Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ben ben.... 19 gün de ben,m oldu, yarın tam 20 gün olacak rüya gibi geçti bitti gün sayıyordum düğüne. biteli 20 gün olmuş. zaman çok hızlı akıyor.
merhaba kızlar ben mayıs 9 da evlendim size göre biraz eskiyim galiba :)
ben de varım yarın bir ay olacak gerçekten ne çabuk geçmiş hala düğün fotolarına bakıp dündü gibi düşünüyorum
olsun eski falan değilsin biraz bana göre daha tecrübelisin diyelim.:))))))))))))) merhaba bu arada tanıştığımıza memnun oldum nasılsın
İyiyim çok teşekkür ederim evde oturuyorum eşimin gelmesini bekliyorum.
Nasıl gidiyor nerelerde oturuyosun nasıl geçiyor günler alıstin mi ben ilk iki ay hep ağlamıstim
bende çalışıyorum valla bitsede gitse modundayım ...valla iyi gidiyo gibi alışmaya çalışıyorum tabi yeni bir hayat sıfırdan başlıyosun herşeye...ben istanbuldayım canım sen?
tatilemi geliyosun istanbula....olsun ama çok uzak değişmiş dicem ama ikiadımlıkta yer değil ailen açısından her zaman gelip gidemezsin
valla şimdilik iyi. anneme yakın olmam büyük avantaj yoksa çok zorlanırmışım:)Nasıl gidiyo evlilik
Tebrik ederim hayırlı olsun bebisinValla ben bide bugün hamilelik testi yaptım ve pozitif cıktı ve bir aylık evliyim
teşekkür ederim canımcımmmmmmmTebrik ederim hayırlı olsun bebisin
abboooww hızlısın kız benim ödüm kopuyo hazır değilim valla. hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallhValla ben bide bugün hamilelik testi yaptım ve pozitif cıktı ve bir aylık evliyim
abboooww hızlısın kız benim ödüm kopuyo hazır değilim valla. hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallh