2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

ayy çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı :)
Ne demek canım birbirimize yardimci olmamız gerek biraz da rahatlattiysam ne mutlu bana gene sormak istediğiniz birşey olursa özelden de mesaj atabilirsiniz bu arada nerede oturuyorsunuz

Arkadaşlar koru hastanesi ile konuşmaya gittik 16 hafta sonrası +doğuma 5350 dedi. 3 ayda bu kadar zam mı olur birde pakette ikili üçlü dortlu testler de var diyo peki de ikili test 14 haftaya kadar yapilan bir test 16 haftada da yapmanın bir kıymeti yok ki detaylı utrason içinde ayrıca 500 lira istiyolar.

Merhaba emr6

Medicananın fiyatlarının daha yüksek oldugunu belirtmişsiniz yazınızda, rica etsem bildiğiniz fiyatı yazarmısınız? Ben ilk doğumumu medicana da türkan hanımla yapmıştım 6 yol önce ve cok memnunum ancak güncel fiyatlarını bilemiyorum..

Ne demek canım birbirimize yardimci olmamız gerek biraz da rahatlattiysam ne mutlu bana gene sormak istediğiniz birşey olursa özelden de mesaj atabilirsiniz bu arada nerede oturuyorsunuz
ben keçiörende oturuyorum. siz neredesiniz?

merhaba mermaido9
ben direkt kendim arayıp sormadım fiyatlarını ama arkadaşıma sordum. o sigortası olduğu için gidiyor medicanaya. faturasına baktığında tahlillerin 1000 tlye yakın tuttuğunu söyledi. doğum fiyatı da 4000 5000 arasıymış.

Turgut özalı öneren var mı? hangi doktor ? fiyatları nası?
ben bir sefer gittim 130 lira verdim ilk sefer olmasına rağmen ilgi alaka sıfır 5 dakika bile sürmedi görüşme doktor sinirli sinirli kullandığım ilaçları sordu geçti ekranda bebeği bile göstermedi.devlet hastanesi bile bin kat daha iyi.

Merhaba annişler
Biz de 26 haftalığız ve etlik zuneydeye gidiyorum ama doğumumu orda yapmak istemiyorum. Hastahane araştırıyorum lakin begendiklerim cok pahali digerleri de guvenilir gelmiyor sanki . Dr Şükran Çakmak severek takip ettiğim bi bayan. DDün aradım sordum

muayene 250 TL
büyük hastahaneler ile anlaşmalı hastahane dahil (bayindir,tobb, madicana bir iki tane daha saydi hatırlamıyorum ) 5300 TL

resmen vurgun yemiş gibi oldum :) benim limit 3000 e geçmeyecek kadar. Bu konuda hem hastahane hem dr ne önerirsiniz

ben bugün aradım medicanayı. Türkan Hanımı tavsiye etti bir arkadaşım. çok memnun kalmış. 195 lira muayene ücreti varmış. 3,500 normal doğum 3,900 de sezeryan doğum ücreti. sgk ile anlaşması var. kalp atışı duymak için gidip görmeyi düşünüyorum. karar vermek çok zormuş. aslında şükran çakmakı düşünmüştüm. ama baya bi tuzlu geliyor. bi de benimki tüp bebek. devlet hastanesine gidip riske atmak istemiyorum.

Bende bu Halkbank sigorta ile konuştum, %15 vergi indiriminden bahsetti, çalışanların muhasebeye verdiklerinde şirketten %15'ini geri alabiliyormuşum ama kafam karıştı. Bilginiz varsa detaylı öğrenmek isterim.

Türkan Hanım ile görüşmenizden sonra düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler :)

Türkan Hanım ile görüşmenizden sonra düşüncelerinizi paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler :)

pazartesi kese görmeye lokman hekime gidecem.. kalp atışında gitmeyi düşünüyorum türkan hanıma.. tüp bebeğin taksitlerini ödeyemedim de daha bu ay sıkışığım biraz.. mutlaka haber veririm.

canım bende kontrollere şükran hocaya gidiyorum onu çok seviyorum çok ilgili bir doktor ama doğum ücretleri çok yüksek bende şuan 29 haftalık oldum daha hiç konuşmadık doğumu ama indirim yapacağını sanmıyorum ne olacak ben de bilmiyorum :)

kendisi ile şahsen tanışmadım aslında ama netten anlatılan bi şekilde sevimli kıldı bana, ama fiyat cidden ucuk malesef elemek zorunda kaldım, hakkında hayırlısı canım inşAllah istediğin şekilde fiyat verir

Lokman hekim Elif terziyi önerdiler bana ama hastane konusunda okuduklarım vazgeçirdi şu sıralar güvenebileceğim bi doktor ve hastane arıyorum mesicana yı çok övüyolar ama çok pahalı bir arkadaşımda Turgut özal hastanesini önerdi inşallah hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza

Kızlar gebelik öncesi ben de gitmek istiyorum kadın doğuma. Ama Ankara'nın yabancısıyım bu şekilde gidip memnun kaldığınız önerebileceğiniz bi doktor var mı yardımcı olursanız çok sevinirimm...

ankara'da bayındır hastanesinde doğum yapmayı düşünen ya da yapan yok mu? bütün özeller hakkında bilgi var bayındırı göremedim bu sebeple sormak istedim.

Merhaba arkadaşlar. Bende ankarada medicanaya gidiyorum. Sigortali oalrak muayene 90 lira. Doğumda 2500 3000 civarı. Seda tamsoy atlimana gidiyorum ben ama sorun suki cok kalabalık o kadar para verip cok bekliyorsunuz doktor hatrına katlanıyordum cokta seviyorum ama memoriala gidecegim bu persembe nesrin fener ismini duydum birde ona bakacağimm cok kafam karıstı.

Evet konya yolundaki.biraz pahalıymıs ama gidip görecegim memnun kalırsam devam ederim.

bana bilgi verirsen cok sevinirim
doğum fiyatı paketleri
muayene ücreti
acil bi durumda yeni doğan küvezi var mı ve (tabi onunda gecelik fiyatı önemli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…