bende masa başı çalışıyorum canımEvet canım masa başı
bende masa başı çalışıyorum canım
30 haftaya kadar çalışayım yeter diyorum
ama burda bi arkadaş yazmıştı 33 haftaya kadar kendinizi yormadan çalışabilrsiniz diye
bakalım biz dayanabilecekmiyiz
çok iş yapmıyorum ama dediğin gibi artık belim ağrıyo çok oturmaktanbende 30 haftada doğum iznine ayrılmayı planlıyorum.kendimi zorlamak istemiyorum doğrusu..Sonrası nasıl olur rapor alınabilir mi hiç bir fikrim yok ama şimdiden zorlanmaya başladım
canım şimdiye kadar hiç rapor falan aldın mı yoksa hep gelebildin mi işeağırlaşmak bi tarafa geceleri çok rahat uyuyamadığımdan gündüz çok yorgun hissediyorum kendimi dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama tabi doktorlada görüşmek lazım malum ikiz gebelikte 30. haftadan sonra istirahat önerebilir doktorlarımız
ağırlaşmak bi tarafa geceleri çok rahat uyuyamadığımdan gündüz çok yorgun hissediyorum kendimi dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum ama tabi doktorlada görüşmek lazım malum ikiz gebelikte 30. haftadan sonra istirahat önerebilir doktorlarımız
Benmde 24 haftam bitti ve dedğin gibi deli gibi kramp giriyo çok acıyo heptr aynı yere bacagımdabende geceleri hiç rahat değilim.sürekli yatış yönümü değiştirmek zorunda kalıyorum.Uyku kalitem ciddi şekilde bozuldu 2 haftadır.birde geceleri hep sağ bacağımda aynı bölgeden kramp giriyor.Riske girmeye gerek yok diye düşünüyorum.Hayırlısı ile 30.haftada izne ayrılacağım.
CANIM benim de kasıklarıma kramp giriyo özellikle ayakta çok kalırsamBenmde 24 haftam bitti ve dedğin gibi deli gibi kramp giriyo çok acıyo heptr aynı yere bacagımda
İnşallah sıkıntı çıkma genelde oluyor idrar yolu enfeksiynu atlatırsın sorunsuz inşallah canm benmCANIM benim de kasıklarıma kramp giriyo özellikle ayakta çok kalırsam
bide sabaha kadar o kadar çok uyanıyorum ki anlatamam
bunun üzerine bide idrar da enfeksiyon görüldü canım çok sıkkın
bunun üzerine idrar kültürü istediler onun sonucunu bekliyoruz
Merhaba ben de 9 hafta 1 günlük ikizlerime hamileyim...7. Haftada benim de kanaman olmuştu doktor 1 hafta yatak istirati verdi yattım...12 hafta geçsin diye dört gözle bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim 7. haftada ve 9. haftada olmuştu. hatta 9. haftadakinde hastaneye yatmıştım. Pruluton falan vurdular.serum falan. çoğul gebelikte oluo sanırım. ağrım da çok oluyordu karnımda. makatta bile ağrı oluyordu. çok şükür 16 dan sonra azalıyor Allahım hepimize iyi günler göstersin sağlıkla alalım kucağımıza..
ben de yeni ikiz hamileyim. benim de bebeğin biri diğerinden 4 gün geri. dün belli oldu bu durum. sizin ne zaman belli oldu ilk haftalarda da var mıydı bu durum. çok korkuyorum.canım maşallah diyelim kiloları çok güzel
benim de oğlum 810 gr. kızım ise 798 gr.
kızım küçük bi haftaya yakın geriden geliyo ama doktor sorun yok dedi inş öledir
şeker testim güzel çktı şükür ama idrar da enfeksiyon görüldü çok üzüldüm(
pazartesi tekrar gel dedi doktor
bakalım ne olacak(
canım seninle aynı gün doğum tarihimiz. birbirimize yardımcı olalım. ne durumda bebekler?Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim..damak tadim degisti koku hassasiyetim degisti, daha 5. Haftada boyleyse sonrasindan korkuyorumdr um ikiz gebelik oldugu icin normal gebelik etkilerinden daha yogun hissedecegimi hazirli olmami belirtmisti
kızlar dün doktora gittim bebeklerden biri 7+1 günlük diğeri 7+5 günlük görünüyordu. bu normal mi çift yumurta ikizi benimkiler. doktor biraz korkuttu beni. kalp atışları falan normal. kanamam falan da yok çok şükür. bir şey olur mu? sizlerin hep aynı mı gitti büyüklük
çok teşekkür ederim. doktor korkuttu beni küçük kalmış düşebilir falan diye. aralarında 4 gün fark vardı. cuma başka doktora da gidecez inş. o sıkıntı yok der.Canım endişe edicek bir durum yok. Benim de çift yumurta. en başından beri aralarında 2-3 gun fark var. Sen bol dinlen. beslenmene dikkat et. gün farkını kafana takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?