Vet canm iki tane aldım ama ilk üç ay birlkte yatrcam uzmanlar ikşzlerin doğduktan snra birbirlerinin kalp atışlarını hissederlerse daha huzurlu bebek olacaklarını söylüyor valla 4 yaşına kadar yatsalar iyi olur kullanan arkadaşlarımdan5 yaşına kadar bile yatıranı var ölçülerini büyük alınca yatar yani bencedeKaç yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben de park yatak taraftarıyım. Bir de ikiz olduğu için iki tane yatak mı aldınız?? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Tüp bebekte normal canım.siskinligim gececekmi diye sordum Dr.a o zamanla inecek ama rahim büyüyecek dedi.ikizler biraz daha iri oluyorlarmis.dar giyinme dedi.ben 8. Haftada düğme acmaktansa hamiş pantolonu giymeye başladım bile:)sağlıkla yavrularimizi kucaklarimiza alalım inşBenim arada kasiklarimda agri oluyor simdilik baska birsey yok.birde acayip siskinligim devam ediyor.doktorum 1.5-2 ay daha surer dedi.
Merve bursadan sin ve ben seni topikten taniyorum;:) hayirli olsun canimbendede var o sislik ama hic bulantim yok :)
Tüp bebekte normal canım.siskinligim gececekmi diye sordum Dr.a o zamanla inecek ama rahim büyüyecek dedi.ikizler biraz daha iri oluyorlarmis.dar giyinme dedi.ben 8. Haftada düğme acmaktansa hamiş pantolonu giymeye başladım bile:)sağlıkla yavrularimizi kucaklarimiza alalım inş
Aksine çalış diyor benimki.günlük hayatına uzanmadan çekmeden biseyi devam et.hatta kanamam gelmişti calusmicam dedim hayır evde v ucudunuzu dinliyorsunuz.zaten ikiz cabuk agirlasacaksin.ben ayrıl dicem sana diyor.risk va r tabiki heleki ikiz olunca. Tüp bebekle hamile kalınca ister istemez daha titiziz hepimiz.ama ilk 3 ay çok daha onemliymisKizlar benim doktorum hep yatacaksin dedi bana.kanamam falan hicbirseyim yok.sizin doktorlariniz nasillar ne diyorlar.ilk uc ay cok riskliymis dedi.son aylar da erken dogum riski var dedi hep yatmak zorundasin dedi.siz ne yapiyorsunuz?
Allah kısmet ederse benimalmazsini ocakta olucak.Mayıs sonuna kadar birlikte aynı beşikte yatırıcam sonra ayrı odaya ayrı beşiklere.Kızlar bide ana kucağı aldınız mı alacak mısınız?Herşeyden iki tane almak gerekiyo ana kucaklarıda pahalı ben port bebe alayım diyorum kışı çıkarana kadar,yazında zaten bebek arabasına koyarız.1 yaşını geçince araba koltuğu alalım diyorum ama bilmiyorum.
Aksine çalış diyor benimki.günlük hayatına uzanmadan çekmeden biseyi devam et.hatta kanamam gelmişti calusmicam dedim hayır evde v ucudunuzu dinliyorsunuz.zaten ikiz cabuk agirlasacaksin.ben ayrıl dicem sana diyor.risk va r tabiki heleki ikiz olunca. Tüp bebekle hamile kalınca ister istemez daha titiziz hepimiz.ama ilk 3 ay çok daha onemliymis
bir kız bir erkek gibi hissediyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda. cuma kontrolüm var inş. her şey yolundadır cinsiyet önemli değil. sağlıklı sıhhatli olsunlardabirseyler hissediyor musun cinsiyetle ilgili.ben boyle supriz olmasini sevdim birini daha ogrenemedik ikinciside net degilisim telasina girmemis oluyorum
6 haftalıkken kalp atışlarını duymuştuk birinin.Ben onun erkek olduğunu hissettim hemen.Erkek bebekler çabuk dölleniyor beklemiyor.Diğerinin kalbi 2 gün sonra attı buda kız dedim.Kızlar geç dölleniyor bekliyor diye biliyorum.Bu benim fikrim bende ilk baştan beri bir kız bir erkek hissettim öylede oldu.Allah gönlüne göre versin.Kız bebekler daha küçük olur demişti doktorumuzda.bir kız bir erkek gibi hissediyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda. cuma kontrolüm var inş. her şey yolundadır cinsiyet önemli değil. sağlıklı sıhhatli olsunlarda
benimkilerin arasında 4 gün fark var. ben de büyük olanı erkek küçük olanı kız gibi hissediyorum. Tabi Allah bilir hayırlısını nasip etsin. sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. 30. haftaya gelmişsiniz maşallah. çok kilo aldınız mı? ben daha hiç almadım6 haftalıkken kalp atışlarını duymuştuk birinin.Ben onun erkek olduğunu hissettim hemen.Erkek bebekler çabuk dölleniyor beklemiyor.Diğerinin kalbi 2 gün sonra attı buda kız dedim.Kızlar geç dölleniyor bekliyor diye biliyorum.Bu benim fikrim bende ilk baştan beri bir kız bir erkek hissettim öylede oldu.Allah gönlüne göre versin.Kız bebekler daha küçük olur demişti doktorumuzda.
Merve bursadan sin ve ben seni topikten taniyorum;:) hayirli olsun canim
Bursalı topiginden.yanılmıyorsam.ziya ile ilgili sorularim olmuştu sanırım sana.aa ben cıkaramadım hangı topıktendı sende bursadasın galıba hangı dr gıdıyosun benden 3 hafta ondesın tecrubelerını paylaş benımle
Canim tup bebek benimkiler uludag universitesi nde yaptirdim simdi medikal gercek aydina basladim cok iyi bir dr hem riskli gebelk dr uDevrim son adet tarihin kac.
transfer gunun ne zaman galiba bir hafta fark var aramzda.
Devrim son adet tarihin kac.
transfer gunun ne zaman galiba bir hafta fark var aramzda.
En son 5 ekimde adet oldum canim.transferim de 5. gun blast 26 ekim canim.kalp atisini duymaya gidecegim persembe gunu.
Benim transfer gunüm 1 Kasım
Daha doktora gitmedim bhcg test günümden önce 849 cikti doktor ikiz olabileceğini söyledi. Carsamba gideceğim
Senin kac çıkmıştı tam test gununu bekledin mı?
Cok gecmis olsun simdi iyisin ya önemli olan bu. Allah hic birimize erken dogumu yasatmasin. Kac haftaliktin?Slm kızlar umarım herkes iyidir bizim bebisler bizi korkuttu biraz bir iki damla kan geldi Dr gittik nöbetçi Dr erken doğum dedi dünya başıma yıkıldı sanki o kadar korktum kisonra kendi dr aradım bu aylarda olabilirmiş ama yinede tehlikeli dedi 1 gece hastanede kaldım çok şükür şimdi iyiyim inş. Bebislerimde iyidir Dr bi sorun yok şimdilik dedi Rabbim hepimizi bebislerini korusun inş. Kızlar kendinize dikkat edin bebislerinizede tabi allahım hayırlısı ilekucağımizaalmayi da nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?