How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 antalya gelinleri

canım bende antalyadayım gerçi benim düğünüm haziranda 2 ay kaldı ama o kuaförü bi kaç yerden duymuştum güzel diyolardı kendim hiç gitmedim ama senin protez tırnak hakkında bi bilgin varmı ben antalyada nerde yaptırabilirim biliyomusun

Merhabalar canim, sizi simdiden tebrik ederim dugununuze cok az kalmis insallah hersey gonlunce olur, hic protez tirnak taktirmadim canim cevremdende pek yaptiran olmadi bu yuzden bu konuda iyi bir yer bilmiyorum.senin anlastigin kuafor neresi canim.

Merhabalar canim, sizi simdiden tebrik ederim dugununuze cok az kalmis insallah hersey gonlunce olur, hic protez tirnak taktirmadim canim cevremdende pek yaptiran olmadi bu yuzden bu konuda iyi bir yer bilmiyorum.senin anlastigin kuafor neresi canim.

teşekkür ederim umarım iyi bir yer bulurum protez tırnak için salonumun anlaşmalı olduğu kuaföre gidip bi bakıcam ben provadan sonra karar vericem neresi olduğuna daha belli değil yani:34:

teşekkür ederim umarım iyi bir yer bulurum protez tırnak için salonumun anlaşmalı olduğu kuaföre gidip bi bakıcam ben provadan sonra karar vericem neresi olduğuna daha belli değil yani:34:

Umarim insallah bulursun canim, kuafor fikrine bayildim yalniz kesinlikle hosuma gitti :34:34:34
O zaman dugununden sonra kuaforun hakkindaki fikrini benimle paylasmani dort gozle bekleyecegim..

Back