2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Gecmis olsun canim. Ne guzel normal dogumla gerceklestirdin. Ben de giydim onluklerimi sezaryana girmeyi bekliyorum. En guzeli normal doğum.

Gecmis olsun canim. Ne guzel normal dogumla gerceklestirdin. Ben de giydim onluklerimi sezaryana girmeyi bekliyorum. En guzeli normal doğum.

allah hayırlı dogum nasip etsin sağlıkla heyecan doruktadır ne güzel miniklerini kucagına alacaksın dualarında unutmazsan sevınırım..

hayırlı olsun canım çokkkkkkkk sevindim inan ki :) biz de heyecanla senin bebekleri bekliyorduk:)

alışkın olmadığımdan almaya cesaret edemedim ama ikizlerle en kullanışlısı sırt çantası sanırım.
bakalım ileride ihtiyaç duyarsam bi tane de sırt çantası alırım artık:))
Bir şey sormak istiyorum bu gebelik takvimi biraz önden gidiyor sanırım. Beni 31. Hafta göstermiş 30-1 deyim. Birde 1650 gr olmalı diyor biraz fazla sanki. Sizinkiler uyuşuyor mu takvimle?

çok sevindim senin adına Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.
burdaki herkes inşallah senin gibi zamanında doğum yapar sende bize dua et.

maşallah canım gözün aydın yavrularına kavuştun rabbim güç kuvvet versin darısı bizlere inşallah

doktor bir şey demedi mi peki gram olarak düşük demişsin ya canım?

Bir şey sormak istiyorum bu gebelik takvimi biraz önden gidiyor sanırım. Beni 31. Hafta göstermiş 30-1 deyim. Birde 1650 gr olmalı diyor biraz fazla sanki. Sizinkiler uyuşuyor mu takvimle?
benimkisi de girdiğim tarihten ötürü olabilir geriden gidiyor birkaç gün ama anladığım kadarıyla bitirince bir haftayı diğer haftaya geçiyor. siz 30+1 olunca 31 gösteriyor.

benimkisi de girdiğim tarihten ötürü olabilir geriden gidiyor birkaç gün ama anladığım kadarıyla bitirince bir haftayı diğer haftaya geçiyor. siz 30+1 olunca 31 gösteriyor.
Ben sat a göre 40 haftalık halini yazdım. Ama o kadar duracaklarını pek sanmıyorum.

kızlar aranızda kan uyuyşmazlığı olan anne adayları var mı

yok doğru.
30 haftayı doldurdun.31 den gün alıyorsun yani 30+1 de 31.hafta içindesin demek oluyor.
o kilolara takılma fazla.onlar nihayetinde istatistiki bilgi.ortalama bir veri yani.
tabi o kiloda değil benimkilerde.1400-1500 civarı idiler.
önemli olan başka sorunları olmasın.
saten ultrasonla alına kilolarda da hata payı +- 200.çok gramı gramına kesin olduklarını düşünmemek lazım.

Arkadaşlar merhaba,bu benim ilk hamileligim ve 15+6haftalik ikizlere hamileyim.Bu bi kac gundur ara ara karnimin icinde gum gum bisiler oluyor bebek tekmelerimi bunlar sanki nefesim kesiliyor oyle olunca.Cokk merak ediyorum lutfen cevaplayabilirmisiniz?

15 hafta erken gibi sanki. Ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...

ayy canim yaa gozun aydin cookkk sevindim senin adina ..hayirli saglikli olsun bebislerin ...musait olup donunce anlaticaklarini merakla bekliyorum..bizede normal dogum umudu oldun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…