2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

Ben de doktor ve hastane araştırıyorum.. Başkent Üniversitesi çok uygun görünüyor.. Telefonda sordum ama gidip gorusmedim.. Prof.lara muayene olabiliyorsun, doguma da giriyorlarmis.. Prof. Ücretini de bugun sorcam, ama bi arkadaşım gitmisti bu sene SGKya 120 lira diye soyledi, bu da gayet uygun.. Dun dogum ücretini telde sordum, normal 1000, sezeryan 1100 dediler yine SGKlilara, hiçbir yerde bu fiyata duymadim insallah dogrudur.. Poliklinikleri Maltepedeymis, dogum Bahçelievler'deki hastanesindeymis.. Yeni dogani var.. Ve gidilebilecek birçok Hoca var.. Benim aklima yatti, bir muayeneye gidicem..

Canim gidince mutlaka yaz buraya olur mu. Şaşırdım özellikle doğum çok çok uygun mus. Yenidoğan da var diyorsun. Hadi bakalım inş. Memnun kalirsin. Bize de yazmayı unutma

inşallah olumlu sonuçlar alırsın bizimle de paylaş olur mu bu süreci yaşayanlar ancak birbirini anlar diye düşünüyorum. lokman hekime Sebahat hanıma gittim ben de ama biraz agresif gibi geldi sonra birden güler yüzlü oldu sanırım gergindi tam çözemedim kararsız kaldım elif terzi ise zaten çok yoğun randevu alamadım . Turgut özal da uygunmuş fiyatları ama yeni doğan ünitesini falan hiç araştırmadım çalışıyorum maalesef keşke vaktim olsa tek tek gezmek gözlerimle görmek isterdim. lokman hekime 2 ara bir derede fırsat buldum gittim ama şöyle ki yenidoğanı gezemedim çok yoğunmuş maalesef .

Kizlar prof.lar cok yoğunmuş hasta kabul etmiyorlar dediler.. Ben Filiz Hanimi duymuştum, isim isim sormadım prof.lar çok yoğun, bir yrd. Doç. Bir de uzman bakiyor dedi telefondaki.. Tekrar doğum ücreti icin de aradım, bu sefer de burada once yazan fiyatlari söylediler.. yani normal 1400, sezeryan 3000.. ozel oda 500-600 dediler.. Yine kafam karıştı, artık birini bulsam da rahatlasam yaa..

Turgut özal a yoğunlaştım şimdi tele yanıt vermiyorlar asıl bilgi almak istediğim yerler ancak yarın tekrar arayacağım gerekirse izin alıp gidip gezeceğim bu arada gazi üniv ile görüştüm ben 18 haftaya kadar alıyorlarmış fazlasını kabul eden birkaç doktor saydı ama proflar zaten özel muayene açmış orda bakıyor iyi ama benim o kadar büyük meblaları karşılayacak gücüm yok ki anlayamadım. şenol kalyoncuyu duydum birde henüz aramadım ama ona da yoğunlaşabilirim pek yorum yok nette olanlar da zaten tek tük ve olumlu zekai tahirde çalışmış olması beni cezbetti diyebilirim açıkçası nede olsa en büyük kadın doğum hastanesi ve elbette çok fazla tecrübe edinmiştir kanaatindeyim bakalım ne kısmet olacak süreci buradan paylaşmaya devam edeceğim.

eskiden lina da çalışan fakat şimdi kendi özel muayenelerini açan 2 doktor dan bilgi aldım bugün birisi şükran hanım diğerini güzin hanım
şükran hanım; 250 tl muayene ücreti
akay ve koru ile anlaşma 5200 tl doğum

güzin hanım 250 muayene ücreti
akay 3800 tl
güven 5000 tl

bunlar da bugünden kalan bilgilerim paylaşmaya devam edeceğim hepimiz inşallah sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza

gören de bizi zengin ülke sanacak hiç 200-300 tl vermek mantıklı mı ya? yazık değil mi insanlara? 5000 tl ile doğurulur mu?

Çok haklısınız. Dogumla alakası yok ama ciddi bir sorun yaşadım. Bu konu ile alakalı bir doktor önerdiler. İşinin ehliymiş. Ozel hastanede.. Her gittiğimde en az 100 tl para veriyordum ki adam sürekli biraz daha şöyle olsun ameliyat edecem, böyle olsun ameliyat edecem dedi. En sonunda dayanamadım devlet hastanesine gittim.
Doktor hemen gel ameliyat edelim dedi. Ha tamam biraz kesilmeyi bekleyen kurbanlar gibisiniz devlet hastanesinde. 10 kisi ameliyat önlüğüyle ćaģrılmayı bekliyorsunuz, odalar 6 kişilik birer tane de refakatçı.
Ama inanın o kadar şeye rağmen iyiki de gitmisim diyorumm cebimden 1 kuruş bile çıkmadı. Her hafta pansumana gittim çok ilgilendiler.
Özeldeki adamı bekleseydim hala acı ćekiyor olacaktım ve para akıtıyor olacaktım..

Koru
muayene 177
Doğum 9 aylık paket 5500
16 hafta ve sonrası paketi 4500

Akay
Muayene 130
Normal 2350 (telefonda bu ücreti verdiler fakat yüzyüze sezeryanla aynı demişlerdi ilginç bulmuştum)
Sezeryan 3600
Testleri genelde 40
Dörtlü 152
Nst 25

Başkent
uzman doktor ilk muayene 224 sonraki muayeneler 104
2li tarama 100
4li 138
ayrıntılı430
doğum 3000 sezeryan 1400 normal

Bana verilen fiyatlar bunlardı 1 1,5 ay önce

paket denilen nedir anlayamadım doktor muayene ücreti hariç mi acaba ??? o hariçse. birde benim aldığım fiyatlar en son güncel fiyatlar 1.5 ayda bile fiyat artmış sizinki ile benimkini kıyaslayınca şaşırdım doğrusu.

bir de Allah nasip kısmet ederse benim bebeğim 2016 da gelecek inşallah ocakta iyice zam yapmazlar yandık vallahi lüküs hayat lüküs hayat of offf

Hangi fiyatlar artmış?
Paketin içinde sadece ayrıntılı ultrason yok 10 muayene bütün tahliller ve doğum.epidural için 450 tl istiyorlar ayrıca isterseniz epidural
16 haftalık paket 7 muayene kalan testler (sanırım ozamana kadar kan ve ikili tarama bitmiş oluyor) ayrıntılı hariç 4500

hmm paket aslında mantıklıymış ya hiç bilmiyordum ki birde riskliydi benim gebeliğim şu an geçti şükür bunları düşünemedim korkumdan artık paket herhalde bir dahakine araştırayım zaten 22 haftamdayım 2 li tarama tamam ayrıntılı ultrason da tamam bir şey kalmadı ki şeker yükleme kaldı sanırım şu an sadece 3 lü istemedi benden kan uyuşmazlığımız var ayrıca onun iğnesi yapılacak sonra tiroid problemim var ilaç kullanıyorum onun kontrolleri yani benim baya sıkıntı Rabbim başka dert vermesin

arkadaşlar ben de 20 haftalık hamileyim ben özel doktora gidiyorum anlaşmalı hastaneleri var ama memorial, akay, güven, TOBB, bayındır gibi hastaneler en düşük 4000 çok fazla geliyor bana Turgut özalın da çalıştığım kurumla anlaşması var doğum yapan arkadaşlarım var kimi memnun kimi değil ben de ne yapacağım bilmiyorum tavsiye ediyormusunuz burayı

canım ünivlerde doktor normal doğum istersen garanti etmiyormuş doğuma girmeyi ben istiyorum ki kontrolümü yapan doktor doğumuma girsin tabi kısmet meselesi ama olsun istiyorum. övenler var fiyatları da uygunmuş piyasaya göre bizzat gidip görmedim ama tek sorunum doktor doğuma gelmiyor .

canım ben kendi doktorumu çok seviyorum eğer bu hastaneleri seçersem gece gündüz geliyor ama işte fiyatı çok geliyor bana bir de eşim özel güvenilir mi müdahale edebilirler mi diyor biraz korkutuyor beni

çok zor durumlarda zekai tahir e gönderiveriyorlarmış diyorlar ama bilemiyorum ya kadın doğum varsa hem de para bolsa neden yeterli olmasın ki kesin sorumluluk almamak için devlete gönderiyorlar diye düşünüyorum ben yani güvenilir ama sorumluluktan korkuyorlar soruşturma falan filan diye tabi benim yorumum.

ben özel istiyorum devlet olmayacak muhtemelen koyun sürüsü gibi muamele ediyorlar ne zaman gitsem durum bu ilk başta gittim çünkü biliyorum durumu beklemek bile bana zor geliyor hani sanki padişah kızıyım o da ayrı anam babam çok zengin değildi yani ama işte bu durumda böyle bana herkes prenses muamelesi yapsın istiyorum vallahi çok değişik duygular yaşıyorum . Turgut özaldan ben vazgeçtim şimdi akaya heveslendim aslında güven istiyorum ama çokkk pahalı arkadaş gene akay daha uygun gibi onu araştırıyorum şimdilerde de .

canım haklısın ben de polikistikover var evlendiğimde 6 ay sürekli doktor değiştirdim çok bunaldım bu durumdan etlik gazi lokman hekim hepsine gittim yok yani sonra yoruldum daha çok stres yaptım ben bu gittiğim doktoru buldum çok seviyorum onu gittiğim 2. ay hamile kaldım doktor çok iyi o girsin istiyorum bir de ilk gebelik ne yapacağımı bilmiyorum güvende hissetmem önemli diye düşünüyorum bizim doktor akayda da doğum yaptırıyor canım ama benim doktor ücretiyle falan 4000 i geçiyor diye biliyorum hayırlısı olsun düşünecem bakalım

çok geçmiş olsun benim de şu an doktoruma 1.900 tl ödemişiz bile fark etmeden taksit taksit her ay . daha 4 ayım var tabi bunun doğumu var ayrıca kendisi de istiyor mu ücret konuşamadık bile sonra konuşuruz daha erken dedi ama benim elimdeki avucumdaki belli keşke param olsa da versem ama yok ne yapabilirim . bir arkadaşım öyle dedi doktor ücreti ve hastane ücreti ayrı oluyormuş mesela doktor a 3000 tl ile anlaştın eee bir de hastane var diyelim o da 4000 tl etti mi bir doğum 7000 tl . diğer aylık ödemelerin de cabası oluyor nerede biz de o kadar para . lokman hekim bu konuda en uygun olanı fiyat olarak en son orasına tamam diyeceğim tüm şartlar bitince . doktorunla detaylıca konuş ilk baştan beri hep o geldiyse bizim indirim tolerans göstersin yoksa boşuna senin de vaktini almasın bizimkinde tolerans indirim falan yok yapmıyor bu yüzden yeni doktor aramak zorunda kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…