıcı ilaç verir ki...bişeyden şuphelenip te test mi yaptırıyor...mesela bana taa başta tüp bbk dr.um herkese aynı uygulamayla banada vermişti..sonra normal takip için gittiğim dr. 16.haftamda test felan yaptırmadan kesebilirsin dedi...yani bu ciddi bi ilaç...
Iyiyim canım yazmadım ama takipteydim bi sıkıntı yok çok sukurSen nasilsimn yoktun bugun
Cnm benim bildiğim kadarıyla kan sulandiriciyi kullanmakta ki amaç kan pıhtılaşipta bebeğe giden damarları tıkamasin diye. Bunu sağlamak içinde günde 1 tane coraspirin içiyorum ben. Doktorum doğuma kadar iceceksin dedukızlar dr.larınız neye dayanarak sulandırıcı ilaç verir ki...bişeyden şuphelenip te test mi yaptırıyor...mesela bana taa başta tüp bbk dr.um herkese aynı uygulamayla banada vermişti..sonra normal takip için gittiğim dr. 16.haftamda test felan yaptırmadan kesebilirsin dedi...yani bu ciddi bi ilaç...
Cnm benim bütün tahlillerimin testlerimin detaylı ultrasonumun sonuçları elimde suan. Zaten başka doktora gittiğinde bunları isteyecek ve bebekleri sıfırdan inceleyecektir.çok geçmiş olsun.... kızlar ya ben dr.umu değiştirmeye karar verdim... özele gittiğim halde sizin dr.larınızı ilgilendiği kadar ilgi görmüyorum...burdan öğrendiklerimle gidip soruyorum yani ben yönlendiriyorum nerdeyse onu...bilmediğim bisürü şeyler var hepsini kontrol altında aklımda tutamamki... muayeneye gittiğim zaman o da iyi alıştı sorularım üzerine cavap verir ancak...hızlı bakıp başka bişi varmı diye soruyo.. başka dr.a götürmek için acaba şimdiye kadar takip edilediğim dr.umdan takip dosyamı isteyebilir miyim..
Cnm çift yumurta ikizi demek 2 ayrı kese 2 ayrı plesenta demek. Sadece tek yumurta ikiz lerinde tek plesenta görülme ihtimali var diye biliyorum benKizlar nasilsiniz birsey soracam iki plesantami var bir tanemi bana cift yumurta ikizi denildi ama plesentayi sormadim ayin 20 inde randevum var gidince soracam
M
Iyiyim canım yazmadım ama takipteydim bi sıkıntı yok çok sukur
Bende kan pihtilasmasi yok fakat. "Egilim" varmis o yuzden kullaniyorum :) 4haftada bir kontrolum var, kan aliyorlar ve ona göre karar veriyorlar devam mi degil mi diye.Bnmde bilinen bir kan pihtilasmasi faln yok ama gerçi varmı yokmu bakılan birseyde olmadı ama bnde kullaniom sürekli
Ben tüp bebek tedavisindeyken Ass 100 ile basladim, o da coraspirin gibi birsey. Kan sulandirici igneye transferden sonra basladim. Tabi ki tüp bebek tedavisinde ortaya cikti kan pihtilasmasi problemi. Akiskan bir kan olmazsa bebeklere aktarim yapmak mumkun degil yani. Sonucta hayati bir madde. Dedigim gibi bende "egilim" vardi o yuzden basladim igneye. Tam anlamiyla kan pihtilasmasi yok. Sende sorabilirsin doktoruna var mi yok mu diye. Belkide tüm tüp bebek tedavisi olanlara veriliyordur, bilmiyoruz ki...kızlar dr.larınız neye dayanarak sulandırıcı ilaç verir ki...bişeyden şuphelenip te test mi yaptırıyor...mesela bana taa başta tüp bbk dr.um herkese aynı uygulamayla banada vermişti..sonra normal takip için gittiğim dr. 16.haftamda test felan yaptırmadan kesebilirsin dedi...yani bu ciddi bi ilaç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?