• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

çok teşekkür ederim. doktor korkuttu beni küçük kalmış düşebilir falan diye. aralarında 4 gün fark vardı. cuma başka doktora da gidecez inş. o sıkıntı yok der.

Canım benim doktorum çok olumlu çok pozitif bir insan. Benim 9. haftamda herşey normal giderken kanamam oldu. Birisi tutunmakta zorlanıyor ama biz ikisini de kurtarmaya çalışacagız dedi. 12. haftamda rahim ağzına dikiş gerekebilir diye bir başka doktora daha göründüm. Kadın sürekli risk risk risk başka birşey konuşmadı. Hiç olumlu birşey soylemedi.
Ben şunu anladım ki hamileyken aklın surekli karnında oluyor. Sesini duyamıyor onu hissedemiyorsun o yuzden surekli evlatlarının saglıgı konusunda endişeleniyorsun.
Etrafındaki olumlu konuşmaları dinle olumsuzlara kulak tıka. Ben de bu forum da kendi konumlar alakalı tecrube paylaşanları okudum bir çoğu bana pozitif enerji verdi.
Biraz forumda dolaşırsan bir çok çift yumurta ikizinin arasında gün farkı oldugunu sen de göreceksin. Bak daha dun doktora gittim. artık 16. haftayım dun doktor olçum yaptı 1 bebişim 160gr diğer bebişim 137 gr ama kalp atışları normal ikisi de gayet iyi durumda dedi doktorum.

Canım benim doktorum çok olumlu çok pozitif bir insan. Benim 9. haftamda herşey normal giderken kanamam oldu. Birisi tutunmakta zorlanıyor ama biz ikisini de kurtarmaya çalışacagız dedi. 12. haftamda rahim ağzına dikiş gerekebilir diye bir başka doktora daha göründüm. Kadın sürekli risk risk risk başka birşey konuşmadı. Hiç olumlu birşey soylemedi.
Ben şunu anladım ki hamileyken aklın surekli karnında oluyor. Sesini duyamıyor onu hissedemiyorsun o yuzden surekli evlatlarının saglıgı konusunda endişeleniyorsun.
Etrafındaki olumlu konuşmaları dinle olumsuzlara kulak tıka. Ben de bu forum da kendi konumlar alakalı tecrube paylaşanları okudum bir çoğu bana pozitif enerji verdi.
Biraz forumda dolaşırsan bir çok çift yumurta ikizinin arasında gün farkı oldugunu sen de göreceksin. Bak daha dun doktora gittim. artık 16. haftayım dun doktor olçum yaptı 1 bebişim 160gr diğer bebişim 137 gr ama kalp atışları normal ikisi de gayet iyi durumda dedi doktorum.
çok teşekkür ederim canım ya. içimi rahatlattın. kaç gündür nasıl yatıyorum nasıl kalkıyorum Allah biliyor. sürekli aklımdalar

Merhaba arkadaslar 22+3teyim. 19.hafta detayli bakilmisti. 3 hafta sonra tekrar bakalim denmisti. Bugün tekrar bakildi. Bebeklerimin ikisinin kalbinde delik olabileceği söylendi. Cok Üzgünüm. Fetal eko istedi doktorum. Kesin olarak onda cikar dedi. Varsa bile doguma kadar kapanabilir dedi. Ama kapanmaya da bilir. Bu durumda olup kapanan var mi? Merak ediyorum.

Merhaba. Benim sat 23 eylül ama ben geçen hafta perşembe sabahi test yaptim pozitif çıktı. Ve hemen kan testi yaptırdım emin olabilmek için 248.9 cikti. Dün tekrar sağlık ocağında baktirdim ve bugün sonuclarimi aldım 2541.8 çıktı. Daha gecikmem bile olmadan bu kadar yükselmiş olması beni şaşırttı doğrusu. ikiz gebelik olabilir mi. Ananemin ve teyzenin ikiz gebelikleri var. Bende de olabilir mi ki çok merak ediyorum. Dr için 1, 2 hafta bekleyin dedi ebe. Ama ben çok merak ediyorum :KK46:

Merhaba. Benim sat 23 eylül ama ben geçen hafta perşembe sabahi test yaptim pozitif çıktı. Ve hemen kan testi yaptırdım emin olabilmek için 248.9 cikti. Dün tekrar sağlık ocağında baktirdim ve bugün sonuclarimi aldım 2541.8 çıktı. Daha gecikmem bile olmadan bu kadar yükselmiş olması beni şaşırttı doğrusu. ikiz gebelik olabilir mi. Ananemin ve teyzenin ikiz gebelikleri var. Bende de olabilir mi ki çok merak ediyorum. Dr için 1, 2 hafta bekleyin dedi ebe. Ama ben çok merak ediyorum :KK46:
bende biraz daha beklemeni tavsiye ederim. 5 haftalıkken gittim tek kese göründü. 1 hafta sonra 2. kese de göründü. döllenme zamanları farklı sanırım. sonucun çok yüksek çıkmış. benim 510 çıkmıştı adetten 2 gün önce.

bende biraz daha beklemeni tavsiye ederim. 5 haftalıkken gittim tek kese göründü. 1 hafta sonra 2. kese de göründü. döllenme zamanları farklı sanırım. sonucun çok yüksek çıkmış. benim 510 çıkmıştı adetten 2 gün önce.

Bir oğlum var 5.5 yaşında. Geçen sene ruyalarimda hep ikiz bebeğim olduğunu görüyordum. O ara Bebek dusunmuyorduk. Bir sabah oğlum resim yapmış yastigima koymuş. Resimde beni çizmiş. Karnım da iki kalp yapmış. Annecim bu kalpler iki tane biri senin kalbin mi dedim. Hayır anne onlar benim ikili kardeşim dedi. Ben çok şaşırdım. Acaba oğlumun içine mi doğdu dedim. O yüzden çok merak ediyorum. Ikiz gebelikleri arastirinca kan değerleri dikkatimi çekti. Hatta sağlık ocağında ki 3 be bile şaşırdı. Acaba yaniliyo olabilir misin sat ta dedi. Yada üstüne görmüş olabilirsin dedi. Ama ben normal kanamamdan daha yoğun kanamayla geçirdim son adetimi dedim. Şaşırdı. Bende heyecan yaptım. Günler gecsede dr a gitsem bir an önce

Bir oğlum var 5.5 yaşında. Geçen sene ruyalarimda hep ikiz bebeğim olduğunu görüyordum. O ara Bebek dusunmuyorduk. Bir sabah oğlum resim yapmış yastigima koymuş. Resimde beni çizmiş. Karnım da iki kalp yapmış. Annecim bu kalpler iki tane biri senin kalbin mi dedim. Hayır anne onlar benim ikili kardeşim dedi. Ben çok şaşırdım. Acaba oğlumun içine mi doğdu dedim. O yüzden çok merak ediyorum. Ikiz gebelikleri arastirinca kan değerleri dikkatimi çekti. Hatta sağlık ocağında ki 3 be bile şaşırdı. Acaba yaniliyo olabilir misin sat ta dedi. Yada üstüne görmüş olabilirsin dedi. Ama ben normal kanamamdan daha yoğun kanamayla geçirdim son adetimi dedim. Şaşırdı. Bende heyecan yaptım. Günler gecsede dr a gitsem bir an önce

hakkında hayırlısı olur inş.benimde adetten 3 gün önce 247 çıkmıştı..yüksek gerçekten değerin..

hakkında hayırlısı olur inş.benimde adetten 3 gün önce 247 çıkmıştı..yüksek gerçekten değerin..
Tsk ederim canım hayırlısı bakalım. Hafta içinde gidecez inşallah. Ama Karnım da çok kasılma var. Gece özellikle oluyodu. Bu gün çok gergin Karnım ve resmen kocaman bir göbeğim var

Selamlar arkadaslar topigi yeni gordum, ben de insallah ikiz annesi olcam Rabbim hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..

Merhaba. Benim sat 23 eylül ama ben geçen hafta perşembe sabahi test yaptim pozitif çıkt. Ve hemen kan testi yaptırdım emin olabilmek için 248.9 cikti. Dün tekrar sağlık ocağında baktirdim ve bugün sonuclarimi aldım 2541.8 çıktı. Daha gecikmem bile olmadan bu kadar yükselmiş olması beni şaşırttı doğrusu. ikiz gebelik olabilir mi. Ananemin ve teyzenin ikiz gebelikleri var. Bende de olabilir mi ki çok merak ediyorum. Dr için 1, 2 hafta bekleyin dedi ebe. Ama ben çok merak ediyorum :KK46:
Benim son adet tarihinden 4 gun once 188 cikmisti ama dr. Yine de erken ogrenmissin demisti sasirmisti insallah gonlunden gecen olur hayirlisiyla :)

merhaba arkadaşlar bnmde günüm 1 gün geçtiğinde 1800 çıkmıştı değerim salı günüydü
bugün tekrar çağırdı kan testi için gidicem bakalım
daha önce de 8 haftalıkken ikizlerim düşmüştü
tekrar ikiz olabilirmi sizce

merhaba arkadaşlar bnmde günüm 1 gün geçtiğinde 1800 çıkmıştı değerim salı günüydü
bugün tekrar çağırdı kan testi için gidicem bakalım
daha önce de 8 haftalıkken ikizlerim düşmüştü
tekrar ikiz olabilirmi sizce
olabilir ama bu değer herkeste farklı olduğu için kesin birşey denemiyor. ultrason muayenesinde keseler embriyo önemli olan.

kızlar dün doktora gittim Cabebeklerden biri 7+1 günlük diğeri 7+5 günlük görünüyordu. bu normal mi çift yumurta ikizi benimkiler. doktor biraz korkuttu beni. kalp atışları falan normal. kanamam falan da yok çok şükür. bir şey olur mu? sizlerin hep aynı mı gitti büyükl ük
Canım benim hiç canıkı sıkma ben şuan 25 haftalık hamileyim iki kız bekliyorum Allahın izniyle benim bebeklerim de başından beri aralarında dört beş gün farkla devam ediyor o takılacak bişy değil canm

Canım benim hiç canıkı sıkma ben şuan 25 haftalık hamileyim iki kız bekliyorum Allahın izniyle benim bebeklerim de başından beri aralarında dört beş gün farkla devam ediyor o takılacak bişy değil canm
desteğin için teşekkür ederim canım. doktor korkuttu beni gelişmezse düşer falan gibi şeyler söyledi.

desteğin için teşekkür ederim canım. doktor korkuttu beni gelişmezse düşer falan gibi şeyler söyledi.
Bana da demişti belki vücıdun kendi kendine atar küçük alanı gelişmezse dedi diğerine zararı olmaz demişti ama ikiside gelişti allah hayırlısını versin sen içini derah tut

Bana da demişti belki vücıdun kendi kendine atar küçük alanı gelişmezse dedi diğerine zararı olmaz demişti ama ikiside gelişti allah hayırlısını versin sen içini derah tut
ne zamana kadar bu risk var? 9. haftadayım şu an o kadar stresli geçiyor ki. her an aklım onlarda.

ne zamana kadar bu risk var? 9. haftadayım şu an o kadar stresli geçiyor ki. her an aklım onlarda.
12. Haftadan snra falan belli olur ama ikiz gebeliklerde biliyosundur sese kaybolan ikiz sendromu diye bişy var eger düşecekse bile biri küçükken düşmesi diğerine zarar vermez ama anne karnında büyüdükten snra birine bişy olması diğrerinide etkilermş üç haftan bi geçsin daha rahat edersin riskli dönem ilk 12-13 hafta

arkadaşlar merhaba ikiz hamileliğinizde ilk değeriniz kaç çıktı benim şu an 550 ikizim olur inaşşalh

Kızlar merhaba şeker yükleme testini yaptırdım normal çıktı sonucum. Doktor işe devam edebilirsin şu an için her şey yolunda gözüküyor dedi. Haftaya iş devam etmek için rapor alacağım doktordan. Bazen kasılmalarım olduğunu karnımın sertleştiğini söyledim günde 12-13 defa olması normal dedi. Birde çarpıntım oluyor özelllikle sabahları beni en çok çarpıntı zorluyor. Benim gibi çarpıntısı olan var mı?

Kizlar Ben artik 15 ci haftamdayim, karnim kuchuk. Hamile gibi gorunemiyorum. Sizlerde durum nasil?

Back