Elh geldi.benimki☺Heyecan ve sabirsizlikla bekliyorum sen gibiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elh geldi.benimki☺Heyecan ve sabirsizlikla bekliyorum sen gibiyim
Normal istiyorsan diretebilirsin benim doktorum sezeryanı bile 39
hayırlı olsun canım güle güle büyütArkadaşlar elh 5 ağustos gece 2 de yavrumu kucağıma aldım hepinizin allah yardımcısı olsun.
hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah.müsait olduğunda detayları bekliyoruzArkadaşlar elh 5 ağustos gece 2 de yavrumu kucağıma aldım hepinizin allah yardımcısı olsun.
Yaşı uzun olsun. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin kuzucuğu :)Arkadaşlar elh 5 ağustos gece 2 de yavrumu kucağıma aldım hepinizin allah yardımcısı olsun.
Sende bnm hesap kendi kendine bakıyosun galiba canım. Ha bi önüme yemek getrn olsa nerdeeeee uyku dersen öylesine sarılık düştü uyku bitti çocuktaKızlar doğum yapmamış annelere sesleniyorum bol bol uyuyun ve bol bol yiyin.
Bebek olunca ne bir uyku uyayabiliyor ne bir yemek yiyebiliyorsunuz yesenizde azcık midem gurul gurul hep gözler kapanio
Kızlar doğum yapmamış annelere sesleniyorum bol bol uyuyun ve bol bol yiyin.
Bebek olunca ne bir uyku uyayabiliyor ne bir yemek yiyebiliyorsunuz yesenizde azcık midem gurul gurul hep gözler kapanio
Sanırım biraz daha büyümesi gerekiyor o zaman rahatlarsın canım.peki bebek uyumadığı zaman ağlıyormu ki yani yatakta uslu durduğunda bşeyler yapabilirmisin merak ettim:) birde göbek bağı düşene kadar yıkamayın dyorlar doğrumu?sen nasıl yapıyorsun?Kızlar doğum yapmamış annelere sesleniyorum bol bol uyuyun ve bol bol yiyin.
off 10 günmü çok zaman değilmi hiçmi kucağına alıp emzirmeyeceksin?Sezeryandan sonra size bakan oldumu bende ayin 17sinde sezeryan olacagim doktor 10gun cocugu kucagina alamazsin dedi kimsede yok yanimda nasil yapacagimida bilemiyorum allah yardimcim olsun
off 10 günmü çok zaman değilmi hiçmi kucağına alıp emzirmeyeceksin?
Sende bnm hesap kendi kendine bakıyosun galiba canım. Ha bi önüme yemek getrn olsa nerdeeeee uyku dersen öylesine sarılık düştü uyku bitti çocukta
Sezeryandan sonra size bakan oldumu bende ayin 17sinde sezeryan olacagim doktor 10gun cocugu kucagina alamazsin dedi kimsede yok yanimda nasil yapacagimida bilemiyorum allah yardimcim olsun
kızlarrr herkese çkk teşekkür ederim tek tek alıntılıyamadım kusura bakmayın.dün evimize geldk çk şükür dikişler ve ağrı dışında bi sıkıntım yk.ne zaman geçicek ağrı kızlar çk uzun sürermi.bide benm sütüm geliyo ama günde iki kere 10cc mama veriyorum doymuyo doktor demişti.başka mama veren oldumu