2015 de ikiz annesi olacaklar!!

yok canım benimkiler çift yumurta ikizi. Bana da burası moral oluyor okuyunca rahatlıyorum diyorum ki
tek değilmişim benim birde kimsem yok aslen İzmirliyim yani yanlızım burda.
senin tek yumurta ikizi demekki bol bol dua edelim bizde burdaki arkadaşlar gibi 30 lu haftaların
sonuna geleceğiz inşallah.

Hastane cıkıslarını gormeden alabilir miyim bilmiyorum. Nasıl cıktı bebitof marka? begendiniz mi? Markalarıda pek bilmiyorum oglumda idilbaby almıstım iyi cıkmıstı bi onu biliyorum.

Hastane cıkıslarını gormeden alabilir miyim bilmiyorum. Nasıl cıktı bebitof marka? begendiniz mi? Markalarıda pek bilmiyorum oglumda idilbaby almıstım iyi cıkmıstı bi onu biliyorum.
gayet güzel çıktı.yıkadım ütüledim.yumuşacıktı.
bildiğin markaları almalısın zaten internetten.
bilmeden almak bira riskli tabi ki.

Benimde tek yumurta ve aynı Plesen tadan besleniyor lar. 26 dan sonra risk azalır demişti dr. Sonrada erken doğum riski başlıyor. Ya da tek gebe lerde de bilemeyiz ALLAHA emaneti z ben de düşünmekten yoruldum.hHerşeyin hayırlısı olsun. Burdaki ler 35 36 oldukça bana moral oluyor birseyler sormak paylaşmak. Ins hersey çok ii olacak hepimiz için. Dr lari da çok takma benimki de felaket tella li gibi ona da alıştım artık. Alışveriş yap keyfine bak mutlu ol.

oo canım senin için erkenmiş daha ama aylar geçip gidiveriyor tabi bi yandan da.
ben mobilya beşik yaptırıyorum.
park yatak düşünmedim.
ikizleri ilk bikaç ay yan yana yatırabiliriz.birbirlerini rahatsız ettiklerinde ayırmak lazım.
bunu biraz da bebeklerin huyu suyu belirleyecektir.
ikiz arabası almadım.ama herbirinin avantajı dezavantajı var.
ama önlü arkalılar çok hantal gibi.
baston tipi yanyana olanlardan alacağım büyük ihtimal.
ikiz bebeğin de kendine göreoluyor hazırlıkları tabi.

Bana da bi sürü hediye geldi şimdiden. Kızimdan kalanlar var. Dayanamayıp kendimde aldım. Zaten. 30 lara gelmeden büyük alisveris leri yapın.yyatak anakucagi vb. Diğerleri hediye de gelio zamanı gelincede alınabilir. Ben de biberon göğüs ped süt saklama poşeti bez fln aldım.

Ay canim masallah senin cogu gitmis azi kalmis Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin insallah benim icin daha erken alisveris ler :) Ama cok guzel duygular insan heyecanlaniyor Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah

Park yatak kullanmıştım kızimda her odaya taşıyoruz teker i var. Ayrıca şehir dışına çok gittik ve katla ması çok kolay pratik.tpratik.tavsiye ederim verdiğim paraya değdi. Chicco dan almıştım. Şimdi bu süre onda beraber yatircam sonra 1 tane daha uygun fiyatlı aliym diyorum.

Bu tarz büyüklügü cok iyi bir arkadasda var aynisindan park yatak yeri olmayanlar icin iyi fikir gercekten

Eklentiler

• images-1.jpeg
    5,2 KB · Görüntüleme: 73
Sagol canım tesekkur ederim moral oluyorsunuz bana insallah yarin da eşit çıkar bebisler. Kontroller oncesi geriliyorum ya birsey çıkarsa diye. Felaket tellalı doktorda cok sınır bozuyor gercekten. 2 haftada çağırıyor etkisinden kurtuldum derken yeni birsey söylüyor. Hayırlısı insallah hepimiz icin. bBugun baktım internetten birseyler, buradakiler gaza getirdiler valla :)

Arkadaşlar tek yumurta ikizleri cinsiyetleri aynimi oluyor ? Tabiki Allah biliyor ama hani 1 kiz 1 erkek olani varmi

Arkadaşlar selamlar. Size bir sorum var. Normal yolla hamile kalanlar için adet gecikmesinin 2. günü, tedavi ile hamile kalanlar için de döllenmenin 16. günü kan değeriniz kaçtı? Benim 250 küsür çıktı. İkiz olabilir mi? :)

Arkadaşlar tek yumurta ikizleri cinsiyetleri aynimi oluyor ? Tabiki Allah biliyor ama hani 1 kiz 1 erkek olani varmi

Tabiki canım eğer tek yumurta ise her şeyleri aynı olur. Ayrı embriyonun ikiye bölünmesi ile meydana geldiği için genetik olarak birbirlerinin aynısı olurlar.

............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…