2015 Ağustos Anneleri Doğum Yapanların Buluşma Noktası ;)

Bebeginizin kakasini yapamadığı oluyomu oğlum 80 günlük geçen gün 9. Gün yaptı kakasini son bir aydır 5 günde bir yapıyo ama huzursuzluk yapmiyo gazini atıyo kokulu bi şekilde sadece anne sütü alıyo yaptığı zamanlar kabiz şeklinde deil normal kivamda oluyo önemli olan kivamiymis sanırım doktor öyle solemisti 10 -15 güne kadar normal mis anne sütü alanlarda. Ama ne bileyim ben yine de bi huzursuz oluyorum masaj falan yapıyorum çok şükür fitil yada başka bişey kullanmadım yine kendisi yapıyo ama sizde de böyle oluyo mu ..
 

Biz mama kullaniyoruz 86 gunluguz hep kabiziz ve mudehaleyle kakayi yapiyor kendisi yapamiyor ve en onemlisi kolik bir bebegim var esim calisiyor ben tekim ailem yok yanimda bazen cok sinirli oluyorum istemeden bebegimede bagiriyorum cunku cok yalnizim artik yoruldum benim gibi olan varmi
 
Bizde 86 günlüğüz.ben kızımı nereye gidersem göturüyorum ana kucağında. Oyun halısı çokta ilgisini çekmiyor şimdilik ama ben bi çay kahve içerken duruyor bende nefes aliyorum. Ben kucağa alismasin diye hiç uğraşmadim ama benim kız AnA kucağını daha çok sevdi orada konuşuyorum sesi çıkmıyor pek biz boyleyiz simdilik
 
Benim kizim da kolik hep yaziyorum buradan. Ama azaliyor artik gaz sorunumuz 3. Ayin sonunda geçer diyorlardi bakalim baya azaldi. Kizim gündüzleri rahat bir bebek pusetine koyuyorum oyuncaklarini asiyorum onlarla oynuyor, sikilinca şarki filan söylüyorum, rahatiz gunduzleri. Cingirakli oyuncakları ve oyun halisi ile oyalaniyor. Aksam gazi başlayınca zorumuz basliyor kucağa cikiyoruz o zaman.. Geçecek o da, bakalım m..
 
Canim benim seni çok iyi anlıyorum.bende tekim ailem uzakta yalnız bebek büyütmek zor gerçekten ama geçecek bu günler büyütecekler bizde unutacagiz ariycaz bu gunleri
 
Emziğe nasıl alıştırdın canım bizimki memeye alıştı şimdi almıyor kendini klusturuyo
 
 
bizde bugün 77.günümüzdeyiz.önceleri her gün en az günde bir defa kendisi yapardı.son bir kaç haftadır 3-4 gün yapamıyor ve ıkınıyor.normalde anne sütü alan bebekler dediğin gibi uzun süre yapamayabilirmiş ama bizim düzenimiz önceden farklıydı şimdi yapamayınca zorlanıyor.bu yüzden doktorun verdiği bir fitil ver rahatsız olduğu zaman onu veriyorum işe yarıyor.normalde ben pek sevmiyorum bu tarz fitili falan ama bebeğimin acı çekmemesi için mecbur sık olmamakla birlikte veriyorum.ama senin bebek rahatsız olmuyorsa doktorda normal dediyse endişe etme bence.
 
Bebek kakasinı yapmadigi zaman mumkun oldukca poposuna herhangi birseyle mudahale etmeyin kizlar. karnina ve poposuna z.yagi ile masaj yapip arada 1 cay kasigi z.yagi icirin. bugunlerde gececek az sabir.
 
Benim kızımın da bağırsak sorunu var. Gazından kakasini yapamıyordu doktorumuzun verdiği damlayla düzene girdik. Günde 1 defa kıyameti kopararak yapıyordu şimdi günde 3 defa dolduruyordu bezimizi :) doktorumuz sorun bence biogaia damlayi. Tavsiye ediyorum tüm zorluk çeken annelere.
 
Sap simplex kullanıyorum bende gazini güzel çıkarıyor ama kakasini geç yapıyor acaba diğerinde yaparmi .. sap kullanan varmi kaka durumu nasıl. .
 
Gaz icin hicbirsey kullanmadim sozde bagirsak tembelligi yapiyormus 4ayda duzene grer diyorlar bakalim ins gecer kakasini 10 gune kadar yapamamasi normalmis mudahale ile yaptirmayin aliskanlik oluyormus. ah gaz bebegimicanli bombayacevirdin
 
Sap simplex kullanıyorum bende gazini güzel çıkarıyor ama kakasini geç yapıyor acaba diğerinde yaparmi .. sap kullanan varmi kaka durumu nasıl. .
Biogaia dan önce sap simplex damla ve days night şurup kullandım memnun kalmadim açıkçası sadece gündüz rahatlatiyotdu kizimi ama gece dediğin gibi kıyamet..
 
sab simplex birde çok ıkınırsa eğer kullanmam için bir fitil verdi doktor ama bunuda sorayım haftaya gittiğimde teşekkürler bilgi için canım.
 
BİOGAİA kullandım bende keşke başından verseymişim sap simplex kullanmıştık işe yaramamıştı. şuan 121 günlügüz gazımız geceli baya oldu bence gazı oaln bebege biogaia damlayı verin rahatlıyor tabi doktora sorarsınız ilk önce.
 
Sap simplex kullanıyorum bende gazini güzel çıkarıyor ama kakasini geç yapıyor acaba diğerinde yaparmi .. sap kullanan varmi kaka durumu nasıl. .
ben kullanıyorum canım ama çok da faydasını görmedim sanki.önceden hergün kakasını yapan oğlum şimdi 4-5 gün yapamıyor ve ne yazıkki doktorun gaz için verdiği fitili kullanıyorum işe yarıyor.tabi her zaman değil bu tarz şeyleri pek kullanmaktan yana değilim ama mecbur acı çekmesin yeterki bebeğim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…