- 18 Ekim 2014
- 68
- 26
- 18
çok teşekkür ederim. doktor korkuttu beni küçük kalmış düşebilir falan diye. aralarında 4 gün fark vardı. cuma başka doktora da gidecez inş. o sıkıntı yok der.
Canım benim doktorum çok olumlu çok pozitif bir insan. Benim 9. haftamda herşey normal giderken kanamam oldu. Birisi tutunmakta zorlanıyor ama biz ikisini de kurtarmaya çalışacagız dedi. 12. haftamda rahim ağzına dikiş gerekebilir diye bir başka doktora daha göründüm. Kadın sürekli risk risk risk başka birşey konuşmadı. Hiç olumlu birşey soylemedi.
Ben şunu anladım ki hamileyken aklın surekli karnında oluyor. Sesini duyamıyor onu hissedemiyorsun o yuzden surekli evlatlarının saglıgı konusunda endişeleniyorsun.
Etrafındaki olumlu konuşmaları dinle olumsuzlara kulak tıka. Ben de bu forum da kendi konumlar alakalı tecrube paylaşanları okudum bir çoğu bana pozitif enerji verdi.
Biraz forumda dolaşırsan bir çok çift yumurta ikizinin arasında gün farkı oldugunu sen de göreceksin. Bak daha dun doktora gittim. artık 16. haftayım dun doktor olçum yaptı 1 bebişim 160gr diğer bebişim 137 gr ama kalp atışları normal ikisi de gayet iyi durumda dedi doktorum.