• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ANKARA ÖZEL HASTANE DOĞUM VE MUAYENE FİYATLARI 2015

0menekse0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
1.022
43
113
KIZLAR ÖZEL HASTANE FİYATLARINI ARAŞTIRDIM SİZE KOLAYLIK OLSUN DİYE PAYLAŞIYORUM HEPSİNİ KENDİM ARADIM VE BİLGİ ALDIM.SİZDE BİLDİKLERİNİZİ BENİMLE PAYLAŞIN LÜTFEN

BAŞKENT ÜNİV: NORMAL:1400 SEZERYAN:3000 ÖZEL ODA:500
MUAYENE ÜCRETİ PROF:122 DOÇ:91,50 UZM:60

BALGAT KORU HAST. NORMAL:4000 SEZERYAN:4000
MUAYENE ÜCRETİ:162

TOOB ETÜ HAST: NORMAL:5000 SEZERYAN:5500 (2014 FİYATI.2015 HAZIR DEĞİLMİŞ)
MUAYENE:150-200

AKAY HASTANESİ: NORMAL:2250 (1 GÜN KALIŞ) SEZERYAN:3500(2 GÜN KALIŞ)
MUAYENE:127

MEDİCANA HASTANESİ : NORMAL:3500 EPİDURAL NORMAL:3900 SEZERYAN:3900
EPİDURAL SEZERYAN:4300 MUAYENE:195+12

ACIBADEM HASTANESİ: NORMAL:5984 EPİDURAL NORM:6165 SEZERYAN:7589
MUAYENE: PROF-DOÇ:350 UZMAN:230

Teşekkürler canım Hepsi çok pahalı ya bazı poliklinikler ucuz oluyormuş ama hangi birinden haberimiz olacak ki. Fiyat bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa güzel olur.

Arkadaşlar bende geçen hafta hastane hastane gezdim. Güncel bilgileri sizinle paylaşayımmmm

Güven Hastanesi ( 2015 fiyatları güncellenmemiş)
Normal Doğum 5300 (1 gece yatış)
Sezeryan Doğum 6000 (2 gece yatış)
Muayene 292 TL

Memorial
Normal Doğum 4500 (1 gece yatış)
Sezeryan Doğum 5000 (2 gece yatış)
Epidural olursa +250 TL ek ücret
Doğuma Doç.Dr. girerse +500TL ek ücret

Lokman Hekim Etlik
Normal Doğum 950 (1 gece yatış)
Sezeryan Doğum 1450 (2 gece yatış)
Epidural olursa + 200TL ek ücret
Muayene 60 TL

Turgut Özal
Normal Doğum 1500 (1 gece yatış)
Sezeryan Doğum 2000 (2 gece yatış)
Muayene Doç olursa 130TL , Uzm.Dr. olursa 80TL

Diğerlerini yukarıda menekse yazdığı için yazmıyorum.

Ben 23 aralıkta etlık lokman hekimde normal doğum yaptım sabahtan turanda memnun aldım ilk cocugum u da muayeneye oraya gittim elif hanıma son anda devlette doğurdu pisman olmuştum ikinci yi orda yaptım çok iyi bi karar oldu üst düzey bi özel hastane beklentinin yoksa orta sınıf eşinizle sancı cekebılecegınız iyi bi hastane

Ben 23 aralıkta etlık lokman hekimde normal doğum yaptım sabahtan turanda memnun aldım ilk cocugum u da muayeneye oraya gittim elif hanıma son anda devlette doğurdu pisman olmuştum ikinci yi orda yaptım çok iyi bi karar oldu üst düzey bi özel hastane beklentinin yoksa orta sınıf eşinizle sancı cekebılecegınız iyi bi hastane

canım bende Sebahat Turanı düşünüyorum, görümceminde arkadaşı ama hastaneye gittim gezdim içime sinmedi , odaları gezmek istedik ne hemşireler ilgilendi ne de bir çalışan, kimin girip çıktığı belli değil gibi bir yer , gerçekten yorumların beni rahatlatacak ayrıca, normal doğum mu yaptın?

Arkadaşlar merhaba;
Bir kaç ay sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz. Ben de bu konuda araştırma yapıyorum. Benim doktorum Aydan Biri ama doğum için çok yüksek fiyat verdiler. İlk muayene 350 sonrakiler 300. 6500 lira doğum, epidural olursa 750 lira daha istiyorlar. Bizi aştı. Balgat koruya sorduk 10 muayene+doğum 5500 lira dediler. Koru hastanesi için Axa sigorta ile konuştuk 4000 lira dediler. Medicana içinse 3500 lira dendi.
Sizin tavsiye edebileceğiniz, normal doğum yanlısı TOBB, Medicana, Koru ya da Memorial'da doktor ve özel sağlık sigortası firması var mı?

Arkadaşlar merhaba;
Bir kaç ay sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz. Ben de bu konuda araştırma yapıyorum. Benim doktorum Aydan Biri ama doğum için çok yüksek fiyat verdiler. İlk muayene 350 sonrakiler 300. 6500 lira doğum, epidural olursa 750 lira daha istiyorlar. Bizi aştı. Balgat koruya sorduk 10 muayene+doğum 5500 lira dediler. Koru hastanesi için Axa sigorta ile konuştuk 4000 lira dediler. Medicana içinse 3500 lira dendi.
Sizin tavsiye edebileceğiniz, normal doğum yanlısı TOBB, Medicana, Koru ya da Memorial'da doktor ve özel sağlık sigortası firması var mı?

Koru'da normal doğum oranı halkla ilişkler ile görüştüğümde aylık yüzde 70-80 oranında denmişti. Doktor olarak Aylin Anıl hocayı öneririm, Ümit Bey ve Özge Hn. 'da iyi , ben orayada gitmeyi bir ara düşündüm yani gitsem ilk tercihim Aylin Anıl hocaydı:) Koru'nun tek avantajı normal ve sezeryana ayrı para almadığı için paketleri daha cazip:) Diğerleri hakkında doktor tavsiyesi ne yazık ki yapamayacağım,

Arkadaşlar merhaba;
cnm
Arkadaşlar merhaba;
cnm medicalpark daha uygun

medicalpark hastanesi normal dogum 1775 sezeryan 2275 uygun geldi fiyatı gidenlern yorumları lazm tabi

Benimde araştırdıklarım var;

Ufuk üniversitesi (rıdvan ege Konya yolu üzeri)
Muayene; 55TL
Doğum; 8,800 (sezeryan 1,000TL)

Akropol (Balgat)
Muayene; 70.00TL
Doğum; 2,500TL

Lokman Hekim Etlik
Muayene 60TL
Normal doğum 1.000TL
Sezeryan 1,400TL

Lokman Hekim çok kalabalıkmış, devletten farkı yok diyorlar, Akropol çok güzelmiş ama bebek yoğun bakım ünitesi yok sanırım, ooff karar veremiyorum, artık bir doktor tercihi yapmam gerek :(

merhaba bende siteye yeni üye oldum yıllardır hep yazılarınızı okıyorum ancak yeni geldi aklıma üye olmak:) bizde bebk düşünüyoruz inşallah bu sene.folik asit takviyesine başladım bu ay.ilk muayene için ve sonrası için iyi bir doktora ihtiyacım var kime gidicem bilmiyorum çevremde arkadaşlarım ahmet bostancı ve tolga ecemişse gittiler.bilmiyorum çok kararsızım.

Merhaba arkadaslar bendr 5.haftalik hamileyim doktor arastiriyorum az once sincan koru hastanesiyle gorustum muayeneler 87 tl dogum da normal ve sezeryan ayni 2000 tl ymis ama bu muayene ve tarama testleri ve tetkikler cok pahali olacak hepsini iceren bir paketi olan hastane varmi biliyomusunuz

bende şimdi yeni açılan liv hospital ile görüştüm

normal doğum:6000 TL(1 gece kalmalı)

sezeryan:6500(2 gece kalmalı)

bu fiaytalara doktor parası,anestezi(epidural) malzeme parası,oda fiyatı herşey dahilmiş.eğer hastaneye gidip muayane olursanız bu fiyat geçerli.Ayrıca bebek doğduğunda ilk muayene,aşıları,topuk kanı,kalça filmi bunları içeren bir paket varmış oda 900 TL dedi.

dışardan bir doktora muayanea olup orda doğum yaparsanız o fiyatı doktor veriyormuş.yani fiyatlar değişiklik gösteriyor.

merhaba tekrar ahmet bostancının kliniğini aradım.250 tl muayene dediler.testleri bulgu lab.da yaptırıyorlarmış.paket ücretleri yokmuş.bütün özel hastanelerde doğum yapılıyormuş.

Back