2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

canım benim gittiğim doktor da 2500 tl gebelik takibinden yararlandık benim de şuan 20 hafta oldu taksit taksit veriyoruz ücreti doğum için daha hiç konuşmadık liste fiyatını verdi bana hastanelerin indirim olur mu bilmiyorum canım bakalım soracam artık canım ben memurum zaten 4 ay ücret alacam onu da doğuma verecem sanırım canım doktorla birleşince akayın liste fiyatı bende 4200 yazıyor ama hastaneye ne kadar kalıyor tam bilmiyorum işte

hmm demek ki bu süreç böyle işliyor hepsi birbirinden haberdar 3 aşağı 5 yukarı durumlar aynı içimize sinen birini tercih edeceğiz demek ki hepimiz için hayırlısı olsun öyle ya da böyle Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize .

amin canım hayırlısı olsun her şeyin diğer ay maaşımı koymaya başlayacam ben yoksa durum zor benim ilk bebek olacak inşallah bebek odası da istiyorum her şeyimi özenle alıyım diyorum ama bebeklerin her şeyi pahalı maşallah :) inşallah sağlıkla doğarlar cennet kokulu bebeklerimiz onlar için her şeye değer :)

inşallah canım zaten doğumla bitmiyor masrafları inanılmaz çok bebeklerin ama olsun zaten almaya pek hevesliyim sanırım batacağız ben de biriktirmeye başladım Allahtan çalışıyoruz yoksa çok zor . Rabbim durumu olmayanlara yardım etsin biz bu halde bu kadar zorlanıyorsak onlar ne yapıyor acaba hepimizin bebişleri gelsin sağlıkla sıhhatle ve doğumdan bizler de sağ salim çıkalım inşallah.

canım turgut özalda çok tatlı olan doktor kimdi? ismini hatırlıyor musun?

canım turgut özalda çok tatlı olan doktor kimdi? ismini hatırlıyor musun?
Canim turgut özal da benim banu hanim di doktorum çok memnundum ama doğumu kimin nöbeti ne denk gelirse o yaptırıyor ben o kadar sancılı gittim ki hastaneye kim bana doğum yaptırdı bilmiyorum:) zaten içerde 5 kişi vardı :) ama çok memnun. kaldım hastaneden

teşekkür ediyorum cevabın için. 2016 fiyatlarına göre turgut özalda normal 2000den başlıyormuş sezeryana da 2500 mü 3000 mi bişey dediler o kısım aklımda kalmamış. Ben şehir dışındayım sürekli kontrollere gidebilmem pek mümkün değil. bi hastane buluruz heralde doğuma kadar

canım Turgut özal o kadar değil diye biliyorum burda yazılanlar 1200-1600 arası deniyor ama ben de arayıp sormadım bir çok arkadaşım orda doğum yaptı memnunlar ben de hala karar veremedim ama Turgut özal aklımda bir de 34 35 den sonra kabul ederler mi gidince bilmiyorum çünkü ben şuan başka bir yere gidiyorum

Hanımlar etlik lokman hekimde doğum ücreti doğumhane hizmetleri hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Henüz hastaneyle görüşmedik ama öncelikli bir fikir verirseniz sevinirim

teşekkürler canım valla biz sorduk öyle dediler. hatta ben bile sormadım daimi müşteri bizimkiler orda tanıyorlar tüm hastane personelini doktorları falan. Onlara öyle demişler. belki burdaki fiyatlar 2015 yılı içindir. benim pıtırcık 2016 da doğacak kısmetse. anlamadım valla, kafam da karışık biraz. Kalabalık falan diyorlar zaten üniversite hastanesi ve biliyorum dikişleri asistanlar öğrenciler atıyor tabi sezeryan olursa. Şansına yani iz kalıp kalmaması.. küçük şehirde fiyatlar uygun ve ilgi çok fazla ama bi aksilik olursa imkan yok apar topar ankaraya götürüyorlar. yol 3-4 saat. O nedenle hala net değil kafam..
Dur bakalım biraz daha araştıralım.. teşekkürler tekrar.

merhaba hanımlar,
ben özel sigortam olmadan özel bir hastanede doğum yapmak istiyorum. özel muayenehaneye gidiyorum hastane değil. doktorum bana 4 tane hastane önerdi doğum için. ben henüz soramadım doktoruma özel hastaneye ödediğim ücrete doktorumun doğum için alacağı ücret dahil mi? biz atıyorum tobba gittiğimizde 6000 verdik, doktor ücreti dahil anlamıştım ama okuduklarımdan ayrı ücret alanlar olduğunu gördüm kafam karıştı. bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili? şimdiden teşekkürler

tobb a gidiyorum ben canım. Bu fiat dr la birlikte verilen fiat diye biliyorum ama şimdi sen diyince bir kafam karıştı. bir arayıp sormak lazım.

tobb a giden arkadaşlar memnun musunuz yeterince ilgileniliyor mu
baya para ödiyeceğiz paramla rezil olmak istemiyorum

Medikal park a giden var mi
ben banu hanıma bgidiyordum. ama anlaşmadı bitmiş arıldı hastanede. bugün yerine gelen doktora gittim. fiyatına 2850 dediler. bana biraz pahalı geldi. başka hastane araştırmaya başladım. Turgut özalı araştırıcam bakalım.

Merhaba arkadaşlar Lokman Hekim Hastaneleri doğum paketi uygulaması başlatmış Sincan hastanesinde 2600tl Etlik hastanesinde 2900tl gayet kapsamlı bir paket olmuş doktorları da alanında uzman doktorlardır görümcem orada yaptı doğumunu oradan biliyorum. Darısı başımıza :))))

merhaba arkadaşlar bende 7+5 haftalık hamileyim. koru çukurambar hastanesi özge hanıma gidiyorum. şimdiye kadar 4 kez gittim. genel olarak memnunum. daha önce yani hamilelikten önce sincan koru meltem aksu'ya gidiyordum. ona çok daha rahat soru soruyordum. özge hanıma bu kadar rahat soramıyorum nedense. henüz tansiyonumu falan hiç ölçmedi. yani bazı yorumlarda ve yazılarda ölçülmesi gerektiğini okuyunca kafam karıştı biraz. Doğuma ne olursa olsun gece hafta sonu farketmeden kendisi mi geliyor? Bilgisi olan var mı? Ben henüz soramadım kendisine. Giden arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Medicana da türkan hanımı övüyorlar çok ama medicana fiyatları daha uçuk geldi bana. Bu arada özge hanımın istediği tahlilleri dışarıda yaptırdım ben. özge hanım bu duruma takmıyor. hatta kendisi dedi ben sormadan dışarıda yaptırabilirsiniz diye.

Arkadaşım ben başından beri özge hanıma gidiyorum istediğin şekilde soru sorabilirsin ben hep soruyorum kendisine her zaman sorularima açıklama getirdi kendisiyle ilgili önemli bir sıkıntı olmadığı sürece her zaman geliyorum doğuma dedi gene de sende sor için rahat etsin benimde hic ölçmemişti tansiyomu 23 25 o haftalarda ölçmeye başladı ben simdi 33 haftalık hamileyim gene sormak istediğin birşey olursa özelden de sorabilirsin

ayy çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…