Ben 23 aralıkta etlık lokman hekimde normal doğum yaptım sabahtan turanda memnun aldım ilk cocugum u da muayeneye oraya gittim elif hanıma son anda devlette doğurdu pisman olmuştum ikinci yi orda yaptım çok iyi bi karar oldu üst düzey bi özel hastane beklentinin yoksa orta sınıf eşinizle sancı cekebılecegınız iyi bi hastane
Arkadaşlar merhaba;
Bir kaç ay sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz. Ben de bu konuda araştırma yapıyorum. Benim doktorum Aydan Biri ama doğum için çok yüksek fiyat verdiler. İlk muayene 350 sonrakiler 300. 6500 lira doğum, epidural olursa 750 lira daha istiyorlar. Bizi aştı. Balgat koruya sorduk 10 muayene+doğum 5500 lira dediler. Koru hastanesi için Axa sigorta ile konuştuk 4000 lira dediler. Medicana içinse 3500 lira dendi.
Sizin tavsiye edebileceğiniz, normal doğum yanlısı TOBB, Medicana, Koru ya da Memorial'da doktor ve özel sağlık sigortası firması var mı?
cnmArkadaşlar merhaba;
Bir kaç ay sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz. Ben de bu konuda araştırma yapıyorum. Benim doktorum Aydan Biri ama doğum için çok yüksek fiyat verdiler. İlk muayene 350 sonrakiler 300. 6500 lira doğum, epidural olursa 750 lira daha istiyorlar. Bizi aştı. Balgat koruya sorduk 10 muayene+doğum 5500 lira dediler. Koru hastanesi için Axa sigorta ile konuştuk 4000 lira dediler. Medicana içinse 3500 lira dendi.
Sizin tavsiye edebileceğiniz, normal doğum yanlısı TOBB, Medicana, Koru ya da Memorial'da doktor ve özel sağlık sigortası firması var mı?
cnm medicalpark daha uygunArkadaşlar merhaba;
hemde çok çok canım :)Çok değil mi bu rakamlar
Peki medicalpark hastanesinde normal doğum yanlısı iyi bir doktor var mı bildiğiniz?cnm
cnm medicalpark daha uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?