• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 agustos meme buyutme hakkindaki hersey

11hira11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
3
0
1
38
Merhaba arkadaşlar ben izninizle meme büyütme ameliyatının öncesi ve sonrası yaşadıklarım araştırmalarım ve son fiyatlar sevdiğim sevmediğini herşey hakkında bilgivermek olmak isteyen aarkadaşları deneyimleriyle yönlendirmek isterim ilgilenen arkadaşlar her turlu soru ve sıkıntılarını paylasabilir

Öncelikle belirtmek isterim benim estetik ameliyatim kas zarı altı oldu bu meme dokusu olan arkadaşlar için en uygunu çünkü boşuna kasinizi zedelemeye ve dayanılmaz uzun ağrılar çekmeye gerek olmuyor bunun için meme ustu ve meme altı farkımız 6-7cm olması yeterli fakat gerçekten hiç yoksa dualplant ve kas altı tercih edilmesi doğaldır nitekim kullanılanuürüne gelirsek amerikan olanı tavsiye ederim çünkü su anda en güvenilir ürünler mentol ve alergan bende alergan natrelle 325 ve 330 cc kullanildi dokunduğunda daha yumuşak olarak gordugum için alergan tercih ettim araştırmalarıma gore İstanbul da 6000-8000 aralığında fiyatlar ben hem kendi hastanesi bünyesinde yapılması sebebiyle hemde doktorlarının iyi olması sebebiyle esteticayi tercih ettim. hersey faturalı sertifikalı ve butun masraflarım dahil 5700 verdim. ve bu güncel fiyattır. doktorum gökçen hanım ikna kabiliyeti yüksek ılgılı hatta gece bıle attığım mesajlara cevap alabilmem sebebiyle muhteşemler. ağrılara gelince yok denilecek kadar az. tek sıkıntım 4gun duran benı sıkan bandajım kasıntılarım ve gogus uyuşukluğum. bunun dışında basıt bır agrı kesıcı kullanıldı sabah olduğum ameliyattan 8 de leventten evıme kadar hastane tarafından bırakıldım tabı benı leventede vıp araç goturdu oda ayrı hastane ve hemsırelerın ılgılerı yemek vs.hersey 4*4 sonuca gelınce süper dıren yok agrı yok 4.gun sonu ben normal hayatıma dondum ee tabi mutlak odem gecmesı zaman alıcak ama musmutluyumm.

Back
X