Ben normal doğum istiyorum ya hep kolaya kaçıyor gibi doktorlar sanki.. Eskiden nasıl doğurmuş analarımız merak ediyorum ben..Evet canim az kaldi heyecan dorukta valla ben korkuyorum nasil dogurucam diorum bakalim benim bebek iri bebek doktorum normal dogum taraftari degil ama :/
benimde cok catladi 1 gecede 32 33 haftalikken hemde.
okadar zeytin yaga ve kreme ragmen
Ben normal doğum istiyorum ya hep kolaya kaçıyor gibi doktorlar sanki.. Eskiden nasıl doğurmuş analarımız merak ediyorum ben..
Ben de çok krem kullandım ama hepsi para tuzağı onu anladım faydası yok asla .
Neyse bebekler iyi olsun da yapacak bişey yok napalım
İnş cnm kasmazsan rahat geçiyo.almıştır annesi kilo son zamanlar hızlı alıyomuş bebişler, çıkışa hazırlık yapıyolar artık
Cnm bende girmeden önce tedirgindm ama doktoru tanıdığım içnde rahat oldu hiç anlamadm acımadıda.derin nefes almak işe yarıyoEvet tatlim :) kasmam ya 1 2 defa bakilmisti da alisigim gibi :)
bu doktorum erkek bayan bakmisti erkek olunca belki kasarim yada bakmaz bile
Cnm bende girmeden önce tedirgindm ama doktoru tanıdığım içnde rahat oldu hiç anlamadm acımadıda.derin nefes almak işe yarıyo
bende mustela aldım bakalım inş memnun kalırızEvet ben de öyle yapcam, bezini ve kremleri aldım en son geceliğim kaldı bi oda gelecek onu da en sona eklerim çantaya :)
Mustela aldım pişik önleyici ve şampuan olarak
Evet tatlım. Zorlamicaz hiçbiyerinizi :)Saol canımcım benm vardı top şişirtiyim eşime yapıyım bende.sadece sekiz ve sıfırmı çizicez
Bakar cnm 37. Haftada bakılıyor yani bakması lazım normal şartlardaAcaba banada bakarmi?
36+2 yada 36+3 olucaz gittigimizdede
Teşekkür ettim cnm yarın başlıyorum yapmayaEvet tatlım. Zorlamicaz hiçbiyerinizi :)
Ben daha bisey almadim sizlerin yazdiklarinizi gordikce heyecanlandim simdi
Bakar cnm 37. Haftada bakılıyor yani bakması lazım normal şartlarda
Canim ilk gebelik mi kendin mi istedin sezeryani?
Canim ilk gebelik mi kendin mi istedin sezeryani?
Evet canım ilk gebelik clexan iğne kullanıyorum sağlık sorunu sebebiyle mecbur sezeryan.Canim ilk gebelik mi kendin mi istedin sezeryani?
Canım bnm geçen hafta doktorumuz bebiş aşağıda biraz dikkat et demişti. O yüzden bn her türlü aktiviteye bayram sonu başlıcam :)Teşekkür ettim cnm yarın başlıyorum yapmaya
Canım bnde kullanıyorum doktorum hiç sezeryanın adını anmadıEvet canım ilk gebelik clexan iğne kullanıyorum sağlık sorunu sebebiyle mecbur sezeryan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?