2015 de ikiz annesi olacaklar!!

ne alaka ya ben yaptırıyorm şimdi. doktorum öyle bir yan etkiden bahsetmedi hiç. herkes yaptırıyor yani bu tedbir sadece...
Canım çapada öyle söylediker. Senin için rahat olsun. Her doktor ayrı bir şey söylüyor biliyorsun. Kaç doz ve kaç kere yapacaklarmış?

Canım çapada öyle söylediker. Senin için rahat olsun. Her doktor ayrı bir şey söylüyor biliyorsun. Kaç doz ve kaç kere yapacaklarmış?
bana toplam 4 doz verdi doktorum 2 dozunu sabah vuruldum 2sini de akşam vurulacağım.
bir de şimdiden kasılma oluyor bende her ihtimali düşünmek lazım sonra iş işten geçince her şey için çok geç olabilir.

Hayırlısı olsun. Herkes söyledi zaten bolca su içip dinlenmek lazım. Ben sırf bu yüzden kayınvalidemlere taşındım. Birde bebek radyosu diye program var arada onu dinliyorum sakinleştiriyor insanı.

Evet banada öyle demişti. İnatla ciğer geliştirici yapmıyorlar. Sözümona erken doğumu tetikliyormuş..
Ben bilinçli olarak yaptırmadım.doktorum ifade etti sadece.ayrıca bunu söylemeliler gebeye,maalesef ülkemizde birşey olunca doktorun başı yanıyor.onlar da ilaç ne varsa hastaya sunuyor.e.sonuçta içinde kortizon var,bu minnacık bebeği ve anneyi olumsuz etkiliyor.ciğerleri yapay olarak hızlı bir şekilde doğaya aykırı olarak büyütüyor.faydasının yanında zararını görmemezlikten gelmemek lazım.gebeliği sıkıntılı geçenlere sözüm yok.ancak rahat gebelik geçirenler yaptırmamalı,ya erken doğarsa diye de kafayı meşgul etmemeli.olumsuz düşünceler hormonları tetikler ve erken doğum olur.erken doğum korkusu yaşayanlar,kafasında buna yönelik senaryolar üretenler yaptırsın.
34.haftada kanama geçirmeme rağmen yaptırmadım.çünkü hislerime güvendim.şu an 37 h 3 günlük olduk.
Size tavsiyem her ilacı her vitamini kullanmayın.hiç masum değiller.tetanoz vurulurken bile düşünün,ülkemizde gereksiz yere abartılıyor.olası ateşlenme ile anne yada bebek ateşleniyor.bu iğneden yeğenime anne karnında epilepsi teşhisi kondu.şu an 9 yaşında ilaç kullan

Canim Allah yardimcin olsun. Insallah meleklerinle saglikla evine cikmissindir.Ayetel kursi okudum senin için. Sen ne yaptin rahatmisin su an ? Bilgi verirsen sevinirim
Çok teşekkürler senden ve herkazden ALLAH razi olsun tüm duasını eksik etmeyenlerden.çok şükür iki hafta hastane yarısından sonra simdilik kanamam durdu.bebeklerimde iyi çok şükür.RABBİM kimseye yasatmaz inşallah.umarım bundan sonra herşey guzel gider.

haftamız aynıymış.benımkılerde 9 haftalıklar,ben dun yaptırdım canım iğneyı,devamlıda yatıyorum.neden oluyor acaba.benim dr buyudukce yerleşiyorlar o yuzden olur dedi.senın dr ne acıklama yapıyor
Merhaba şuan ilerlemiş gebeliğiniz merak ettim acaba lekeleriniz geçti mi ? Bende oluyor çok tedirginim ne zaman son bulacak merak ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah sevgiler

Canim öncelikle hic korkma herkes ayni süreçlerden geçmiyor ben iki haftadır hastanede yattim.herkesin bünyesi farklı.yinede ihmal etme .bana progestan iğne başladılar ve o kesti kanamami.istersen Dr sor.ALLAh şifa versin canim

maşallah size..vakitleri gelince annelerini uxmeden gelmişler maşallah.. Sağlıkla büyür canım yavrularını,sütun bol olsun inş

Gecmis olsun canim. Ne guzel normal dogumla gerceklestirdin. Ben de giydim onluklerimi sezaryana girmeyi bekliyorum. En guzeli normal doğum.
sağlıkla buyutun inş yavrularınizi..normal doğum istiyoruz ama nasip..

Ben ilk 18. Haftada içimde kabarcıklar olur gibiydi hissettiklerim.,22. Haftadan sonra muhteşem tekmeler..insan merakla bekliyor onlardan haber almayi
almayi.
Doktordan geldim bebeklerimden birinin suyu azalmış biraz ama ciddi bişey değil sanirim yoksa serum fln takarlardi heralde bişey yaparlar.bi de rahim ağzına kafasını dayamis biri de açıklık yok neyseki.
İnş vaktinde hayırla doğacak yavruların..
Hadi çok kalmadı. İnş sağlıkla alırsın bebislerini kucağına sende..doğumlarda bizlerde dua edin olurmu ileriki haftaları görmeyi Rabbim bizlerde nasip etsin inş

Kızlar 9.haftama girdim ve 2 kg almışım neden böyle oldu çok fazla da yemiyorum aburcubur hiç yemiyorum cunku canım hep tuzlu şeyler istiyoo bu kilolar nasıl verilecekkkk
Canım sanırım tüp bebek. Hayırlı olsun öncelikle.. Ama takma kilolari verilir.Rabbim doldurdum kucaklarimiz inş.o zorlu süreçleri atlatmisiz, kiloları da veririz
Evet banada öyle demişti. İnatla ciğer geliştirici yapmıyorlar. Sözümona erken doğumu tetikliyormuş..

Ciğer geliştirici iğne ne Zaman yapılıyor? Siz mi istiyor sunuz yapılmasını,Dr mu? Dr um birşey demedi,sorsam mi acaba.
Erken doğumu mu tetikliyormus? Ama önlem amaçlı sonuçta. Offff.kafası karışıyor insanin

kızlar sorumu gören olmadı mı kan uyuşmazlığı olan var mııııııııııııı?
Kan uyuşmazlığı yok canim
Kasilmalarim 25. Haftada başladı. Ben mutlaka danisayim değil mi ciğer geliştirici igneyi

Merhabalar nasılsınız bende ikiz annesi olucam inşallah dün gördüm kuzuları:)))
merhaba,
demek ikizmiş sevgili mamii.
çok sevindim senin adına.
Allah tamamına erdirsin.
boşuna dolaşmıyomuşssun demek ki bizim topiklerde.

tek sen kaldin sanirim eskikerden 35 haftasini tamamlamis dogumu yaklasmis olan degilmi? sira sende sanirim :) normal dogummu sezeryanmi dusunuyorsun canim?
Evt sıra geldi.zzaten heran olacak die diken üstündeyim. Sezeryan olcak ilki de sezeryandi. En gec haftaya ameliyat o zamana kadar dururlarsa ttabii.cok bekletme taraftari değil benim dr.rriske atmak istemiyorum diyor yüksek tansiyon problemI var.

Çok su için diyolar ama içiyorum evet..bi de tüp bebek olduğu için mi böyle oldu acaba
Benim normal oldu 3 ay kilo almadım ama şimdi 20 kilo aldim.bosver kiloyu sağlıklı beslendigine inanIyorsan. Tüp bebek de hormonal ilaçlar dan dolayi ödem oluşuyormus ve kilo ark.im bahsetmişti.

Su an 37+3 müsün maşallah ne güzel. Istanbulda miydin. Benimde haftaya en gec bebisler geliyor daha bekletmiyorlar

Günaydin arkadaslar bende araniza katiliyorum hayirlisiyla insallah. 9+1 haftalik hamileyim. Tüp bebek yöntemiyle ikiz sahibi oluyoruz Allahin izniyle. Tecrubelerinizi adim adim takip etmeyi düsünüyorum. Allah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.

Doktoruna sor bence. Benim doktorum şimdilik ciğer geliştiriciyi gerek görmedi. İnşallah gerek olmaz. Kasılmalar önemli takip etmek lazım. Geçmiş olsun canım

Gülsümada ve neryukseldi nerdesiniz Nasılsıniz iyi misiniz? Ses verin meraktayim:)
S Sine_sin inşallah seninde problemsiz çok güzel bir doğum hikayen olur sizler gruptan ayrıldıkça sıra bizlere geliyor heyecan basıyor fazlasıyla.bende pazartesi izne ayrıldım int. alışverişerine başladım.alışverişle ilgili tavsiyelerin varsa yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…