2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

medical park ta eskiden dr um olan Saime hanıma gittim. muayene 70 tl. kendisinden zaten çok memnundum. güler yüzlü ilgili sakin iyimser ve tecrübeli bir dr dur. rutin tahlil lerden istedi haliyle (yeni gebeyim) bir kaç kan ve idrar tahliline 318 ti fiyat çıktı. maalesef yaptırmadım. devletten yaptırıp götürünce kabul ediyormuş. ama iki hastanenin randevusu, iki dr a laf anlatması derken zoruma gitti. yoksa otel standardında. ama bana zaten baya uzaktı. çok sevdiğim dr uma gidemeyeceğim gibi duruyor şu an...

Esra hanim hakkında bir bilgim yok açıkçası, ilk gebeliginizse ve prenses gibi olmak istiyorsanız polikliniği tavsiye etmem çünkü kalabalık oluyor, ben çok takmadigim için sorun olmadi :) doktorlara gelince asistan doktorlar oluyor geneli kibar hatta erkekler daha kibar ve daha iyi cevap veriyorlar ama erkek doktora birkaç kez denk geldim sadece ama tüm hamilelik sürecinde takipte olursanız siz de denk gelirsiniz..

Arkadaşlar memorial hastanesinde doğum yapan var mi personel hastane nasıl koru yada burada doğum yapmayı düşünüyorum inşallah

cevabın için teşekkurler. benim kısmetse ilk gebeliğim fakat prenses gibi olmak filan istemiyorum benim isteğim hayırlısı ile iyi bir devlet hastanesi ve bulabilirsem bayan doktor bulmak. fakat devlet hastanelerinde bu durum biraz zor özellerde çok çok pahalı özellerde doğum ortalama 5-6 bin civarına geliyor fazlası var azı yok! şimdilik özel istemiyorum inşallah da Allah özellere beni muhtaç etmez

cnm sen gebelik takibini memorial yada koruya mı yaptırıyorsun yoksa başka yere yaptırıp bu hastanelerde mi doğum yapacaksın?
Canım benim doktorun özel dışardan bu hastanelrrle anlaşmalı o doğuma gelecek ben sadece personel hastane nasıl onu merak ediyorum memorial koruya gore daha iyi gibi geliyor ama doğum yapan var mi memorialda

o zaman ülkemizde değerli bir azınlıksın canım:) ben de kadın doktor isteğimle baya dışlanmış gibiyim

o zaman ülkemizde değerli bir azınlıksın canım:) ben de kadın doktor isteğimle baya dışlanmış gibiyim
bende bu azınlıkta olduğumun farkındayım ancak tercihimin çok sorgulanacak tarafı yok kişisel isteğim. gördüğüm kadarıyla ankarada bayan doktorların geneline yakını hep özel hastanelerde yada özel muayenehaneleri var! zekai tahir ile zübeydeyi ayrı tutarsak beğenilen kadın doktorlar hep özellere geçiyorlar. sanırım bu olay tesadüf değildir. ama yılmadan devlette bayan doktor isteğimden vazgeçmeyeceğim inşallah

Merhaba arkadaslar Turgut Ozal hastanesinde gebelik takibi yapiyordum dogumuda orda yapmayi dusunuyordum fakat sgk ile anlasmasi bitmiş simdi hangi hastaneye doktora gidecem bilmiyorum 31. Haftadayim bu saatten sonra hastaneler kabul ediyor mu doktorumdan da hastsneden de memnundum en azindan fiyatlari diger hastanelere göre bir nebze daha uygundu ankarada tavsiye edeceginiz hastane doktor var mi

Arkadaşlar hayırlı olsun gebelikleriniz inşallah . Bende 10 haftalık gebeyim. Hacettepe ye gidicem bakalım. Muayene ücreti 122 TL doğum da 500 tl imiş. Birde Özgür Hocayı da tavsiye ediyorlar. 300 TL sigortasız olanlar için olabilr. İyi araştırın derim

Benimde arkadasim turgut ozala gidiyordu sgk olayindan dolayi 6.ayinda birakmak zorunda kaldi medicanaya geldi ama tekrardan tahlilerin hepsini falan yaptirdi ayrintili ultrason falan kabul ettiler insallah vicdanli bi doktor bulurusun genelde 6.aydan sonra doktorlar almak istemiyor

Tesekkur ederim insallah bulurum.

Merhaba. Başkent üniversitesi 2016 doğum fiyatlarını bilen var mı acaba?

Canim ben yenimahalle devlet hastanesinde tulay hanima gidiyorum ozelede muayene oldum hicbir fark yok cok ilgili bir doktor ayrica devlet hastanesi olmasina ragmen esinizle muayeneye girebiliyosunuz. Eger eviniz yakinsa gidin derim ozelleri cok arastirdim ilk gebeligim diye hatta dusuk riskiyle geldim bu gunlere ama kimle konustuysam devlet hastanesi en iyisi 7. Ayindaylen bi prof.a muayene olursun eger gebelik normal devam ediyorsa devletten vazgecme dediler ben cok cok memnunum doktor hastalari tek tek aliyo ve ultrasona bakarken herseyi size anlatiyo ve butun sorulara cevap veriyo

Merhaba acaba doktor bulabildiniz mi fiyat ve isim alabilir miyim cebeci hastanesi yazmışsınız sanırım

36cı haftamda sonunda bi yer bulup karar verdim
medical park - Ahmet süha bey ile anlaştım
sigorta kapsamında 2950 TL

aldığım paket içeriği ekteki gibi

Eklentiler

• Ekran Resmi 2016-01-19 15.04.55.png
    78,2 KB · Görüntüleme: 1.093
Ben de önümüzdeki hafta Liv Hospital Başak Güler'e gideceğim. Normal muayene ücreti 380,00-TL imiş. Hastanenin baroyla anlaşması olduğu için muayene ücreti 95,00-TL ye düşüyormuş. Doğum için de 5.000,00-TL rakam verdiler. Benim ilk doğumum olacağı için hem endişeliyim hem de kararsızım. Hepimizin hakkına hayırlısı olsun.

37. Haftaya girdim. Saģlık durumumdan dolayı 3 martta oğluşumu kucağıma alacam. Daha önce de bahsetmiştim Acıbadem'e gidiyorum. 2016 Sezeryan fiyatı ~7800 tl olmuş. Sigortamız 6binini karşılıyor allahtan.
Kaldı ki doktorumdan ve hastaneden çok memnunum.
2 gece yatma, aile foto albümü, eşle yemek, kuaför hizmeti, lohusa şerbeti ikramı, şampuanından tut hastane çıkışına kadar her şeyi olan bebek ćantası, bebeğin kontrolleri ve ilk aşısı, evde bebek yıkama hiźmeti(1 kere..) bu paketin içinde..
Nasıl pazarlayacaklarını iyi biliyorlar
Allah özel sigortama zeval vermesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…