Yenidoğan küvezi var. Hastane sartları çok cok iyiymis. Sgk ile anlasmasi yok ama fiyatlar biraz uçuk açıkcasi. Muayene 200 lira. Normal doğum 4500 sezeryan 5000 epidural istenirse ilave olarak 500 ödeniyormus. Yenidoğan icin fiyat vermiyorlar o andaki duruma baglı dedi. Ama başka bir hastaneye sevk etmiyorlarmis her türlü doğumda bebek ve anne hastanede hizmet alıyormus.bana bilgi verirsen cok sevinirim
doğum fiyatı paketleri
muayene ücreti
acil bi durumda yeni doğan küvezi var mı ve (tabi onunda gecelik fiyatı önemli)
Yenidoğan küvezi var. Hastane sartları çok cok iyiymis. Sgk ile anlasmasi yok ama fiyatlar biraz uçuk açıkcasi. Muayene 200 lira. Normal doğum 4500 sezeryan 5000 epidural istenirse ilave olarak 500 ödeniyormus. Yenidoğan icin fiyat vermiyorlar o andaki duruma baglı dedi. Ama başka bir hastaneye sevk etmiyorlarmis her türlü doğumda bebek ve anne hastanede hizmet alıyormus.
Merhabalar... Ben de TOBB a gidiyorum son 3 muayenedir. Doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. Doktorum Simla hanim. Siz doğum yaptınız mi? Memnun kaldiniz mi? Ben epidural normal doğum istiyorum ama korkuyorum bir yandan da...tobb a gidiyorum ben canım. Bu fiat dr la birlikte verilen fiat diye biliyorum ama şimdi sen diyince bir kafam karıştı. bir arayıp sormak lazım.
Merhabalar... Ben de TOBB a gidiyorum son 3 muayenedir. Doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. Doktorum Simla hanim. Siz doğum yaptınız mi? Memnun kaldiniz mi? Ben epidural normal doğum istiyorum ama korkuyorum bir yandan da...
Merhabalar. Ben hamileligimin ilk 24 haftası turgut özal a gittim. Doktorum Ebru yüce ydi. Doktordan çok memnundum fakat hastaneye hic isinamadim. Hem doktorlar normal doğuma girme garantisi vermiyor. Hastane de o gün hangi doktor nobetciyse o giriyor normal doğuma mesai saatleri disinda. Doktor başka bi hastanede olsa kesinlikle devam ederdim acikcasi. Simdi TOBB a gidiyorum.Turgut özalı öneren var mı? hangi doktor ? fiyatları nası?
Merhaba arkadaşlar. Bende ankarada medicanaya gidiyorum. Sigortali oalrak muayene 90 lira. Doğumda 2500 3000 civarı. Seda tamsoy atlimana gidiyorum ben ama sorun suki cok kalabalık o kadar para verip cok bekliyorsunuz doktor hatrına katlanıyordum cokta seviyorum ama memoriala gidecegim bu persembe nesrin fener ismini duydum birde ona bakacağimm cok kafam karıstı.
Yani açıkçası direk öyle sormadim ama ben normal doğumdan bahsederken hic olumsuz bir şey söylemedi ve sezaryenden hic bahsetmedi. Bundan sonra ne olur bilemiyorum.. Simla hanim çok güler yüzlü ve ilgili. İnşallah her şey güzel olur...Simla hanimdan memnun musunuz? O da sizin gibi normal dogum taraftari mi?
Insallah hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz bebeginizi :)Yani açıkçası direk öyle sormadim ama ben normal doğumdan bahsederken hic olumsuz bir şey söylemedi ve sezaryenden hic bahsetmedi. Bundan sonra ne olur bilemiyorum.. Simla hanim çok güler yüzlü ve ilgili. İnşallah her şey güzel olur...
Yarın randevumNesrin hanimla ilgili ben de bilgi almak istiyorum, gorusmenizden sonra yazin mutlaka :) Doktor arastirma asamasinda her duydugum isim hakkinda bilgi edinmeye calisiyorum.
Umarim beklediginiz gibi olur :) Ben de yorumlarinizi heyecanla bekliyor olacagim :)Yarın randevumyazarim cıkar çıkmaz. Benim isteğim normal dogum açıklayıcı olmasi ve güleryüz. Umarım bunlari bulurum. Heyecanlıyım yarın icin.
Ben randevuma gittim bugün çok çok güzel geçti nesrin fener ile devam etme kararı aldım. Memorial zaten çok ilgili bir hastane. Bundan sonra umarım yolunda gider.Umarim beklediginiz gibi olur :) Ben de yorumlarinizi heyecanla bekliyor olacagim :)
Sizin adınıza cok sevindim. Nesrin Hanım da takip ettigim bir doktor zaten, nihai kararımı vermedim ama ben de sürece başlayınca deneye deneye karar verecegim bir sekilde :) Hayırlısıyla once hamile kalayım da :))Ben randevuma gittim bugün çok çok güzel geçti nesrin fener ile devam etme kararı aldım. Memorial zaten çok ilgili bir hastane. Bundan sonra umarım yolunda gider.
Merhabalar... Ben de TOBB a gidiyorum son 3 muayenedir. Doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. Doktorum Simla hanim. Siz doğum yaptınız mi? Memnun kaldiniz mi? Ben epidural normal doğum istiyorum ama korkuyorum bir yandan da...
Canim turgut özal da benim banu hanim di doktorum çok memnundum ama doğumu kimin nöbeti ne denk gelirse o yaptırıyor ben o kadar sancılı gittim ki hastaneye kim bana doğum yaptırdı bilmiyorum:) zaten içerde 5 kişi vardı :) ama çok memnun. kaldım hastaneden
Merhaba annişler
Biz de 26 haftalığız ve etlik zuneydeye gidiyorum ama doğumumu orda yapmak istemiyorum. Hastahane araştırıyorum lakin begendiklerim cok pahali digerleri de guvenilir gelmiyor sanki . Dr Şükran Çakmak severek takip ettiğim bi bayan. DDün aradım sordum
muayene 250 TL
büyük hastahaneler ile anlaşmalı hastahane dahil (bayindir,tobb, madicana bir iki tane daha saydi hatırlamıyorum ) 5300 TL
resmen vurgun yemiş gibi oldum :) benim limit 3000 e geçmeyecek kadar. Bu konuda hem hastahane hem dr ne önerirsiniz
ayyynı durumdayız arkadaşım.hem haftalarımız ileri hem bütçelerimiz hemen hemen aynıymış. sen ne yaptın karar verdin mi iyi bir hastane bulabildin mi=
Canım bende aydınlık tarafındayım 6 haftalık hamileyim sen naptin nereye gittinOrayada baktim canim ama uzak bize.aydinlikevler tarafinda oturuyorum.birazda yakin olmasi tercih sebebim.Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip etsin.
Canım sigortasız bireysel gidince sanırım 6000 tl imiş pahalı yani. Ben mezunlar derneği üyeliği ile gidiyorum. O nedenle indirimli bizimki.tobb doğum ücreti ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?