- 15 Aralık 2015
- 1
- 0
- 1
- 34
cnm bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlık sıhhat versin inşallahhastaneyle ilgili bilgi verdiğin için teşekkurler. bende ankara tıpa gitmek istedim fakat esra hanım gebelik takibi yapmadığı için(yada bana öyle söylediler) esra hanım dışında da bayan doktor olmadığı için tercih edemiyorum. ankara tıpta esra hanımın gebelik takibi yapıp yapmadığıyla ilgili bilgin var mı? ayrıca özel muayene değilde polikliniğe gitsem ordaki doktorlarda hep erkek mi acaba
cevabın için teşekkurler. benim kısmetse ilk gebeliğim fakat prenses gibi olmak filan istemiyorumEsra hanim hakkında bir bilgim yok açıkçası, ilk gebeliginizse ve prenses gibi olmak istiyorsanız polikliniği tavsiye etmem çünkü kalabalık oluyor, ben çok takmadigim için sorun olmadi :) doktorlara gelince asistan doktorlar oluyor geneli kibar hatta erkekler daha kibar ve daha iyi cevap veriyorlar ama erkek doktora birkaç kez denk geldim sadece ama tüm hamilelik sürecinde takipte olursanız siz de denk gelirsiniz..
cnm sen gebelik takibini memorial yada koruya mı yaptırıyorsun yoksa başka yere yaptırıp bu hastanelerde mi doğum yapacaksın?Arkadaşlar memorial hastanesinde doğum yapan var mi personel hastane nasıl koru yada burada doğum yapmayı düşünüyorum inşallah
Canım benim doktorun özel dışardan bu hastanelrrle anlaşmalı o doğuma gelecek ben sadece personel hastane nasıl onu merak ediyorum memorial koruya gore daha iyi gibi geliyor ama doğum yapan var mi memorialdacnm sen gebelik takibini memorial yada koruya mı yaptırıyorsun yoksa başka yere yaptırıp bu hastanelerde mi doğum yapacaksın?
cevabın için teşekkurler. benim kısmetse ilk gebeliğim fakat prenses gibi olmak filan istemiyorumbenim isteğim hayırlısı ile iyi bir devlet hastanesi ve bulabilirsem bayan doktor bulmak. fakat devlet hastanelerinde bu durum biraz zor özellerde çok çok pahalı özellerde doğum ortalama 5-6 bin civarına geliyor fazlası var azı yok! şimdilik özel istemiyorum inşallah da Allah özellere beni muhtaç etmez
bende bu azınlıkta olduğumun farkındayımo zaman ülkemizde değerli bir azınlıksın canım:) ben de kadın doktor isteğimle baya dışlanmış gibiyim
hacettepe üniv. de ki doktoru aradım muayene ücreti 300 tl ve her 2 haftada 1 gelme zorunluymuş
hastahene özel oda 150 tl, kendisi de doğuma giriyormuş bunun için de ekstra ücret istiyormuş
lakin bunu tlf da söylemiyor randevu ile gidip sadece hastasına söylüyormuş
tüm hesaplar iyi de bir tek doğum için ne kadar istediği bilinmiyor,
onu da bilsek hemen gideceğim de sırf onu öğrenmek için 300 tl verip sonra yüksek mebla ile geri dönmek var
evet arkadaşlar bende aynı soruyu merak ediyorum gitmeyi düşünüyorum hangi hocayı önerirsiniztobb hastanesinde doğum yapan var mı acaba?
Benimde arkadasim turgut ozala gidiyordu sgk olayindan dolayi 6.ayinda birakmak zorunda kaldi medicanaya geldi ama tekrardan tahlilerin hepsini falan yaptirdi ayrintili ultrason falan kabul ettiler insallah vicdanli bi doktor bulurusun genelde 6.aydan sonra doktorlar almak istemiyorMerhaba arkadaslar Turgut Ozal hastanesinde gebelik takibi yapiyordum dogumuda orda yapmayi dusunuyordum fakat sgk ile anlasmasi bitmişsimdi hangi hastaneye doktora gidecem bilmiyorum 31. Haftadayim bu saatten sonra hastaneler kabul ediyor mu doktorumdan da hastsneden de memnundum en azindan fiyatlari diger hastanelere göre bir nebze daha uygundu ankarada tavsiye edeceginiz hastane doktor var mi
Benimde arkadasim turgut ozala gidiyordu sgk olayindan dolayi 6.ayinda birakmak zorunda kaldi medicanaya geldi ama tekrardan tahlilerin hepsini falan yaptirdi ayrintili ultrason falan kabul ettiler insallah vicdanli bi doktor bulurusun genelde 6.aydan sonra doktorlar almak istemiyor
Canim ben yenimahalle devlet hastanesinde tulay hanima gidiyorum ozelede muayene oldum hicbir fark yok cok ilgili bir doktor ayrica devlet hastanesi olmasina ragmen esinizle muayeneye girebiliyosunuz. Eger eviniz yakinsa gidin derim ozelleri cok arastirdim ilk gebeligim diye hatta dusuk riskiyle geldim bu gunlere ama kimle konustuysam devlet hastanesi en iyisi 7. Ayindaylen bi prof.a muayene olursun eger gebelik normal devam ediyorsa devletten vazgecme dediler ben cok cok memnunum doktor hastalari tek tek aliyo ve ultrasona bakarken herseyi size anlatiyo ve butun sorulara cevap veriyocevabın için teşekkurler. benim kısmetse ilk gebeliğim fakat prenses gibi olmak filan istemiyorumbenim isteğim hayırlısı ile iyi bir devlet hastanesi ve bulabilirsem bayan doktor bulmak. fakat devlet hastanelerinde bu durum biraz zor özellerde çok çok pahalı özellerde doğum ortalama 5-6 bin civarına geliyor fazlası var azı yok! şimdilik özel istemiyorum inşallah da Allah özellere beni muhtaç etmez
ayy ozaman hic gelemem
zaten gervi vazgecmistim simdi cebeci tipi arastiriyorum bakalim bi prof bulup ona disardan muayene olacagim dogumu da cebecide yapacagim kafama yatan bi hoca bulabilirsem sayet.
memorialden kimi duyduysam cok memnun
amma ve lakin pek pahali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?