yok canım benimkiler çift yumurta ikizi. Bana da burası moral oluyor okuyunca rahatlıyorum diyorum kiYalnız degiliz yani :) bu sitenin cok faydası oldu bana daha once hic boyle foruma filan uye olmamıstım. Aynı durumdaki insalarla dertleşmek başka oluyor:) Benimde hep kafam mesgul, içim rahat etmedi. Bakalım yarın kontrolum var. Insallah hepberaber 30.haftaları gorsek saglıkla. Tabi o zamanda erken mi dagacak korkusu var.
Annem ve kayınvalidem basladı alalım artık demeye ama simdilik durduruyorum. Seninde mi tek yumurta bebeklerin?
anladım canım.inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.
alışverişin bir kısmını netten yaptım ben de.
babymall,webdenal,lcw,butikbebe,minirome gibi sitelerden aldım.
hastane çıkışlarını webdenal dan bebitof marka aldım 5o tl ye geldi tanesi.
babymall ve minirome dan biberon,emzik kutusu,tırnak makası ,bakım setleri vs. gibi tüm ıvırzıvırları aldım.
butikbebenin ise indirimli ürünlerinden aldım.fiyatları araştırıp sipariş ver ama.biraz da geç geliyor.
lcw outlet reyonundan baya bişey aldım kız erkek bebek için hırkalar,pijama, eşofman takımları vs.
civilim.com da da uygun ürünler var.oradan da sorunsuz geldi aldıklarım.
babymall da bebetto hastane çıkışları indirimdeydi sanırım dün görmüştüm bi bak istersen.
gayet güzel çıktı.yıkadım ütüledim.yumuşacıktı.Hastane cıkıslarını gormeden alabilir miyim bilmiyorum. Nasıl cıktı bebitof marka? begendiniz mi? Markalarıda pek bilmiyorum oglumda idilbaby almıstım iyi cıkmıstı bi onu biliyorum.
gayet güzel çıktı.yıkadım ütüledim.yumuşacıktı.
bildiğin markaları almalısın zaten internetten
bilmeden almak bira riskli tabi ki.[/QUOTE
]
Arkadaslar daha bunlari konusmak icin erken tabiki ama insan hayal ediyor
Besik konusunda tavsiyeleriniz nelerdir mesela buyuk oyun parklari var onlarda 5 ay yatabilirler heralde ikisi peki ayni yerde yatirmak dogrumu ikisini ? İnsan merak ediyor iste :) ikizleri olan bir arkadasim var onlu arkali olan ikiz arabasini tavsiye etti yan yana olan kullanimi zor dedi tabiki bunlari konusmak benim icin erken insallah kucagimiza almak nasip olur hepimizin..
Benimde tek yumurta ve aynı Plesen tadan besleniyor lar. 26 dan sonra risk azalır demişti dr. Sonrada erken doğum riski başlıyor. Ya da tek gebe lerde de bilemeyiz ALLAHA emaneti z ben de düşünmekten yoruldum.hHerşeyin hayırlısı olsun. Burdaki ler 35 36 oldukça bana moral oluyor birseyler sormak paylaşmak. Ins hersey çok ii olacak hepimiz için. Dr lari da çok takma benimki de felaket tella li gibi ona da alıştım artık. Alışveriş yap keyfine bak mutlu ol.Benim bebeklerim tek yumurta ikizi ve tek plesentadan beslendikleri için kilo farkından ziyade aralarında kan alısveri olursa birisi gelişemez digeride fazla kan aldıgı ıcın problemler olabilirmiş özellikle kalp ile ilgi sıkıntılar yasayabilirmis. Simdilik Allaha sukur bır sorun gozukmuyor, yarın daha rahat olan doktorumla kontrolum var. Bakalım o 26. haftaya kadar problem olursa olur olmazsa iyi demişti. sonradan olsa bile gelişimleri tamamlandıgı ıcın sadece kilo farkı fılan olur demişti. Tessekkur ederim moral verdigin için:)
Sagol canım:) Insallah hepimiz saglıkla kucagımıza alırız. Esime biraz getir gotur dısında cok bakmadım aslında kendi isleri bir sekilde halleti ama bana hiç yardımcı olamadı. Yemek, bulasık cay zaten yapıyordum devam ettim bakalım o ayaklanınca bana bakacak sozu var:)
Sizlerden böyle duyunca dun baktım biraz netten yenidogan kıyafetlerine. Burada yazılabiliyor mu bilmiyorum ama hangi alısveriş sitelerini öneriyorsunuz?
Ay canim masallah senin cogu gitmis azi kalmis Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah benim icin daha erken alisveris ler :) Ama cok guzel duygular insan heyecanlaniyor Allah tum isteyenlere nasip etsin insallahoo canım senin için erkenmiş daha ama aylar geçip gidiveriyor tabi bi yandan da.
ben mobilya beşik yaptırıyorum.
park yatak düşünmedim.
ikizleri ilk bikaç ay yan yana yatırabiliriz.birbirlerini rahatsız ettiklerinde ayırmak lazım.
bunu biraz da bebeklerin huyu suyu belirleyecektir.
ikiz arabası almadım.ama herbirinin avantajı dezavantajı var.
ama önlü arkalılar çok hantal gibi.
baston tipi yanyana olanlardan alacağım büyük ihtimal.
ikiz bebeğin de kendine göreoluyor hazırlıkları tabi.
Selamin aleykum...
Bende araniza yeni katilldimkardesler...
Ewt daha pek minigiz teyzesi...Aleykum selam canım hoşgeldin :)) bizim pıtırcıklar daha minik :)
Sagol canım tesekkur ederim moral oluyorsunuz bana insallah yarin da eşit çıkar bebisler. Kontroller oncesi geriliyorum ya birsey çıkarsa diye. Felaket tellalı doktorda cok sınır bozuyor gercekten. 2 haftada çağırıyor etkisinden kurtuldum derken yeni birsey söylüyor. Hayırlısı insallah hepimiz icin. bBugun baktım internetten birseyler, buradakiler gaza getirdiler valla :)Benimde tek yumurta ve aynı Plesen tadan besleniyor lar. 26 dan sonra risk azalır demişti dr. Sonrada erken doğum riski başlıyor. Ya da tek gebe lerde de bilemeyiz ALLAHA emaneti z ben de düşünmekten yoruldum.hHerşeyin hayırlısı olsun. Burdaki ler 35 36 oldukça bana moral oluyor birseyler sormak paylaşmak. Ins hersey çok ii olacak hepimiz için. Dr lari da çok takma benimki de felaket tella li gibi ona da alıştım artık. Alışveriş yap keyfine bak mutlu ol.
Sagol canım tesekkur ederim moral oluyorsunuz bana insallah yarin da eşit çıkar bebisler. Kontroller oncesi geriliyorum ya birsey çıkarsa diye. Felaket tellalı doktorda cok sınır bozuyor gercekten. 2 haftada çağırıyor etkisinden kurtuldum derken yeni birsey söylüyor. Hayırlısı insallah hepimiz icin. bBugun baktım internetten birseyler, buradakiler gaza getirdiler valla :)
hoş geldin hayırlı olsunSelamin aleykum...
Bende araniza yeni katilldimkardesler...
Hosbuldum arkadasim sagolasin..hoş geldin hayırlı olsun
Arkadaşlar tek yumurta ikizleri cinsiyetleri aynimi oluyor ? Tabiki Allah biliyor ama hani 1 kiz 1 erkek olani varmi
............................yok canım benimkiler çift yumurta ikizi. Bana da burası moral oluyor okuyunca rahatlıyorum diyorum ki
tek değilmişim benim birde kimsem yok aslen İzmirliyim yani yanlızım burda.
senin tek yumurta ikizi demekki bol bol dua edelim bizde burdaki arkadaşlar gibi 30 lu haftaların
sonuna geleceğiz inşallah.
evet canim iki erkek benimde...iki kız dedi doktor ama pazartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim daha kesin sonuç alırım senin belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?