2015 de ikiz annesi olacaklar!!

bende masa başı çalışıyorum canım
30 haftaya kadar çalışayım yeter diyorum
ama burda bi arkadaş yazmıştı 33 haftaya kadar kendinizi yormadan çalışabilrsiniz diye
bakalım biz dayanabilecekmiyiz

bende 30 haftada doğum iznine ayrılmayı planlıyorum.kendimi zorlamak istemiyorum doğrusu..Sonrası nasıl olur rapor alınabilir mi hiç bir fikrim yok ama şimdiden zorlanmaya başladım

bende 30 haftada doğum iznine ayrılmayı planlıyorum.kendimi zorlamak istemiyorum doğrusu..Sonrası nasıl olur rapor alınabilir mi hiç bir fikrim yok ama şimdiden zorlanmaya başladım
çok iş yapmıyorum ama dediğin gibi artık belim ağrıyo çok oturmaktan
30 haftadan sonra zaten devlet sana izin veriyo kendisi
tabi devlette çalışıyorsan canım

ağırlaşmak bi tarafa geceleri çok rahat uyuyamadığımdan gündüz çok yorgun hissediyorum kendimi dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama tabi doktorlada görüşmek lazım malum ikiz gebelikte 30. haftadan sonra istirahat önerebilir doktorlarımız

canım şimdiye kadar hiç rapor falan aldın mı yoksa hep gelebildin mi işe

Benim doktorum 16.haftadan itibaren rapor verdi. Calismiyorum. Tasimakta zorlanacagimi düşündü. Ama dediginiz gibi sonrasında ne yapacagim? Iki çocuğu iki uc aylikken nasıl bırakıp calisacagiz hic bilmiyorum

bende geceleri hiç rahat değilim.sürekli yatış yönümü değiştirmek zorunda kalıyorum.Uyku kalitem ciddi şekilde bozuldu 2 haftadır.birde geceleri hep sağ bacağımda aynı bölgeden kramp giriyor. Riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum.Hayırlısı ile 30.haftada izne ayrılacağım.

Slm ikiz anneleri :) aklıma birşey takıldı ikiz gebelikte en erken ne zaman dogum iznine ayrılabiliriz? öğretmenim sonrası yaz tatiline geliyo önce en erken ne zaman bırakırım?

Benmde 24 haftam bitti ve dedğin gibi deli gibi kramp giriyo çok acıyo heptr aynı yere bacagımda

Benmde 24 haftam bitti ve dedğin gibi deli gibi kramp giriyo çok acıyo heptr aynı yere bacagımda
CANIM benim de kasıklarıma kramp giriyo özellikle ayakta çok kalırsam
bide sabaha kadar o kadar çok uyanıyorum ki anlatamam
bunun üzerine bide idrar da enfeksiyon görüldü canım çok sıkkın
bunun üzerine idrar kültürü istediler onun sonucunu bekliyoruz

kizlar bende bugün seker yüklememi yaptiriyorum.25 haftalik olduk.decavit ve demir hapi kullaniyorum.doktorum vitamini icmem konusunda israrci.beslenmen iki bebege yetmez diyor

İnşallah sıkıntı çıkma genelde oluyor idrar yolu enfeksiynu atlatırsın sorunsuz inşallah canm benm

Merhaba oncelikle cok gecmis olsun. Bu entry girdiginden beribaya zaman gecmis. Umarim simdi hersey yolundadir. Benim sana sormak istedigim bazi seyler var. Cevaplayabilirsen cok sevinirim.
Kanaman cok mu olmustu. 12 haftaya kadar baska bi sorun oldu mu ve şu anki durun ne cok merak ediyorum.
Benim de 9 haftada cok siddetli bi kanamam oldu. Ve kan pihtisi dustu. Hatta Biz bebekler dustu diye hastaneye gittik. Simdi 16. Haftadayim o yuzden cok merak ediyorum.
Kanamadan sonra hamileligin normal devam etti mi? inşallah sen ve bebeklerin cok iyisinizdir

Merhaba lalelale87 oncelikli olarak buyuk gecmis olsun. Ben de benzer sekilde bir durum yasadim 9. Haftada bir kanamam oldu ve hastane de yattim. Senin durumun nasil. Bebeklerin durumu iyi mi. Su anda kacinci haftadasin. Cevap yazarsa cok sevinirim. Umarim sen ve bebeklerin sagliklidir ve baska bi sorun yasamamissindir.

kızlar dün doktora gittim bebeklerden biri 7+1 günlük diğeri 7+5 günlük görünüyordu. bu normal mi çift yumurta ikizi benimkiler. doktor biraz korkuttu beni. kalp atışları falan normal. kanamam falan da yok çok şükür. bir şey olur mu? sizlerin hep aynı mı gitti büyüklük

ben de yeni ikiz hamileyim. benim de bebeğin biri diğerinden 4 gün geri. dün belli oldu bu durum. sizin ne zaman belli oldu ilk haftalarda da var mıydı bu durum. çok korkuyorum.

canım seninle aynı gün doğum tarihimiz. birbirimize yardımcı olalım. ne durumda bebekler?

Canım endişe edicek bir durum yok. Benim de çift yumurta. en başından beri aralarında 2-3 gun fark var. Sen bol dinlen. beslenmene dikkat et. gün farkını kafana takma.

Canım endişe edicek bir durum yok. Benim de çift yumurta. en başından beri aralarında 2-3 gun fark var. Sen bol dinlen. beslenmene dikkat et. gün farkını kafana takma.
çok teşekkür ederim. doktor korkuttu beni küçük kalmış düşebilir falan diye. aralarında 4 gün fark vardı. cuma başka doktora da gidecez inş. o sıkıntı yok der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…