• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015-Ağustosta evlenen hatunlar varmı ? toplaşsakmı acaba ne dersiniz:)

zuzu44

GuteZeitenSchlechteZeiten
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
13.355
71
413
ben çiçeği burnunda 20 günlük tazecik gelinim:) benim gibi taze gelinler varmı yada evlenecek olanlar varsa gelsin :)

ben ben ben.... 19 gün de ben,m oldu, yarın tam 20 gün olacak rüya gibi geçti bitti gün sayıyordum düğüne. biteli 20 gün olmuş. zaman çok hızlı akıyor.

hiç bitmesin istiyo dimi insan keşke yine olsa ben baştan yaşasam geinliğimi yine giysem :)

ben de varım yarın bir ay olacak gerçekten ne çabuk geçmiş hala düğün fotolarına bakıp dündü gibi düşünüyorum

ben de varım yarın bir ay olacak gerçekten ne çabuk geçmiş hala düğün fotolarına bakıp dündü gibi düşünüyorum

merhaba hoşgeldin canım valla bende her gün bakıp duruyorum bakmalara doyamıyorum keşke bi daha olsa:)))))))))))

olsun eski falan değilsin biraz bana göre daha tecrübelisin diyelim.:))))))))))))) merhaba bu arada tanıştığımıza memnun oldum nasılsın

İyiyim çok teşekkür ederim evde oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum.
Nasıl gidiyor nerelerde oturuyosun nasıl geçiyor günler alıstin mi ben ilk iki ay hep ağlamıstim

İyiyim çok teşekkür ederim evde oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum.
Nasıl gidiyor nerelerde oturuyosun nasıl geçiyor günler alıstin mi ben ilk iki ay hep ağlamıstim

bende çalışıyorum valla bitsede gitse modundayım ...valla iyi gidiyo gibi alışmaya çalışıyorum tabi yeni bir hayat sıfırdan başlıyosun herşeye...ben istanbuldayım canım sen?

bende çalışıyorum valla bitsede gitse modundayım ...valla iyi gidiyo gibi alışmaya çalışıyorum tabi yeni bir hayat sıfırdan başlıyosun herşeye...ben istanbuldayım canım sen?

İstanbul daydım evlenince Tekirdağ yerleştim. Yarin İstanbula geliyorum bu arada :)

tatilemi geliyosun istanbula....olsun ama çok uzak değişmiş dicem ama ikiadımlıkta yer değil ailen açısından her zaman gelip gidemezsin:(

Valla ben bide bugün hamilelik testi yaptım ve pozitif cıktı ve bir aylık evliyim☺️

Back