Amin canim insallah.sende adet bekleyenler grubundasin yani.insallah hayirli olur hepimiz icinmerhaba arkadaslar.bende ankara baskent universitesinde tedavi goruyorum.uzun protokolde basladim gecen carsamba.lucrin kullaniyorum.adetimin 2.gununu bekliyorum. bu zorlu surecte olan herkesin allah yardimcisi olsun arkadaslar.emeklerimiz bosa cikmaz insallah..
Eşim azosperm canım tek sorun bu ama o kadar denemeden sonra bende de bi dünya sorun çıktı onlarla uğraşıyoruzAmin canim insallah.valla bende bir kere girmis bulundum universiteye bukadar beklicemi bilsem hayatta bulasmazdim.bi sene oldu bekleyeli.seni anliyorum canim hem maddi hem manevi cok yipraniyor insan.sizde sorun neydi
hayırlı olsun inşallah..Hayırlısı olsun herkese bende medicana beylidüzünde başlıyorum. hayırlısı..
Valla canim sorma bende sebepsiz diye ugrasirken bendede bir suru sorun ciktiEşim azosperm canım tek sorun bu ama o kadar denemeden sonra bende de bi dünya sorun çıktı onlarla uğraşıyoruz
Insallah canim.hayirli olsun sanadaMerhaba arkadaşlar bende Aralık'ta tedaviye başlıycam Allah'ın izniyle inşallah bu topik hamilelele dolup taşar
amin canim.Amin canim insallah.sende adet bekleyenler grubundasin yani.insallah hayirli olur hepimiz icin
cevabini merak ettigim sorulardan biri fakat dr aciklama yapan biri degil maalesef.keske bilgilendirebilseydimArkadaşlar günaydın, neye göre uzun protokol uyguluyorlar biliyor musunuz
Valla canim bende senden cok farkli degilim.benimde amhim 0.27 ne olacak durumumuz cok merak ediyorummerhaba kızlar bende zeynep kamıl hastanesınde aralıkta baslayacam ama benım kılom var bıraz ve amh degerım 0,49 cıktı ozaman bırde adetın 3 gunu usgdada sonuc 1-2 sagda 3-4 solda cıkmıstı bılmıyorum bu degerle olurmu bılemıyorum aralıgın 2 3 gıbı adet olucam 2 gunu doktor cagırdı tedavı ıcın durumum sızce cokmu kotu
aynen bacım ınsan merak edıyor kendı gıbı olanların durumunu yumurta olacakmı buyuyecekmı toplanacakmı toplansada kac tanesı dollenecek falan bılmıyorum hayırlısı senın yas kac benım 33 sen nerde tup deneyecenValla canim bende senden cok farkli degilim.benimde amhim 0.27 ne olacak durumumuz cok merak ediyorum
Benımde yasım 32 canım.o meraklar öldurcek zaten insanı.basımıza neler gelicek bilmiyorum ama inşallah sonumuz hayırlı olur.ben bursa uludag üniversitesinde yaptırıcam canım raporlu hakkımı kullanıcam.bi kaç gune adetim gelicek gibi bakalım.suan estrofem kullanıyorum acayip mide bulantısı yapıyo bende ya.aynen bacım ınsan merak edıyor kendı gıbı olanların durumunu yumurta olacakmı buyuyecekmı toplanacakmı toplansada kac tanesı dollenecek falan bılmıyorum hayırlısı senın yas kac benım 33 sen nerde tup deneyecen
estrofem ne acabaBenımde yasım 32 canım.o meraklar öldurcek zaten insanı.basımıza neler gelicek bilmiyorum ama inşallah sonumuz hayırlı olur.ben bursa uludag üniversitesinde yaptırıcam canım raporlu hakkımı kullanıcam.bi kaç gune adetim gelicek gibi bakalım.suan estrofem kullanıyorum acayip mide bulantısı yapıyo bende ya.
Canim rahimin kalinlasmasini saglayan bi hap.adetim 20.gunu basladi doktor.sabah aksam iciyorumestrofem ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?