- 10 Aralık 2015
- 43
- 43
- 3
- 40
Gebelik haberi alan arkadaşlarım gebe olan arkadaşlar allah sağlıkla devamıni getirmeyi nasip etsin. Sonuç bekleyen arkadaşlar guzellikle sonuclansin inşallah her şey. Kızlar bişi sorucam. Jele dün başladım, geri gelmesi sorun değilmiş de, jelin başlığını kirarken bir miktar dışarı çıkıyor ya, dozu azaltır mi bu? Birde içeriye hava basıyor gibi hissediyorum çok gaz yapıyo size de oldu mu acaba?
Ewt oldu canim jel cok gaz yapio ama sakin tutma gazini geldigi anda cikarmaya calis cunku sora cok sanci yapio jelin cikmasi normalmis biraz cikio disari ve dedigin gibi hava basinci alio gibi his verio ve sonra sarimtrak sekilde topak topak cikio jel korkma normal buGebelik haberi alan arkadaşlarım gebe olan arkadaşlar allah sağlıkla devamıni getirmeyi nasip etsin. Sonuç bekleyen arkadaşlar guzellikle sonuclansin inşallah her şey. Kızlar bişi sorucam. Jele dün başladım, geri gelmesi sorun değilmiş de, jelin başlığını kirarken bir miktar dışarı çıkıyor ya, dozu azaltır mi bu? Birde içeriye hava basıyor gibi hissediyorum çok gaz yapıyo size de oldu mu acaba?
Hayirlris canim ins duyarsin kalp atisini bebisinin icin rahatlarEvet tuzlu seyler bastırıyor bulantıyıaynıyız demekki ama ben daha kalp atışı duymadım haftaiçi gitcz inşallah sen duymuştun sanırım Benm Bebiş biraz geride kaldı bakalım bu hafta yetişecek mi :)))
Canim cok saol cubuk yiyirum biraz ii gelioTurşu ye tatlım bulantını alır ya da Çubuk ayva falanda olur
Masallah baya buyumussunuz canim sende bulanti falan yokmu ben 7 haftamdaim mahvedio beni bugun dogru duzgun yemedim ve yedigimide cikartiorum napiosunuz bulantiya hic cozumu yokmu bununArkadaslar merhaba , bugun bebegım 9 hafta 2 gunluk oldu kalp atıslarını dınedık tekra cok sukur bır sorun yok Allah'ıma şukurler olsun..Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Slm canim ben gecen ay hitereskopi oldum doktor banada verdi onu kullandim m biter bitmez adet oldum bugun 8.gunum hala kanamam var ve oram aciyoKizlar merhabalr iyi haftalar.. harika haberler alacagimiz bir hafta olsun bebisleri gelmis annisler ve benim gibi bebisini bekleyen gelecegin annisleri huzur dolsun icimiz
Kizlar aranizda cycloprogynova kullanan oldu mu? Benim buz bebisler donduruldu ve bekliyor kuzularim.. regl oldum gem de ne regl gecen persembeden beri. Doktorum 2q gun cycloprogynova verdi bitimce regl olucan dedi ozmn da gidecem transfer hazirligi icin. Ama 2 gundur vajinamda ara ara sizlamalar hissediorm. Hafif hafif ama hissettiriyor. Yan etki die dusunuorm ama bileniniz duyaniniz var miii ?
Cvp icin saol tatlim. Demek ki bi etkisi var gibi.. aksama dogru azaldi ama devam ederse bi ariim doktorumu. Senin domtorun bisi dedimi canimSlm canim ben gecen ay hitereskopi oldum doktor banada verdi onu kullandim m biter bitmez adet oldum bugun 8.gunum hala kanamam var ve oram aciyo
Yok canim demedi ben yarin arayacağım benim bir aydır hep kanamam var kucuk kist vardi galiba onun etkisi oldu bide ameliyat oldum ikisi oyle yaptıCvp icin saol tatlim. Demek ki bi etkisi var gibi.. aksama dogru azaldi ama devam ederse bi ariim doktorumu. Senin domtorun bisi dedimi canim
Senin de ust uste gelmis canim cok gecmis olsun.. ara mutlaka doktorunu canim birakma..tedavinne asamada seninYok canim demedi ben yarin arayacağım benim bir aydır hep kanamam var kucuk kist vardi galiba onun etkisi oldu bide ameliyat oldum ikisi oyle yaptı
Canim biz beklemede yiz şubatta tedavi basliyo uzun protokol yapılacak canim martta tam tedavi baslayacak insallah guzel sonuclar aliriz canimSenin de ust uste gelmis canim cok gecmis olsun.. ara mutlaka doktorunu canim birakma..tedavinne asamada senin
Mide bulantısı kişiden kişiye değişebiliyor. Ben 7+3 falanım ama hiç bulantı yaşamadım. Sadece bazı akşamlar midemde biraz dönme diyelimKizlar bende 5 haftalik hamileyim degerim 12. Gunde 938 cikmisti iki embriyo konuldugu icin ikiz oldugunu dusunuyorum henuz keseleri gormedim ama .. size soracagim benim midem o kadar bulanmiyo erken oldugu icinmi acaba
Aaaamin canim insallahhhhhCanim biz beklemede yiz şubatta tedavi basliyo uzun protokol yapılacak canim martta tam tedavi baslayacak insallah guzel sonuclar aliriz canim
Çok panik yapıp alanlar car canım. Ama tabi ki gerek yok. Aynen dediğin gibi teknik olarak asilamayka bi farkı yok. Sen be alemdesin dondurulmuş bekliyodun demi?Kızlarrr herkese günaydın:) Son zamanlarda grup hız kesti. Eskiden 1 gün girmesem oku oku bitmezdi şimdi çok azalmış konuşmalarımız. Annişler bebişkolarıyla anniş adayları da kendileriyle uğraşmaktan vakit bulamıyor birşeye:))
Transferle ilgili bişi sorucam kızlar. Transfer de anladığım ve gördüğüm kadarıyla aşılamaya çoook benziyor. Ama kimisi anestezi aldım diyor. Ben de şaşırdım çünkü gerek yok gibi. Ama aranızda anesteziyle transfer olan var mı? Ya da sizce gerek var mı?. Çok kısa bir işlem çünkü değil mi ve acımıyormuş. Ben anestezi almak istemem açıkçası. O anı izlemek inanılmaz bir duygu olmalı..
Ben beklemedeyim tatlım:) Benim buzişkolar uyuyolar :) Regl oldum ve ilaca başladım, yine regl olduktan sonra doktora gidicem transfer hazırlığı için:)) İnşallahhh Allahın izniyle herşey yolunda giderse transfer olucak. Şimdi de rahim kalınlığı için nar suyunu araştırıyorum. Çok faydasını gören olmuş. en duydun mu canım hiç? Şifacı teyze oldum çıktım:) Sürekli kür peşindeyim:)Çok panik yapıp alanlar car canım. Ama tabi ki gerek yok. Aynen dediğin gibi teknik olarak asilamayka bi farkı yok. Sen be alemdesin dondurulmuş bekliyodun demi?
Onu duydum tatlım da. Ananas i daha çok duydum. Bende bugün itibariyle ananas ve kabak cekirdegine başlıyorum.Ben beklemedeyim tatlım:) Benim buzişkolar uyuyolar :) Regl oldum ve ilaca başladım, yine regl olduktan sonra doktora gidicem transfer hazırlığı için:)) İnşallahhh Allahın izniyle herşey yolunda giderse transfer olucak. Şimdi de rahim kalınlığı için nar suyunu araştırıyorum. Çok faydasını gören olmuş. en duydun mu canım hiç? Şifacı teyze oldum çıktım:) Sürekli kür peşindeyim:)
Canm bence transferde anesteziye hic gerek yok aksine bence de izlenmeli güzel bir duygu ben cok sıkışıktım fazla tadını çıkaramadım ama hic korkma acı yok hic :)Kızlarrr herkese günaydın:) Son zamanlarda grup hız kesti. Eskiden 1 gün girmesem oku oku bitmezdi şimdi çok azalmış konuşmalarımız. Annişler bebişkolarıyla anniş adayları da kendileriyle uğraşmaktan vakit bulamıyor birşeye:))
Transferle ilgili bişi sorucam kızlar. Transfer de anladığım ve gördüğüm kadarıyla aşılamaya çoook benziyor. Ama kimisi anestezi aldım diyor. Ben de şaşırdım çünkü gerek yok gibi. Ama aranızda anesteziyle transfer olan var mı? Ya da sizce gerek var mı?. Çok kısa bir işlem çünkü değil mi ve acımıyormuş. Ben anestezi almak istemem açıkçası. O anı izlemek inanılmaz bir duygu olmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?