2015 Aralık tüp bebek

merhaba arkadaslar.bende ankara baskent universitesinde tedavi goruyorum.uzun protokolde basladim gecen carsamba.lucrin kullaniyorum.adetimin 2.gununu bekliyorum. bu zorlu surecte olan herkesin allah yardimcisi olsun arkadaslar.emeklerimiz bosa cikmaz insallah..

Amin canim insallah.sende adet bekleyenler grubundasin yani.insallah hayirli olur hepimiz icin

Arkadaşlar günaydın, neye göre uzun protokol uyguluyorlar biliyor musunuz

Amin canim insallah.valla bende bir kere girmis bulundum universiteye bukadar beklicemi bilsem hayatta bulasmazdim.bi sene oldu bekleyeli.seni anliyorum canim hem maddi hem manevi cok yipraniyor insan.sizde sorun neydi
Eşim azosperm canım tek sorun bu ama o kadar denemeden sonra bende de bi dünya sorun çıktı onlarla uğraşıyoruz

Hayırlısı olsun herkese bende medicana beylidüzünde başlıyorum. hayırlısı..

merhaba kızlar bende zeynep kamıl hastanesınde aralıkta baslayacam ama benım kılom var bıraz ve amh degerım 0,49 cıktı ozaman bırde adetın 3 gunu usgdada sonuc 1-2 sagda 3-4 solda cıkmıstı bılmıyorum bu degerle olurmu bılemıyorum aralıgın 2 3 gıbı adet olucam 2 gunu doktor cagırdı tedavı ıcın durumum sızce cokmu kotu

Valla canim bende senden cok farkli degilim.benimde amhim 0.27 ne olacak durumumuz cok merak ediyorum

Valla canim bende senden cok farkli degilim.benimde amhim 0.27 ne olacak durumumuz cok merak ediyorum
aynen bacım ınsan merak edıyor kendı gıbı olanların durumunu yumurta olacakmı buyuyecekmı toplanacakmı toplansada kac tanesı dollenecek falan bılmıyorum hayırlısı senın yas kac benım 33 sen nerde tup deneyecen

Benımde yasım 32 canım.o meraklar öldurcek zaten insanı.basımıza neler gelicek bilmiyorum ama inşallah sonumuz hayırlı olur.ben bursa uludag üniversitesinde yaptırıcam canım raporlu hakkımı kullanıcam.bi kaç gune adetim gelicek gibi bakalım.suan estrofem kullanıyorum acayip mide bulantısı yapıyo bende ya.

estrofem ne acaba

kızlar aralık ayında ne zaman tedavilere baslanacak benım adetın aralıgın 2 yada 3 olur doktor 2 gun gel dedı sımdı ılac raporunun cıkmaSINI BEKLIYORUZ SIZ NERELERDE YAPTIRIYORSUNUZ BEN ZEYNEP KAMILDE ILK DENEMEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…