cnm kızın azmı uyuyor neden yemek yemıyorsun nasıl sut olcakkı ev ısı fılan tutma bence bıraz kendıne bakkı sutun olsun dedığin gıbı suu cok onemlı valla al kavonozu elıne bıtırmeye calıs bardakla olcak ıs değil bıraz kaba oldu ama :)) bak o zaman nasıl cogalıyor sutun
Az uyuyor sürekli gözler açık Birtanem ya aglio kucakta hep
keske ana kucağında fılan dursa kucaga alıştıysa zor oluyor normal zaman bulamaman cnm ..
Oyle yapiyorum zaten ama Biberona alisti galiba biberondan dolu dolu geliyor sutumde az olunca sinirleniyor kızıyor almiyor memeyi biberonu verince saldiriyorArkadasim sut sagmamakinan vardir umarim bebegini besleyecegin vakit once kendin emzirmeye calis ki sutun gelsin. Sonra mama ver yada sutun sagip ver. Benim oglum 10. Gun memeyi emdi devamli sagip verdim her biberondan once emzirmeye calistim. Sarilik tepe noktasina cikmisti. Neyse ki hastaneye yatmadan bu sekilde atlattik.
Inan canim hepsini deniyorum uyanmiyor baygin gibi oluyor kucagimda memeyi cekmiyor biberonu bile almiyor bende kasikla uykudayken az az veriyorum insallah benimde düzelirbenım bebeğimde uyuyordu zorla uyandırıyordum pamukla heryerıne su degdırıyodum uzerını cıkartıyordum bezını ac ıyordum herbırseyı denıyordum sımdı duzeldı sukur sende dene bakalım cnm..
Inan canim hepsini deniyorum uyanmiyor baygin gibi oluyor kucagimda memeyi cekmiyor biberonu bile almiyor bende kasikla uykudayken az az veriyorum insallah benimde düzelir
amin canım benim çok saol.canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre verdi beklediğine değdi
Cingene besigi kurduk suan ayağımda salliyorum gene aglio arada inadına almıyorum ama içim gidio.
Inşallah geçici bir durumdur sabah az bişi atistirdim şükür o tvye bakarken kasla göz arası.
Zaten uyku duzenimiz yok gündüz uyur gece uyanık bazen gecede uyur karmaşık sizinde öğle mi
bız suan 36 gunluk olduk cnm sız bıraz buyuksunuz sanırım bızde uyanık oldugumuzda aynıyız ınan benım oğlum var o yardımcı oluyor getır goture faydası oluyor azda olsa o bıle buyuk bısey ılkte bende aynıydım gecıyor merak etme bu gunlerı hatırlamıyorsun bıle cok cabuk buyuyorlar rabbım kuzularımızıa saglık versınde gerısı bos..
Kızlar ya gün içerisinde yemek yicek vakit bulamıyorum 1 öğün le duruyorum suyu zaten siz ne sorun ne ben söyliyim wcye bile giremiyorum.
Sutumde azalma var nasıl toparlayabilirim.
Eskiden baya akardi şimdi çok az akio
Kızlar bana yardim edin lütfen 12 ağustosta oğlum doğdu iki gündür gündüz uyumuyo bugün özellikle uykuya dalıyor beş dakika içinde ağlayarak uyaniyo sabah 10 dan beri Böyleyiz bi yeri mi agriyo gazı mi var anlamıyorum devamli emmek istiyodu emzirdim ama bişey yiyemedigim için süt kalmadı heralde busefer emerken de ağlamaya başladı ne yapayım bilmiyorum
Bende aynı durumdayim
Ağrısı olabilir yada actir mama verdin mi?
Karnını doyur eğer agliyorsa ya gazı var ya bir yeri agriyordur.
Benim kız da acken cildiriyor.
Mama kullanmadım hiç ama bugün eşime söyledim sma Mama ve sap simplex gaz ilaci artık hani sebepten ağlıyorsa fayda verir umarım Dr mama kullanma dedi kilosu iyi ama valla süt kalmadı aç kalınca heralde bu gün şişiyo Agri oluyo bigün boş oluyo onlari da çözemedim daha ah ah çok zor valla böyle dilinden anlamıyorum kendimi kötü hissediyorum ağladım artık bugün sinirlerim bozuldu
Bende elimde sagdim bur göğsümden az çıkıyo diğeri iki katı ama artık sagmayı bıraktım çok zor oluyo elektrikli kiraliycaktim ellerinde kalmamış doneceklerdi hala bekliyorum gogus uçlarımda hala çok yara 4 krem aldım bi işe yaramadı zeytinyağı sürüyorum o biraz iyi geliyo sorun bir değil ki lohusa depresyonu bunlardan oluyo heralde yoksa hersey yolunda olsa niye depresyona girelim kiBen çok ağladım onla beraber hala da Agladiginda katiliyor nefesi kesilio Ağlıyorum.
Ben mama veriyorum mecburen çünkü yetmiyor mama ile rahatiz arada beni de emio.
Bu aksam elektrikli pompa siparisi vericem manuel saginca elim ağrıyor mamayi kesicem onla sagip stok yapıcam öğle vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?