- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
iyiyim canim bebiskolarda iyi kusma basagrisi disinda bir terslik yok insallah hep boyle gider.sen nasilsinnasıl gidiyor canım hamileleik. bir sıkıntın var mı? ben bu aralar çok yoğunum pek giremiyorum
ok gecmis olsun.insallah vakitli ve sag salim gelirlrr.cok yogun kanama yasayanda var nasil bir iki damla kani erken doguma yordular kiSlm kızlar umarım herkes iyidir bizim bebisler bizi korkuttu biraz bir iki damla kan geldi Dr gittik nöbetçi Dr erken doğum dedi dünya başıma yıkıldı sanki o kadar korktum kisonra kendi dr aradım bu aylarda olabilirmiş ama yinede tehlikeli dedi 1 gece hastanede kaldım çok şükür şimdi iyiyim inş. Bebislerimde iyidir Dr bi sorun yok şimdilik dedi Rabbim hepimizi bebislerini korusun inş. Kızlar kendinize dikkat edin bebislerinizede tabi allahım hayırlısı ilekucağımizaalmayi da nasip etsin inş.
ben de iyiyim çok şükür. haftaya cuma kontrole gidecem. sen cinsiyetleri öğrendin mi?iyiyim canim bebiskolarda iyi kusma basagrisi disinda bir terslik yok insallah hep boyle gider.sen nasilsin
c
ok gecmis olsun.insallah vakitli ve sag salim gelirlrr.cok yogun kanama yasayanda var nasil bir iki damla kani erken doguma yordular ki
geçmiş olsun canım
çok mu yordun ki kendini kanaman oldu ?
Büyük bebiş için erkek olabilir dediben de iyiyim çok şükür. haftaya cuma kontrole gidecem. sen cinsiyetleri öğrendin mi?
günaydınlar ıkız annişleri nasılsınız ağrılarınız varmı bende var yaa
Kızlar Allah tamamına erdirsin inşallah. Tüp bebekle kalan var mı?
ben de cuma günü gidecem inş. belki bana da tahmin yapabilir. eğer yapmazsa 10 gün sonra 3 boyutlu ultrasona girmeyi düşünüyorumBüyük bebiş için erkek olabilir dedi
Merhaba canm hayırlkolsun bebişerini saglkla kucakla inşallah bende iki kız beklyrm bende29. Haftamdayım park yatak aaldım alanlar çok memnundu naylon gibi olmayan kalitelilerden al ben kraft aldım gayet kaliteli gibi kullanan arkadaşlarımda çok memnun oldklarını söylediarkadaşlar benim ikizlerin biri kız diğeri oğlan.Herşeyi tamamladık gibi sadece yatakları kaldı.Karar veremiyoruz.Ne alsak nasıl yapsak diye benimle aynı durumda olanlar ne düşünüyorsunuz.Nasıl yapacaksınız.Park yatak deyip duruyorlar ama ben o naylon yatakları hiç sevmiyorum.Çok itici ve uyduruk geliyo gözüme.
Evet, tüp bebek ilk deneme, ikiz bekliyorum :)Kızlar Allah tamamına erdirsin inşallah. Tüp bebekle kalan var mı?
Kaç yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsunuz? Ben de park yatak taraftarıyım. Bir de ikiz olduğu için iki tane yatak mı aldınız?? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)Merhaba canm hayırlkolsun bebişerini saglkla kucakla inşallah bende iki kız beklyrm bende29. Haftamdayım park yatak aaldım alanlar çok memnundu naylon gibi olmayan kalitelilerden al ben kraft aldım gayet kaliteli gibi kullanan arkadaşlarımda çok memnun oldklarını söyledi
bendede var o sislik ama hic bulantim yok :)Benim arada kasiklarimda agri oluyor simdilik baska birsey yok.birde acayip siskinligim devam ediyor.doktorum 1.5-2 ay daha surer dedi.
birseyler hissediyor musun cinsiyetle ilgili.ben boyle supriz olmasini sevdim birini daha ogrenemedik ikinciside net degilben de cuma günü gidecem inş. belki bana da tahmin yapabilir. eğer yapmazsa 10 gün sonra 3 boyutlu ultrasona girmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?