- 22 Aralık 2014
- 263
- 155
- 53
Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi gecesi bu mesajı yazarken 6 saat sonra sancımın başlayacağını ve doğum yapacağımı hiç tahmin etmiyordum :) dün gece saat 4 de sancım başladı, sabah 8 i geçerken iki kızımı da kucağıma aldım. Çok şükür üçümüzde sağlıklıyız hiç bir sorun yok, Rüya 3360 Ela 3170 olarak normal doğumla dünyaya geldiler. Sizinle tüm doğum detaylarımı paylaşacağım, her şeyi anlatacağım. Ancak eve çıkıp biraz daha rahatlayınca yapabilirim, bu gece hastanedeyiz sabaha çıkacağız. Allah kimseyi bu yolda bırakmasın, herkese hayırlı doğumlar olsun...
RABBİM kolaylık versin inşallah sağ salim kucağına al :* doğuma giderken dualar kabuldür inşallah bizi de unutma :)
Gecmis olsun canim. Ne guzel normal dogumla gerceklestirdin. Ben de giydim onluklerimi sezaryana girmeyi bekliyorum. En guzeli normal doğum.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla alırsınız kucağınıza kuzularınızı inşallah..Gecmis olsun canim. Ne guzel normal dogumla gerceklestirdin. Ben de giydim onluklerimi sezaryana girmeyi bekliyorum. En guzeli normal doğum.
wellgro benim aldığımdan var sanırım.aliminyum saplı evet.ana kucağı da hepsiburda. var galiba alüminyum saplı olan değil mi ben de beğenmiştim onu :)
alışkın olmadığımdan almaya cesaret edemedim ama ikizlerle en kullanışlısı sırt çantası sanırım.Ben büyük bir sırt çantası aldım.
hayırlı olsun canım çokkkkkkkk sevindim inan ki :) biz de heyecanla senin bebekleri bekliyorduk:)Merhaba arkadaşlar...
Pazartesi gecesi bu mesajı yazarken 6 saat sonra sancımın başlayacağını ve doğum yapacağımı hiç tahmin etmiyordum :) dün gece saat 4 de sancım başladı, sabah 8 i geçerken iki kızımı da kucağıma aldım. Çok şükür üçümüzde sağlıklıyız hiç bir sorun yok, Rüya 3360 Ela 3170 olarak normal doğumla dünyaya geldiler. Sizinle tüm doğum detaylarımı paylaşacağım, her şeyi anlatacağım. Ancak eve çıkıp biraz daha rahatlayınca yapabilirim, bu gece hastanedeyiz sabaha çıkacağız. Allah kimseyi bu yolda bırakmasın, herkese hayırlı doğumlar olsun...
Bir şey sormak istiyorum bu gebelik takvimi biraz önden gidiyor sanırım. Beni 31. Hafta göstermiş 30-1 deyim. Birde 1650 gr olmalı diyor biraz fazla sanki. Sizinkiler uyuşuyor mu takvimle?alışkın olmadığımdan almaya cesaret edemedim ama ikizlerle en kullanışlısı sırt çantası sanırım.
bakalım ileride ihtiyaç duyarsam bi tane de sırt çantası alırım artık:))
Canım seni bekliyoruz. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini.. bizi habersiz bırakma..Saol canim, bekliyorum, daha girmedim doguma.
Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin
çok sevindim senin adına Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım.Kizlar, Benim dogum yarin olucak Allahin izniyle. Bugun kontrole gittim. Ikisinin de basi yukarida. Normal dogum icin uygun degil. Ondan sebep yarin sezeryana alicak. 37 +1 de dogum olacak. Epidural olucak. Bakalim basil olacak.
Bu arada hakkinizi helal edin, hic birinizi tanimiyorum ama bilgi alisverisi yaptik. Dogumdan sonRa firsat bulunca yazarim sizlere
maşallah canım gözün aydın yavrularına kavuştun rabbim güç kuvvet versin darısı bizlere inşallahMerhaba arkadaşlar...
doktor bir şey demedi mi peki gram olarak düşük demişsin ya canım?Bana ilk hedefiniz 28. Hafta demişti. Sonra 32, 34. Çapanın salı günleri ikiz kontrolleri oluyor. Dün erken doğum riski varmı diye sordum yok dedi doktor. Şimdilik normal seyrediyor sadece kızlar biraz küçük buldular haftasına göre gramaj olarak. Sen de iyi düşün iyi olacak inşallah. Dualarımız kuzularımızla...
benimkisi de girdiğim tarihten ötürü olabilir geriden gidiyor birkaç gün ama anladığım kadarıyla bitirince bir haftayı diğer haftaya geçiyor. siz 30+1 olunca 31 gösteriyor.Bir şey sormak istiyorum bu gebelik takvimi biraz önden gidiyor sanırım. Beni 31. Hafta göstermiş 30-1 deyim. Birde 1650 gr olmalı diyor biraz fazla sanki. Sizinkiler uyuşuyor mu takvimle?
Ben sat a göre 40 haftalık halini yazdım. Ama o kadar duracaklarını pek sanmıyorum.benimkisi de girdiğim tarihten ötürü olabilir geriden gidiyor birkaç gün ama anladığım kadarıyla bitirince bir haftayı diğer haftaya geçiyor. siz 30+1 olunca 31 gösteriyor.
Aynen benimki de önden gidiyor:)Bir şey sormak istiyorum bu gebelik takvimi biraz önden gidiyor sanırım. Beni 31. Hafta göstermiş 30-1 deyim. Birde 1650 gr olmalı diyor biraz fazla sanki. Sizinkiler uyuşuyor mu takvimle?
yok doğru.Bir şey sormak istiyorum bu gebelik takvimi biraz önden gidiyor sanırım. Beni 31. Hafta göstermiş 30-1 deyim. Birde 1650 gr olmalı diyor biraz fazla sanki. Sizinkiler uyuşuyor mu takvimle?
15 hafta erken gibi sanki. Ben 20. Haftadan sonra hissetmeye başlamıştım. Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin...Arkadaşlar merhaba,bu benim ilk hamileligim ve 15+6haftalik ikizlere hamileyim.Bu bi kac gundur ara ara karnimin icinde gum gum bisiler oluyor bebek tekmelerimi bunlar sanki nefesim kesiliyor oyle olunca.Cokk merak ediyorum lutfen cevaplayabilirmisiniz?
ayy canim yaa gozun aydin cookkk sevindim senin adina ..hayirli saglikli olsun bebislerin ...musait olup donunce anlaticaklarini merakla bekliyorum..bizede normal dogum umudu oldun :)Merhaba arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?