2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Benim doktor ciğer geliştirici yapmıyor gerek yok dedi ama erkenden de almaya çalışıyor. Doktorun 1 hafta daha tutmak istemesi bile güzel. Kıyasla Yin ca.nca.nasilsa Hastanedesin gerekeni yaparlar ins 37 leri de görürsün hakkımızda hayırlısı. Tansiyon kaç çıkıyor bir de bebek hareket hissediyorsun değil mi

10 hafta sonra çok geç değil mi canım? halin kalır mi o zamana? ben şimdi bile hemen yoruluveriyorum...
internet den almayı düşünüyorum ben canım.Korkuyorum her an bir şey olacakmış gibi o yüzden biraz geç almak istiyorum
inşallah 30 lu haftalarımda yazarım buraya alışverişlerim de bitti diye :)
şu an tek duam zamanında doğum yapmak bu yüzden hamileliğimin tadını bile çıkaramıyorum sanırım cok cabuk
etkileniyorum

Ben daha bir igne bile almadım. Transfuzyondan korkuyorum hep birsey olcak gibi geliyor insallah olmaz. Yeni doğan kıyafetini birde bezi premature mı aldınız? Bir de mama aldınız mı?
Ben de korkuyordum. Anlayabiliyorum seni. Premature almadim, normal kiyafet aldim. Ama alabilecek yerleri arastirdim. Sayet cok kucuk olursa, birilerini yonlendiririm diye dusundum. Simdiden sonra da almam. Mama da almadim ama onda da esime soyledim, ihtiyac olursa sunu al diye.
Canim, ileride daha sikinti yasarsin. Doktorun hersey yolunda diyorsa, acil olanlari almalisin. Kiyafetlerini, biberonunu felan bari hazirlsmalisin.

sagol canim guzelce bebeklerimizi kucagimiza aliriz insallah. birinin kilosu 2.300 gr, digeri 2.190 gr cikti. senin bebisler kacar kiloydu?
Kurtarmislar Allahin izniyle, Bu hafta da slirlar biraz kilo. Benimkiler 2360~2290 di. Benim haftaya olacak gibi. Aslinda bir hafta daha beklemek isterdim ama sonraki hafta doktorum yurt disina cikacak

evet gercekten sansliyim doktor konusunda. su anda sancilarim azaldi gibi ama yine de bu gece yatin dedi. tansiyonum gayet iyi. ates yok sukur. tetkikler de yapildi. sik sik nst cekilip kasilmalara bakiliyir. sukur bebislerim iyi, cok hareketliler...

Kurtarmislar Allahin izniyle, Bu hafta da slirlar biraz kilo. Benimkiler 2360~2290 di. Benim haftaya olacak gibi. Aslinda bir hafta daha beklemek isterdim ama sonraki hafta doktorum yurt disina cikacak
.anliyorum canim isimiz zor Allah yardimcimiz olsun. bu arada benim 2.300 yazdigim bebegim 2.354 mus, digeri de 2.194 mus. inanir misin bu kadarcik fark bile mutlu etti beni :)opuyorum seni, dua edelim birbirimize....
anliyorum canim. haklisin isimiz zor

canim benden tavsiye sakin alisverisini gec zamana birakma. simdiden ufak ufak basla. inan 28 den sonra hemen hersey olabilir. ikiz gebelik tek gebelik gibi olmuyor. ben oglumda 40 a kadar cok rahattim ama bunlar da oyle olmuyor. hastane cikisimi 26. haftada hazirlamistim ben....

Kesinlikle aldigi kiloya insan cok seviniyor. Bebislerimiz de ayni gidiyor nerdeyse. Allah yardimcimiz olsun canim, ben de seni opuyorum.
Sen bu gece hastanedesin sanirim. Boludamiydin sen.

çorap mutlaka olmalı bencede ama bere terletmez mi ki?
yoksa başı sıcak mı tutmalı
Ben ebeyle konuştum en çok ayak ve baştan üşürlermiş bilmiyorum zaten ben hem yarım kollu hem kolsuz hem uzun kollu tulumlar bere, çorap ve eldiven götürücem hemşireler ne giydirirlerse artık onlar bilirler.Bakarız yine de artık deneyim olacak...

anladım canım. o durum zaman zaman bana da oluyor. herhalde sağlıkla kucağıma almadan rahat edemeyeceğim... ama yine de ikiz gebelik şimdiden ağırlaştım sona bırakmayayım diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum... sen de iyi şeyler düşünmeye çalış inşallah zamanında doğum yaparız...

sagol canim nidilat kullandigim halde sanci cikti yine. doktor 2 gun yatis verdi. bu haftayi dA atlatmamiz gerek dedi. dualarinizi bekliyorum arkadaslar...
Insallah sancilari kontrol altina alirlar hastanede. Hastanede olmak evde olmaktan cok daha iyi her an kontrol altindasin. Hic uzme kendini birgun daha gecti bak. insallah 10 gun cok rahat dayanirsiniz. Hem olmasa bile 35 hafta gayet iyi bir sure bebeklerinin kilolari guzel ciger gelistirici de olmussun hicbirsey olmaz hayirlisiyla. Allaha emanet ol. Mumkunse bol selavat cek, birde biliyorsan ayetel kursu okuyabilirsin. Allah yardimcin olsun, dualarim seninle. saglikli haberlerini bekliyoruz insallah.

Teskkur ederim cevabiniz icin. Simdilik iyi diyor doktorlar ama iki doktora gidiyorum birisi biraz karamsar bir tip her seferinde esitler demesine ragmen canimi sikacak birsey soyluyor. bu zamana kadar hep %50 ihtimalle biri kucuk kalir senin plesanta da mudahaleye uygun degil, birini sonlandirmak zorunda kalabiliriz filan diyordu. gecen kontrolde de ikiside esit ama sagdaki geride kalacak gibi duruyor dedi. ikisinin hareketlerini ayri ayri takip et birinin kalbi durursa anlamazsin dedi. Stres oldum resmen. Ikisinin hareketini ayri hissediyor muyum bilmiyorum Iste boyle seyler duyuncada cok alisveris yapasim yok. 28i filan beklicem sanirim. ikinci gebelik olunca hevesimde cok degil galiba. Bu hamileligimin cok tadini cikaramadim maalesef. Evde biberon, yenidogan kiyafeti, zibin, body vs. ne varsa var en kotu. Birde esimin ayak bilegi catladi 3 haftadir yatiyor insallah o kalksinda yenidogan kiyafetlerini alalim:)

Gercekten de senin doktor biraz karamsar. Benim ki de birsey soylemiyor. Geride kalsa da asiri olmaz. Forumda okuyoruz. Aralarinda 1 kgya yakin fark olup, sagliklica dogduklarini. Az cok fark olur, sen moralini bozma, hepsi Allaha emanet ve Allah nasil isterse oyle olacak. Saglikli ve hayirli olsunlar canim.

Insallah sizin ve Papatyalp inki gibi arada az farklar olsun, hayilisiyla saglikli olsunlar tek istegim bu. ilk gebeligimde hersey hep normaldi ve 3630 dogdu oglum. Ne buyuk nimetmis simdi anladim. Allah herkesin gonlune verir insallah.

Canim cok sagol, lutfen sizler de bol bol dua edin....

Kesinlikle aldigi kiloya insan cok seviniyor. Bebislerimiz de ayni gidiyor nerdeyse. Allah yardimcimiz olsun canim, ben de seni opuyorum.
Sen bu gece hastanedesin sanirim. Boludamiydin sen.
evet boludayim yanlis hatirlamiyorsam sen de istanbuldaydin degil mi?

Iyi aksamlar arkadaslar.ikiz gebelik daha dogrusu ikiz bebek bakimi hakkinda kitap tavsiye eden olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…