- 21 Temmuz 2011
- 340
- 178
- 103
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin15 hafta erken gibi sanki. Ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin15 hafta erken gibi sanki. Ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...
Gözünüz aydin,Allah saglikla büyütmeyi nasip etsin.Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi gecesi bu mesajı yazarken 6 saat sonra sancımın başlayacağını ve doğum yapacağımı hiç tahmin etmiyordum :) dün gece saat 4 de sancım başladı, sabah 8 i geçerken iki kızımı da kucağıma aldım. Çok şükür üçümüzde sağlıklıyız hiç bir sorun yok, Rüya 3360 Ela 3170 olarak normal doğumla dünyaya geldiler. Sizinle tüm doğum detaylarımı paylaşacağım, her şeyi anlatacağım. Ancak eve çıkıp biraz daha rahatlayınca yapabilirim, bu gece hastanedeyiz sabaha çıkacağız. Allah kimseyi bu yolda bırakmasın, herkese hayırlı doğumlar olsun...
Az once 2. Cocuguna hamile bir arkasasim ile tel de gorustum o da ilk gebeliginde 14. Haftasinda hissetmis olabiliyormus. Icim rahatladi15 hafta erken gibi sanki. Ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...
Canm benim de ilk gebeliğim ve bende hemen hemen senin haftalarında hissettim böyle seyirme gibi baloncuk patlaması gibi,hala da kabarcıklar patlıyor gibi,içini ferah tut bebişindir o:)Az once 2. Cocuguna hamile bir arkasasim ile tel de gorustum o da ilk gebeliginde 14. Haftasinda hissetmis olabiliyormus. Icim rahatladi
Tesekkur ederim,cok rahatladim korkmustum Allah senin de yardimcin olsun rahat ve sorunsuz bir gebelik gecir insallah.Canm benim de ilk gebeliğim ve bende hemen hemen senin haftalarında hissettim böyle seyirme gibi baloncuk patlaması gibi,hala da kabarcıklar patlıyor gibi,içini ferah tut bebişindir o:)
Rica ederim cnm amin, Allah hepimizin yardımcısı olsun kuzucuklarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahTesekkur ederim,cok rahatladim korkmustum Allah senin de yardimcin olsun rahat ve sorunsuz bir gebelik gecir insallah.
ikizlerde zor tabi. benim doktorum 32den sonra her an olabilir diyor.Ben sat a göre 40 haftalık halini yazdım. Ama o kadar duracaklarını pek sanmıyorum.
bebeklerin hareketleri olabilir. bir de onlar büyüdükçe diyaframını kapatıp nefes almanı engelliyorlar ondan ötürü nefesin kesiliyor olabilir. ama çok ciddi boyuttaysa doktoruna bir danış bence...Arkadaşlar merhaba,bu benim ilk hamileligim ve 15+6haftalik ikizlere hamileyim.Bu bi kac gundur ara ara karnimin icinde gum gum bisiler oluyor bebek tekmelerimi bunlar sanki nefesim kesiliyor oyle olunca.Cokk merak ediyorum lutfen cevaplayabilirmisiniz?
Teşekkür ederim ilginiz icin.bebeklerin hareketleri olabilir. bir de onlar büyüdükçe diyaframını kapatıp nefes almanı engelliyorlar ondan ötürü nefesin kesiliyor olabilir. ama çok ciddi boyuttaysa doktoruna bir danış bence...
bu aralar sıklaştı mı kontrolleriniz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?Doktordan geldim bebeklerimden birinin suyu azalmış biraz ama ciddi bişey değil sanirim yoksa serum fln takarlardi heralde bişey yaparlar.bi de rahim ağzına kafasını dayamis biri de açıklık yok neyseki.
2 güne bir nst giriyorum kontrol oluyorum malum zaman yaklaştı.bu aralar sıklaştı mı kontrolleriniz ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz?
Merhabalar nasılsınız bende ikiz annesi olucam inşallah dün gördüm kuzuları:)))yok doğru.
30 haftayı doldurdun.31 den gün alıyorsun yani 30+1 de 31.hafta içindesin demek oluyor.
o kilolara takılma fazla.onlar nihayetinde istatistiki bilgi.ortalama bir veri yani.
tabi o kiloda değil benimkilerde.1400-1500 civarı idiler.
önemli olan başka sorunları olmasın.
saten ultrasonla alına kilolarda da hata payı +- 200.çok gramı gramına kesin olduklarını düşünmemek lazım.
Evet banada öyle demişti. İnatla ciğer geliştirici yapmıyorlar. Sözümona erken doğumu tetikliyormuş..ikizlerde zor tabi. benim doktorum 32den sonra her an olabilir diyor.
Hayırlı olsun... Allah tamamına erdirsin...Merhabalar nasılsınız bende ikiz annesi olucam inşallah dün gördüm kuzuları:)))
Bana da yapmadılar ciğer geliştirici. Ani gelişen durumlarda yapılır yoksa gerek yok ddiyorlar.Evet banada öyle demişti. İnatla ciğer geliştirici yapmıyorlar. Sözümona erken doğumu tetikliyormuş..
Çok su içiyorsan vücut şu topluyor depoluyor olabilir ya da geç saatlerde yiyorsan o da kilo yapar.Kızlar 9.haftama girdim ve 2 kg almışım neden böyle oldu çok fazla da yemiyorum aburcubur hiç yemiyorum cunku canım hep tuzlu şeyler istiyoo bu kilolar nasıl verilecekkkk
tek sen kaldin sanirim eskikerden 35 haftasini tamamlamis dogumu yaklasmis olan degilmi? sira sende sanirim :) normal dogummu sezeryanmi dusunuyorsun canim?Doktordan geldim bebeklerimden birinin suyu azalmış biraz ama ciddi bişey değil sanirim yoksa serum fln takarlardi heralde bişey yaparlar.bi de rahim ağzına kafasını dayamis biri de açıklık yok neyseki.
Çok su için diyolar ama içiyorum evet..bi de tüp bebek olduğu için mi böyle oldu acabaÇok su içiyorsan vücut şu topluyor depoluyor olabilir ya da geç saatlerde yiyorsan o da kilo yapar.