2015 Aralık tüp bebek

ben uzun protokol tedavisi oluyorum canım
Lucrin kullandın mı canım, bende daha önce uzun protokol denemiştim, 2009 yılında yurt dışında, nasıl ilaç kullandım hatırlamıyorum.
Lucrin kulanıyorsan kaç kutu aldın ve fiyatı nedir, benim perşembe günü adeten sonra 21 gün oluyor, Lucri o zaman başlayacam.

canım bana kısa uygulanacak sanırım bendede yumurta rezevr az amh dusuk bakalım devlet hastnesı zaten tek tıp tedavı uygluyor ben zeynep kamılde olucam pekte bılgım yok acıkcası bakalım ne olucak

kızlar kızlar gunaydınnnnn hepınıze ses soluk cıkmıyor nasılsınız keyıfler haller nasıl

Canım ama benim ilaçlarımın üzerinde 24 derece ve altı oda sıcaklığı diyor. gonaf menegon clexane
ama eczacılar da özellikle uyarırlar tatlım dolapta sakla diye... ki oda sıcaklığında saklıyosun ama doğalgaz veya ne ile ısınıyorsan ısınıyosun bi şekilde... oda sıcaklığı değişkendir, işini sağlama al, koy dolaba be tatlım... en alt meyvelik gözü benim bildiğin ilaç gözü şeklinde....

bunlar neyse de bak sakın çatlatma iğneni dışarda bırakma, onu zaten yanında buz torbasıyla verirler, kış olsa bile!!!!

kızlar aralıkta bende yaptırcam, sebepsiz infertifite bizimki, amh bile 3,63 çıktı, aralıkta başlayacağız, adana başkent hastanesinde doktorum amaaaaaaaaa ben mersindeyim ve mersin üniversitesi hastanesinde tüp bebek açıldı bu sene, aradım alım var mı yok mu saat olarak geç kaldığımdan bilgi alamadım, kızlar eğer fiyat uygun olursa ve mersinde olduğundan burayı düşünsem mi ilk tüp bebekte ayyyyy ne zor kararlarrrr

mrb kızlar bugün tedaviye başladım fsh değerim 8.5 cıktı doktorum biraz yüksek dedi ama tedaviye engel değil dedi sizce iyimi sizlerin nasıl fsh değerleriniz tedirgin oldum biraz

mrb kızlar bugün tedaviye başladım fsh değerim 8.5 cıktı doktorum biraz yüksek dedi ama tedaviye engel değil dedi sizce iyimi sizlerin nasıl fsh değerleriniz tedirgin oldum biraz
cokta kötü degıl canım evet bıraz yuksek ama dahah yuksek degerlerle gebe kalanları bılıyorum kac yasındaSIN ılaclara basladılarmı nerde yaptıracaksın ve sımdıden hayırlı olsun canım

hayırlı olur senınde ınsallah allah hepımıze hayırlısını versın

cokta kötü degıl canım evet bıraz yuksek ama dahah yuksek degerlerle gebe kalanları bılıyorum kac yasındaSIN ılaclara basladılarmı nerde yaptıracaksın ve sımdıden hayırlı olsun canım
33 yaşındayım canım iğneye başladım hayırlısıyla bugün ankara genartta yaptıracağım. bilmiyorum ya biraz korktum yüksek deyince inş dahada yükselmez düşmesi için ne yapabilirimki

33 yaşındayım canım iğneye başladım hayırlısıyla bugün ankara genartta yaptıracağım. bilmiyorum ya biraz korktum yüksek deyince inş dahada yükselmez düşmesi için ne yapabilirimki
düşmesi ıcın ne yapılır bılmıyorum ama ıyı dusun ınsallah ıyı olsun

fsh sıkıntısı çeken biri olarak gayet rahatlıkla şunu söyleyebilirim ki fsh 10un üzerindeyse tehlike vardır... 8,5 kötü bir değer kesinlikle değil.... hele ki yaşın 33 ise harika bile denilebilir....

gulsahcigim inşallah karşılaşırız. .benimde senden bir hafta sonra adetim olacak..bu arada size uzun mu kısa mi protokol uygulanacak belliki..sorun neydi canım. ..ben polikistik overim sanırım kısa yapılacak

gulsahcigim inşallah karşılaşırız. .benimde senden bir hafta sonra adetim olacak..bu arada size uzun mu kısa mi protokol uygulanacak belliki..sorun neydi canım. ..ben polikistik overim sanırım kısa yapılacak
Bende kisa canim adet olunca ara dedi bana bizde esimden kaynakli canim direk tup dediler bize canim valla çok isterim karşılaşmayı doktorumuz da aynı canim senin ilk denemem mi canim

evet canim kullandim.adetimin 21.gunu basladim lucrine. bi kutu aldim ben artti bile.bence baslangicta bir kutu al.48 lira ozel olarak aliyosan lucrinin fiyati.ama raporluysan daha uygun olur canim.

hayirli olsun canim tedavin.tedirgin olma hic.sonucta en iyisini doktorun bilir. ben fsh degerimi hic hatirlamiyorum benden doktorum sadece lh ve e2 degerini istemisti.adetin 2.gunu.fakat benim uzun protokoldu.belkide ondandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…