• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Kızlarrrrr sizlerle paylasmistim cumartesi opuda 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. Gün transferine karar verildi dendi perşembe günü saat 10 : 00 da transferim var Rabbim izin verirse inşallah bebişimi almaya gidicem dualarım sizlerle inşallah misliyle daha güzel haberlerinizi paylaşırız burdan

Maşallah canım.Rabbim hayirlisiyla tamamına erdirsin inş.
Kızlarrrrr sizlerle paylasmistim cumartesi opuda 22 yumoş toplanmış dı şimdi aradılar hastahaneden maşallah 16 tane embriyonuz oldu ve 5. Gün transferine karar verildi dendi perşembe günü saat 10 : 00 da transferim var Rabbim izin verirse inşallah bebişimi almaya gidicem dualarım sizlerle inşallah misliyle daha güzel haberlerinizi paylaşırız burdan

Canim cok sevindim, bol bol yumoslarin oldu derken bol bol embriyolarin da oldu da 5.gune gidiolar masallah. 22 olgun yumurta buyuk basari. Senin adina ne kadar mutluyum anlatamam ;) hadi al gel bebisini sonra da guzel haberlerini alalim insallah. Dondurma geklif ederler kesin, imkanin varsa dondur canim.

Canim cok sevindim, bol bol yumoslarin oldu derken bol bol embriyolarin da oldu da 5.gune gidiolar masallah. 22 olgun yumurta buyuk basari. Senin adina ne kadar mutluyum anlatamam :KK66: hadi al gel bebisini sonra da guzel haberlerini alalim insallah. Dondurma geklif ederler kesin, imkanin varsa dondur canim.
Inşallah niyetimiz de dondurma var Rabbim nasip ederse eşim her sene 2 tane koyduralim kalanları da istoyorum diyo ahahah aramış beni şimdi bizim 16 tane Bebeğimizmi var diyo ;) Rabbim bu bile bukadar güzelse pozitif haberini almak kimbir nasıldır

Inşallah niyetimiz de dondurma var Rabbim nasip ederse eşim her sene 2 tane koyduralim kalanları da istoyorum diyo ahahah aramış beni şimdi bizim 16 tane Bebeğimizmi var diyo :KK66: Rabbim bu bile bukadar güzelse pozitif haberini almak kimbir nasıldır
Insallah canim insallah guzel olacak her sey, beyler bize caktirmio ama onlar da en az bizim kadar istekli oluyorlar ve cok etkileniyorlar.

kızlar çarşamba yumoslar toplanacak dualarınızda beni de unutmayın:)) ikinci denemem olacak inşallah..
Büyüklerin duası üzerine olsun inşallah herşey gönlünce olsun canım burdan birlikte gün saymak ve bebeklerimizin gelişimiNi konuşmak nasip olsun ;)

Maşallah çok çok sevindim. Nur topu gibi bebişlerin olacak :) Rabbim bize de nasip etsin.

Amin tatlım hepimiz için gelsin bu güzel temennin yanlış hatırlamıyorsam bu gün seninde nevin hanıma randevun vardı nasıl geçti
Evet Nevin hanımla görüştüm şöyle bir muayene etti hatta çok güzel ilgilendi. Şükür nisan ayında tedaviye başlayağım.

Kizlar dun regl oldum ve asilama tedavisine baslamak icin bugun doktora gittim. Puregon igne verdi bakalim ilk kez ilac kullanacagim.75 lik 5 gun kullanip kontrole gidecegim. Normalde ilacsiz kendi kendine 1 yumurtam oluyor ancak dr 2-3 yumurta ile asilama yapmayi planlaniyor.
Asilama tecrubesi olan ozelliklede pozitif sonuc alanlardan da bu konuda yorumlarinizi bekliyorum. Kac yumos ile asilama yaptirdiniz ?
merhaba hanımlar,
8 gun 75 lık dozlarla puregon kullandım, sol tarafta 2 tane sag tarafta da 1 tane folıkul oluştu. Endometrıum kalınlıgı da cok ıyı ımıs.Pazar sabah 09,00 da ovitrelle yaptım, pazartesı gunu saat 15,00 de de asılama oldum. yarım saat falan yattım..Asılamadan once ultrasonda henüz folıkullerın catlamadıgını gorduk, sekıllerı bozulmaya başlamış, çatlamak uzere dedı, sag taraftakı de 1-2 güne çatlayacak dedı..sadece esımın yıkama sonrakı sayısı 6 mılyondu hızı %65 miş..sayı sınırda dedı, artık bılmıyorum yaptık bakalım..progestoron tablet verdı sabah aksam 14 gun kullanıcam..pazartesı salı gunu degıl, carsamba gunu 1 kere de ılıskı olsun dedı..artık bekleme zamanı..umarım güzel gelısmeler olur..

kızlar artık kimse yazmıyor buraya, eskıden tanıdığım ısımler de yok..
@happymeal sen olmayınca olmuyor demekki :110:

selam arkadaşlar ben bu topiği kaybetmiştim şimdi buldum geriye dönp tek tek okuyamadan hemen yazmak ıstedım inşallah olumlu sonuclanan pozıtıf gören arkdaslarım olmuştur. bende nısan ayında ALLAH ızın verırse ılk tüp bebek tedavıme baslıyorm ama cok korkuyorm pco ıle yumurtamın gelişmemesinden cunku okuyorm pco olanların yumurtası gelişemiyormuş yanı yumurta olmama ıhtmalıde var bu yuzden korkuyorm bu ay rahım fılmı cektırdım adetlı ıken olan kan testlerını yaptırdm dıer testler kaldı merkezde kendılerı yapıcakmıs cok korkuyorm cunku MADDI olarak cok zor durumdaım inanın tip bebge verıcek paramız yok kredı kartımla zar zor parayı denk getırıp 1 sene belkı borcunu ödıcem bu yuzden cok korkuyorm tek sorun pco bu arada baska sorun yok

Rica ederim arkadaşım ne demek hersegönlünce olsun maşallah benim opu çok güzel geçti ne ağrı ne sızı ne kanamam var üstüne birde 22 tane yumoş toplanmış 50 milyonda yıkanmış spermimiz varmış gerçi nevin hanim mikroenjeksiyon uyguladığı için 3-5 sperm bile kâfi demişti tedavi başında gerisi takdiri ilahi bu yolda en iyi Yoldaş dua bizim için şimdi artık transfer gününü bekliyorum
canm merhaba 22 yumuş cok guzel bır rakam bende polıkıstık oldugu ıcın hıc elde edememekten korkuorm sızın tup bebek yaptırma nedenınız neydı yanı sorununuz ? bızde sadece bende pco var esımde sorun yok bende cok korkuyorm yumurta elde edememekten yumurta takıbınde neler kullandın bıze yardmcı olurmusun? bebek tedavısınen oncede böyle guzel yumutaların oluyomuydu

selam arkadaşlar ben bu topiği kaybetmiştim şimdi buldum geriye dönp tek tek okuyamadan hemen yazmak ıstedım inşallah olumlu sonuclanan pozıtıf gören arkdaslarım olmuştur. bende nısan ayında ALLAH ızın verırse ılk tüp bebek tedavıme baslıyorm ama cok korkuyorm pco ıle yumurtamın gelişmemesinden cunku okuyorm pco olanların yumurtası gelişemiyormuş yanı yumurta olmama ıhtmalıde var bu yuzden korkuyorm bu ay rahım fılmı cektırdım adetlı ıken olan kan testlerını yaptırdm dıer testler kaldı merkezde kendılerı yapıcakmıs cok korkuyorm cunku MADDI olarak cok zor durumdaım inanın tip bebge verıcek paramız yok kredı kartımla zar zor parayı denk getırıp 1 sene belkı borcunu ödıcem bu yuzden cok korkuyorm tek sorun pco bu arada baska sorun yok

Lutfen stres yapma canim. Stres en buyuk dusman bizim icin. Pozitif dusun her gun adacayi ic , kuru incir ye. Parani da cope atmamak icin de en dogru merkezi ve doktoru sec. Ucuz diye gidilen yerler hayal kirikligi olabiliyor ve alinan hormonlarda cabasi. Allah yardimcin olsun ve yuzunu guldursun insallah.

Back