2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kaç yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben de park yatak taraftarıyım. Bir de ikiz olduğu için iki tane yatak mı aldınız?? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)
Vet canm iki tane aldım ama ilk üç ay birlkte yatrcam uzmanlar ikşzlerin doğduktan snra birbirlerinin kalp atışlarını hissederlerse daha huzurlu bebek olacaklarını söylüyor valla 4 yaşına kadar yatsalar iyi olur kullanan arkadaşlarımdan5 yaşına kadar bile yatıranı var ölçülerini büyük alınca yatar yani bencede

Benim arada kasiklarimda agri oluyor simdilik baska birsey yok.birde acayip siskinligim devam ediyor.doktorum 1.5-2 ay daha surer dedi.
Tüp bebekte normal canım.siskinligim gececekmi diye sordum Dr.a o zamanla inecek ama rahim büyüyecek dedi.ikizler biraz daha iri oluyorlarmis.dar giyinme dedi.ben 8. Haftada düğme acmaktansa hamiş pantolonu giymeye başladım bile:)sağlıkla yavrularimizi kucaklarimiza alalım inş

Aynen canim evde hicbir pantolonum olmuyor hamile pantolanlarina bakiyorum alsam mi diye.dugmeler acik bende o yuzden:) ve daha 6. haftadayim.neyse saglikli olsunlar da.

Kizlar benim doktorum hep yatacaksin dedi bana.kanamam falan hicbirseyim yok.sizin doktorlariniz nasillar ne diyorlar.ilk uc ay cok riskliymis dedi.son aylar da erken dogum riski var dedi hep yatmak zorundasin dedi.siz ne yapiyorsunuz?

Allah kısmet ederse benim doğum ocakta olucak.Mayıs sonuna kadar birlikte aynı beşikte yatırıcam sonra ayrı odaya ayrı beşiklere.Kızlar bide ana kucağı aldınız mı alacak mısınız?Herşeyden iki tane almak gerekiyo ana kucaklarıda pahalı ben port bebe alayım diyorum kışı çıkarana kadar,yazında zaten bebek arabasına koyarız.1 yaşını geçince araba koltuğu alalım diyorum ama bilmiyorum.

Kizlar benim doktorum hep yatacaksin dedi bana.kanamam falan hicbirseyim yok.sizin doktorlariniz nasillar ne diyorlar.ilk uc ay cok riskliymis dedi.son aylar da erken dogum riski var dedi hep yatmak zorundasin dedi.siz ne yapiyorsunuz?
Aksine çalış diyor benimki.günlük hayatına uzanmadan çekmeden biseyi devam et.hatta kanamam gelmişti calusmicam dedim hayır evde v ucudunuzu dinliyorsunuz.zaten ikiz cabuk agirlasacaksin.ben ayrıl dicem sana diyor.risk va r tabiki heleki ikiz olunca. Tüp bebekle hamile kalınca ister istemez daha titiziz hepimiz.ama ilk 3 ay çok daha onemliymis

Canim hem araba koltugu hem ana kucagi olanlar var.en azindan ayri ayri almazsin.birde bebek arabasi ve ana kucagi takimlari var.ama iste herseyden iki tane gercekten zor.

Bence de surekli yatmak dogru degil.ama herkes farkli birsey soyluyor doktorlar bile.ben yine biraz biraz dolanayim evin icinde.ortasini bulayim.sagol canim.

birseyler hissediyor musun cinsiyetle ilgili.ben boyle supriz olmasini sevdim birini daha ogrenemedik ikinciside net degil isim telasina girmemis oluyorum
bir kız bir erkek gibi hissediyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda. cuma kontrolüm var inş. her şey yolundadır cinsiyet önemli değil. sağlıklı sıhhatli olsunlarda

bir kız bir erkek gibi hissediyorum:) hayırlısı olsun hakkımızda. cuma kontrolüm var inş. her şey yolundadır cinsiyet önemli değil. sağlıklı sıhhatli olsunlarda
6 haftalıkken kalp atışlarını duymuştuk birinin.Ben onun erkek olduğunu hissettim hemen.Erkek bebekler çabuk dölleniyor beklemiyor.Diğerinin kalbi 2 gün sonra attı buda kız dedim.Kızlar geç dölleniyor bekliyor diye biliyorum.Bu benim fikrim bende ilk baştan beri bir kız bir erkek hissettim öylede oldu.Allah gönlüne göre versin.Kız bebekler daha küçük olur demişti doktorumuzda.

benimkilerin arasında 4 gün fark var. ben de büyük olanı erkek küçük olanı kız gibi hissediyorum. Tabi Allah bilir hayırlısını nasip etsin. sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. 30. haftaya gelmişsiniz maşallah. çok kilo aldınız mı? ben daha hiç almadım

aa ben cıkaramadım hangı topıktendı sende bursadasın galıba hangı dr gıdıyosun benden 3 hafta ondesın tecrubelerını paylaş benımle
Bursalı topiginden.yanılmıyorsam.ziya ile ilgili sorularim olmuştu sanırım sana.
Tedavi ile bekliyorsun değil mi bebislerini? Nerde tedavi oldun ve kime gitmeyi dusunuyorsun?ben setbulent hocada devam edeceğim 12. Haftadan sonra kismetse.

3 haftalık önde tecrübe:) ywrdimci olabilecegim hetseyde cevapların canım.buralardayim

Devrim son adet tarihin kac.
transfer gunun ne zaman galiba bir hafta fark var aramzda.

En son 5 ekimde adet oldum canim.transferim de 5. gun blast 26 ekim canim.kalp atisini duymaya gidecegim persembe gunu.

Benim transfer gunüm 1 Kasım
Daha doktora gitmedim bhcg test günümden önce 849 cikti doktor ikiz olabileceğini söyledi. Carsamba gideceğim
Senin kac çıkmıştı tam test gununu bekledin mı?

Benim transfer gunüm 1 Kasım
Daha doktora gitmedim bhcg test günümden önce 849 cikti doktor ikiz olabileceğini söyledi. Carsamba gideceğim
Senin kac çıkmıştı tam test gununu bekledin mı?

Kacinci gununde 849 cikti.bayaa yuksek cunku.benim merkez 9. Gun test yapmami soylemisti.9. Gun 188.1 cikti. 11. Gun 329 ve 13. Gun 717 cikti.sen 10.-11. Gun yaptiysan eger benimkinden de yuksek cikmis olur.ikiz olabilir yani canim.

Cok gecmis olsun simdi iyisin ya önemli olan bu. Allah hic birimize erken dogumu yasatmasin. Kac haftaliktin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…