2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Aa bnimde bugün tam 9+3 oldu sat a gore tabi ultrasonda 3 4 gün küçük çıkmıştı bende sürekli araştırıyorum benimkiler tek yumurta ikizi
benimde satla usg arasında fark var. bir bebeğim 2 gün biri de 4 gün geride sata göre. ama çok önemli değilmis bazen kapanır bazende açılırmış. benim çift yumurta ikizi.

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar clexanı ne zamana kadar kullandınız ya da hala kullanıyomusunuz

canım bilgi için çok teşekkür ederim.

günde kaç defa kullanıyordun , ben daha 8. haftadayım ve artık zorlanıyorum kullanmaya çünkü çok birikiyor siyah siyah geliyor hafif ağrılarım bile onun birikmesinden gibi geliyor
canım biriken jeli parmağınla çıkarabilirsin..çoğu öyle yapıyo... hem ağrıların azalır hem yeni koyduğun jel daha etkili olur.

canım nasılsın...mide bulantıların ne alemde...geçmiştir İnşallah...uzun zamandır giremedim foruma...

Bende de yok. Tup bebek dr.um bana da kullan dedi. Bebeklerle.olan kan dolasiminda sorun cikmasin diye dedi. Her ihtimale karsi veriyoruz yani dedi. Ama ben biraktim artik. Sorcam bakal pzt knt.de
e devam ediimmi die

canım nasılsın...mide bulantıların ne alemde...geçmiştir İnşallah...uzun zamandır giremedim foruma...

Cok sukur cnm gecti. Ben sabahlari premesis iciyorum. Onun etkisiyle daha da gecti. Dr. Premesis bitkisel ve bebekler icin yarayan seyler de var icinde devamli icebilirsin dedi. Iciorum bnde. Sukurler olsun 18 sonunda falan gecti...

Rahim ağzı boyuna(serviks boyu) bakmasını mutlaka söyle cnm. Ben hiç bişey hissetmedim. Sadece Karnım sert diye gittim. 1 cm e düşmüş. Doğum kasilmalarim başlamış. 25 gündür yatiyorum. Her yarım saatte bir bir bardak su iç cnm. Bebeğin suyu ile çok alakali. Allah kucağımıza sağlıkla almayi nasip etsin inş.

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar clexanı ne zamana kadar kullandınız ya da hala kullanıyomusunuz
Benimde ilk tup bebegim dusukle sonuclandi yani kan testinde hamileydim deger 2 ye katlanmafi dusuk oldu,2.sini koydurdugumda hic bir test yapmadan clexane verdi doktorum diguma kadar kullancan diye biktim artik vurmaktan bazen 2 gunde bir vuruyorum hergun canim yaniyo karnimda sisti cogu doktor 1 dusukle igneni verilirmis desede kendi doktorum kullancan dedi kestirip atti(

Ben uc günde bir vuruyorum iğneyi hala kullanıyorum bende de genetik çıktı çok yüksek değil ama var doğum a kadar devam dediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…