- 21 Ekim 2015
- 42
- 38
- 3
Lucrin kullandın mı canım, bende daha önce uzun protokol denemiştim, 2009 yılında yurt dışında, nasıl ilaç kullandım hatırlamıyorum.ben uzun protokol tedavisi oluyorum canım
Canim bende tayfun beyin hastasıyım adet olunca gideceğim oda haftaya galiba canim insallah karsilasiriz ordagulsahhh 01 ben başkentte tayfun beye yaptiriyirum canım.adet olmak için ilaç kullaniyorum .bitince gideceğim inşallah
sen kime muayene oluyorsun
canım bana kısa uygulanacak sanırım bendede yumurta rezevr az amh dusuk bakalım devlet hastnesı zaten tek tıp tedavı uygluyor ben zeynep kamılde olucam pekte bılgım yok acıkcası bakalım ne olucakDüşük yumurtalık rezervi ve yumurta kalitesi, ilk tüp bebek dememde uzun protokol uygulanmıştı, 9 ad kaliteli yumurta oluşmuştu, eşim sperm kalitesi çok düşük olduğundan dölenme olmadı, daha sonraki denemelerde eşim hareketli sperm sayısı yükseldi, fakat benim bir veya yumurta alındı onlarda tam oluşmamıştı. Hoca bu sefer uzun protokol önerdi.
ama eczacılar da özellikle uyarırlar tatlım dolapta sakla diye... ki oda sıcaklığında saklıyosun ama doğalgaz veya ne ile ısınıyorsan ısınıyosun bi şekilde... oda sıcaklığı değişkendir, işini sağlama al, koy dolaba be tatlım... en alt meyvelik gözü benim bildiğin ilaç gözü şeklinde....Canım ama benim ilaçlarımın üzerinde 24 derece ve altı oda sıcaklığı diyor. gonaf menegon clexane
cokta kötü degıl canım evet bıraz yuksek ama dahah yuksek degerlerle gebe kalanları bılıyorum kac yasındaSIN ılaclara basladılarmı nerde yaptıracaksın ve sımdıden hayırlı olsun canımmrb kızlar bugün tedaviye başladım fsh değerim 8.5 cıktı doktorum biraz yüksek dedi ama tedaviye engel değil dedi sizce iyimi sizlerin nasıl fsh değerleriniz tedirgin oldum biraz
hayırlı olur senınde ınsallah allah hepımıze hayırlısını versınkızlar aralıkta bende yaptırcam, sebepsiz infertifite bizimki, amh bile 3,63 çıktı, aralıkta başlayacağız, adana başkent hastanesinde doktorum amaaaaaaaaa ben mersindeyim ve mersin üniversitesi hastanesinde tüp bebek açıldı bu sene, aradım alım var mı yok mu saat olarak geç kaldığımdan bilgi alamadım, kızlar eğer fiyat uygun olursa ve mersinde olduğundan burayı düşünsem mi ilk tüp bebekte ayyyyy ne zor kararlarrrr
amin inşallah canımmmmmmhayırlı olur senınde ınsallah allah hepımıze hayırlısını versın
33 yaşındayım canım iğneye başladım hayırlısıyla bugün ankara genartta yaptıracağım. bilmiyorum ya biraz korktum yüksek deyince inş dahada yükselmez düşmesi için ne yapabilirimkicokta kötü degıl canım evet bıraz yuksek ama dahah yuksek degerlerle gebe kalanları bılıyorum kac yasındaSIN ılaclara basladılarmı nerde yaptıracaksın ve sımdıden hayırlı olsun canım
düşmesi ıcın ne yapılır bılmıyorum ama ıyı dusun ınsallah ıyı olsun33 yaşındayım canım iğneye başladım hayırlısıyla bugün ankara genartta yaptıracağım. bilmiyorum ya biraz korktum yüksek deyince inş dahada yükselmez düşmesi için ne yapabilirimki
saol canım inş herşey iyi olacak:)düşmesi ıcın ne yapılır bılmıyorum ama ıyı dusun ınsallah ıyı olsun
mrb kızlar bugün tedaviye başladım fsh değerim 8.5 cıktı doktorum biraz yüksek dedi ama tedaviye engel değil dedi sizce iyimi sizlerin nasıl fsh değerleriniz tedirgin oldum biraz
Bende kisa canim adet olunca ara dedi bana bizde esimden kaynakli canim direk tup dediler bize canim valla çok isterim karşılaşmayı doktorumuz da aynı canim senin ilk denemem mi canimgulsahcigim inşallah karşılaşırız. .benimde senden bir hafta sonra adetim olacak..bu arada size uzun mu kısa mi protokol uygulanacak belliki..sorun neydi canım. ..ben polikistik overim sanırım kısa yapılacak
evet canim kullandim.adetimin 21.gunu basladim lucrine. bi kutu aldim ben artti bile.bence baslangicta bir kutu al.48 lira ozel olarak aliyosan lucrinin fiyati.ama raporluysan daha uygun olur canim.Lucrin kullandın mı canım, bende daha önce uzun protokol denemiştim, 2009 yılında yurt dışında, nasıl ilaç kullandım hatırlamıyorum.
Lucrin kulanıyorsan kaç kutu aldın ve fiyatı nedir, benim perşembe günü adeten sonra 21 gün oluyor, Lucri o zaman başlayacam.
hayirli olsun canim tedavin.tedirgin olma hic.sonucta en iyisini doktorun bilir. ben fsh degerimi hic hatirlamiyorum benden doktorum sadece lh ve e2 degerini istemisti.adetin 2.gunu.fakat benim uzun protokoldu.belkide ondandir.mrb kızlar bugün tedaviye başladım fsh değerim 8.5 cıktı doktorum biraz yüksek dedi ama tedaviye engel değil dedi sizce iyimi sizlerin nasıl fsh değerleriniz tedirgin oldum biraz
kizamikcik virusu canim.gebelikten once mutlaka testinin yapilmasi gerekirmis.bagisiklik varmi yokmu ona bakiyolar.eger yoksa bagisikligin asi yapip tedavini bi ay erteliyolar.kızlar anti rubella nedir bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?