Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117

ben işe geliyorum sağa sola gidiyorum diye çok kızıyolar bana. ama hoppidi hoppidi yürümüyorum ki. koşmuyorum da. sakin sakin 15-20 dk yürüyüp işe geliyorum ayakları sehpaya koyup takılıyorum

ya ben işlem sırasında bırakırım diye korkuyorum:) normalde bile çok sık giderim lavooboya tutamam yani napıcam korkmayabaşladım

ben baya su içmiştim sıkışık gidicem diye.zayıf olduğum için aşırı sıkışık olmama gerek yokmuş.beniodaya aldılar.doktoru bekliyoruz dedim çok sıkışığım ya biraz yapmak istermisiniz dediler evet dedim tuvalete gittim yaptım yani bi yere kadar tutmaya çalıştım ondan snra geldim tekrar yattım baktılar hala net gözüküyodu.zayıf olunca aşırı sıkışık olmaya gerek yok bunu bilin.snra doktor geldi işlemi yaptı işlem 10-15 dk sürüyor zaten sonra yinegeliyor tuvaletin

ben işe geliyorum sağa sola gidiyorum diye çok kızıyolar bana. ama hoppidi hoppidi yürümüyorum ki. koşmuyorum da. sakin sakin 15-20 dk yürüyüp işe geliyorum ayakları sehpaya koyup takılıyorum

zaten sürekli oturmayın diyolar ya.azcık dolaşmak günlük işleri yapmak birazda kafa dağıtıyor sonuçta

ya ben işlem sırasında bırakırım diye korkuyorum:) normalde bile çok sık giderim lavooboya tutamam yani napıcam korkmayabaşladım

Bende dr u bekliyoruz dediklerinde nolur biraz yapayim demistim ama baslrsan durduramazsin deyip izin vermediler, sonra drum geldi durumu anlattim, sabret dedi islem 5 dk surecek dedi dedim nolur o zaman sonda takin, tamam ddi, islem bitince takti biraz rahatlarti deni, ama o kadar su icmistimki odada iki sefer daha yaptim. Hic rezil olucam endisesiyle hareket etme canim merak etme yapmazsin islem sirasinda. Bebegine odaklan herseye sabredio o zaman insan.

merhaba canım evet 11. Gun bugun. Bel ağrıları yanlara doğru. En net soyleyebılecegım. Ama regl mı olucam ondan mı Allah bılır. Bel ağrım hep oldu bu 11 günde onu soyleyebılırım. Umarım güzel haberler verebılırız. Zey senın çatlatma ıgnesı ne zaman olmuştu ? Benım 16 Ocak'ta oldu. Ne zaman test yapacaksın. Ben olumsuz sonucu görmekten korktuğumdan pzt bekleyım dıyorum ama sanırım cuma evde bır test yapıp cmt de kan verıcem ????

Arkadaslar benimde ilk tup bebek denememde kullandigim elevit vitaminde domuz jelatini varmis. Bayer firmasi bu iddiayi dogrulamis. Internetten arastirma yapin isterseniz. Bayerle irtibat kurup soran kisiler ; domiz jelatini iceriyor cevabi almislar. Ben bilginiz olsun diye haber vermek istedim. Acaba diyenler en azindan firmaya email atsinlar.

Merhaba herkese, ins guzel haberlerle gelir herkes. Bana da moral olur.

Bende adet olmayi bekliyorum, subat basinda muhtemelen ignelere baslicam, asilama olacak. 1.5 ay once laparoskopi ameliyati oldum, 2. asama endometriosis oldugumu ogrendim. Bir ay dogum kontrol hapi ile rahmini dinlandirip, igneli cogul asilama yapilacak. Sanirim sansi artirmak icin 3-4 yumurta gelistirilmeye calisilacak.(super ovulation da diyorlar). Sali gunu ilk dr kontrolum var. bu arada Ben Arizona da tedavi olucam. Boyum 1.63, kilo 58. :) bu ikinci asilamam. Ilkini turkiyede hastaligimi ogrenmeden once klomed ile olmustum. Simdi ignelerle yumurta gelistiricek. Galiba sansi artitiyormus. Nasip bakalim ne olucak. Allah herkesin duasini kabul etsin....

Malesef sizinle ayni gibi hikayemiz. Bende yillarca sebebsiz sanmistim, gecen ay endometriosis oldugumu ogrendim, ameliyatla temizlendi. Bir bucuk ay dogum kontrolu ile rahmini dinlendirdim. Bu cumartesi ilaci birakip igneli asilama yapilcak. Galiba haplardan daha etkiliymis. Bu arada bende 4 yillik evliyim, 2. Asilamam ve 32 yasindayim.

evet bunu ben de okumuştum. ama kötü bir şey var ki bu domuz jelatinini sağlık bakanlığı onaylıyor ve diyor ki ilaç içeriğinde domuz katkısı olmadığı için onaylayabiliyoruz. yani kullandığımız bir çok ilaçta bu tür şeyler mevcut maalesef

Uzerinde yazmamasi akil alir birsey degil. Ilacin icerigi yada disindaki kapsulu ne farkeder ki. Hemde hamilelik doneminde kullanilan bir vitamin. Neyse muadili vardir herhalde tek degildir

Uzerinde yazmamasi akil alir birsey degil. Ilacin icerigi yada disindaki kapsulu ne farkeder ki. Hemde hamilelik doneminde kullanilan bir vitamin. Neyse muadili vardir herhalde tek degildir

bu ülke bal esansını üreten fabrikaya izin veriyo o esansı şeker içine katıp bal diye satıyıolar. domuz katkısı var derler mi hiç. ve biliyo musun yediğimiz çikolatalı ürünlerin %90ında domuz katkısı var

ya ben bi kısmını yapamamki:) hepsi gider

kızlar günaydın,
16/01 de çatlatma ıgnesı ve 17/01 de aşılama olmuştum.
sızce çatlatma ıgnesının etkısı gecmıs mıdır ? yarın evde bır test yapayım mı ?
ya cok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan..bugüne kadar zaten kanda gebelik baktıracak bır durum da hıc yasamadım. ıdrarda çıkmazsa kanda da baktırmayım dı mı
cok karışık kafam off
bugun hcg ıgnesının 13 aşılamanın 12.gunu (yapıldığı gunu saymadım)
devamlılık arz eden bır bel ağrısının harıcınde de pek bir belırtım de yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…