ayy canım benim çok sevindim gerçekten :) darısı bizlerin başına inşallah...Harika bir ekibi var cnm. Ben bu ay yaptırdım. 17 kasımda transferim oldu. Çok ilgililer. Ve çok şükür ilk denememde hamileyim. Adana da başka bir yer düşünme bence.... Ben çok memnun kaldım...
bizim sorunumuzda sperm canım inşallah hayırlısı olurkızlar ben bugün adet oldum yarın başlıyoruz tedaviye kısmetse:) benide listeye eklermisiniz 33 yaş nedeni sperm azlığı ilk denemem olcak inş hayırlı olur
canım ankara genart ta yaptıracağım listeye al benide:)Canim nerde yaptiriyosun.ona gore listeye ekleyim
hayırlısı canım sen nerde yaptırnıyorsun ilk denememi sizindebizim sorunumuzda sperm canım inşallah hayırlısı olur
amin canım inşallah, hepimiz pozitif oluruzEklendin bile canim.allah pozitif eklemeyide nasip etsin
insallah canim.sorma vallahi acayip bir gerginlik ve panik halindeyim.bir de tam gunu belli olamadi ya haber bekliyorum hastaneden iyice gerildim.darisi size insallah artikayy hadı yavas yavas baslanıyor ıslemler hayırlı olsun ınsallah canım
BİZ HENUZ BASLAMADIK BAKALIM ILACLARI YAPILCAK ISE YARAYACAKMIS YARAMAYACAKMI BUYUDU MU OLDUMU TRANSFER GUNU GELSIN NE BILIYIM BIZ YOLUN BASINDAYIZ SEN KAC GUNDUR BASLADIN BU ISLEMLER NEKADAR SURUYOR SENIN ICINDE EN HAYIRLISI OLSUNinsallah canim.sorma vallahi acayip bir gerginlik ve panik halindeyim.bir de tam gunu belli olamadi ya haber bekliyorum hastaneden iyice gerildim.darisi size insallah artik
ben sormuyorum canim hicbisey zaten doktorumda bana bisey soylemiyo :) tamamen doktora biraktim.onu yap bunu yap sunu yap diyo bende kuzu kuzu yapiyorum.sorsam etsem eve gelince deli gibi arastiricam o yuzden gerek yok diyorum.sizlere de nacizane tavsiyem rahat olun.soracaklarinizi not alin ve tek tek sorun.cunku aniden akliniza gelmiyor.malum kafa bi milyon :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.Kizlar ne dedi dr. Kac yumurta olmus.. Ayy sizin yerinize de heyecanlandim ölecem kendime sira gelmeden :) hakkinda hayirlisi olsun canlar inşallah hersey guzel olur
hakkinda hayirlisi olsun insallah.benim nasıl olacak bilmiyorum onlar testlerden sonra belli oluyor galiba ben adetimi bekliyorum testlerden sonra bacaklar artık
Ekledim canim
ben adetimin 21.gunu basladim.kasim 11. gunler cok cabuk geciyor.bak bu hafta yumurta toplancak.her doktorun kendine ozgu tedavi sekli var ve genelde islemlerin suresine senin metabolizman ve doktorun karar veriyo.mesela benim gittigim yerde benden cok sonra baslayanlarin yumurtalari toplandi ama ben hala bekliyorumBİZ HENUZ BASLAMADIK BAKALIM ILACLARI YAPILCAK ISE YARAYACAKMIS YARAMAYACAKMI BUYUDU MU OLDUMU TRANSFER GUNU GELSIN NE BILIYIM BIZ YOLUN BASINDAYIZ SEN KAC GUNDUR BASLADIN BU ISLEMLER NEKADAR SURUYOR SENIN ICINDE EN HAYIRLISI OLSUN
dogrudur benım adetın 2 gunu gel dedıler bakalım ılaclar hazır beklıyorum yarın oburgun olurum sanırım 10 gunu gecer tedavı ınsallah emeklerımıze deger allahım hayırlı evlatlar kuzucuklar nasıp etsınben adetimin 21.gunu basladim.kasim 11. gunler cok cabuk geciyor.bak bu hafta yumurta toplancak.her doktorun kendine ozgu tedavi sekli var ve genelde islemlerin suresine senin metabolizman ve doktorun karar veriyo.mesela benim gittigim yerde benden cok sonra baslayanlarin yumurtalari toplandi ama ben hala bekliyorumama bu surecte doktora guvenmek cok onemli.
insallah canim.sorma vallahi acayip bir gerginlik ve panik halindeyim.bir de tam gunu belli olamadi ya haber bekliyorum hastaneden iyice gerildim.darisi size insallah artik
Ekledim canım hayırlı olsunCanım benide eklermisin. Yaş 38 Yüksek FSH Düşük AMH Rezervim az.. 2. denemem Acıbadem Maslak Bülent Tıraş doktorum. Aralık 10 gibi reglimde tekrar gideceğim
Ekledim canımbeni de ekleyebilirsin canım. yaş 33,adana acıbadem,sperm yetersizliği
Ayy ne guzel seninle hemen hemen aynı gidiyoruz.valla bir an önce bitsin canım bu sürec.heyecan yapmam dıyordum ama günler gectikce daha cok stres oluyorum.hele o transferden sonra nasıl beklicem bilmem vallabiraz önce bende geldim canım. benim de kan değerlerime göre ya perşembe ya da cuma toplanacak. yavaş yavaş sonuna geliyoruz desene
Canım suan iyi gelişen 5 tane var.byarın son iğneleri vurunucam.yarın aksam 11 dede catlatma iğnesini vurucam.cumada toplama.doktor cok sayıya takılma bizim için önemli olan kalitesi dedi.bakalım hakkımızda haırlısı.ooowww hadı hayırlısı bızde ıgne asamasına gecmeyı beklıyoruz kac yumurta olmus senınle heen hemen aynı ya problemımız kac yumurta gorduler ve ne dıyorlar
bacım durumuz benzer ya oyuzden benı haberdar et evet kalıtesı dahah onemlıymıs sayısını bosver pekı allah nasıp ederse ıyı kalıte elde edıldı 2 embrio tarnsfer ettırecekmısınCanım suan iyi gelişen 5 tane var.byarın son iğneleri vurunucam.yarın aksam 11 dede catlatma iğnesini vurucam.cumada toplama.doktor cok sayıya takılma bizim için önemli olan kalitesi dedi.bakalım hakkımızda haırlısı.
Ayyy kizz ben cok.merakliyim herseyi soruyorum yaa :))ben sormuyorum canim hicbisey zaten doktorumda bana bisey soylemiyo :) tamamen doktora biraktim.onu yap bunu yap sunu yap diyo bende kuzu kuzu yapiyorum.sorsam etsem eve gelince deli gibi arastiricam o yuzden gerek yok diyorum.sizlere de nacizane tavsiyem rahat olun.soracaklarinizi not alin ve tek tek sorun.cunku aniden akliniza gelmiyor.malum kafa bi milyon :) hepimizin hakkinda hayirlisi olsun canim.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?