maşallah bebişine bende aslında göbek dışında pek değişiklik olmadı bukdr kiloya rağmen birazda totoşum büyüdü.benm bebişte 1 hafta önden gidiyo.33. haftada 2200 gr dı bakalım haftaya cumartesi kontrol var nekdar oldu
ayyy benmki naptı bakalım bende bek aksiyon yok henüz sokmadı heralde kafasını.ne zaman sokmaya başlıyor acaba ,bide nezaman aşağı iniyoki
78le hamişliğe başladım 92 olmuşuuuumInsallah canim alsakta napalim hersey bebisler icin bende 86 ile hamile kaldim 94tum en son baya oldu tartilmayali 2 hafta felan kac oldum acaba :)
:) olsun bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş be arkadaşım dimi ama78le hamişliğe başladım 92 olmuşuuuum
İşin hoşu hala her işimi yapabiliyorum çok ağırlaşmadım. Ama baskülde 92 yi görünce bi tuhaf oluyorum :) aman minişler ii olsun da dediğin gibi:) olsun bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş be arkadaşım dimi ama
selam visneli turtam uzun zaman oldugorusemedik nasilsin hamilelik nasil gidiyor:) olsun bebişler sağlıklı olsunda gerisi boş be arkadaşım dimi ama
İşin hoşu hala her işimi yapabiliyorum çok ağırlaşmadım. Ama baskülde 92 yi görünce bi tuhaf oluyorum :) aman minişler ii olsun da dediğin gibi
selam visneli turtam uzun zaman oldugorusemedik nasilsin hamilelik nasil gidiyor
Dünde konuşmuştuk mutlaka serviks uzunuğuna baktır ve doktora kadarda çok hareket etme her ihtimale karşı.Benim vajinam 1 haftadir agriyor egilip kalkarken oturuken yatarken rahmim agriyor ve kizin kafasini hissediyorum sanki.
Yoktu boyle bisi ilk kez oldu ve gecmedi 11inde gittigimizde kizim basini dogum kanalina dayamisti ama girmemisti acaba diorum soktudami hissediyorum.
8 temmuzda belli olucak insallah
Hurma yiyorum da yuruyus yapamiorum vajinam bu ara cok agriyor ici bebegin kafasi cikicak saniyorum normalde hareket etmedigimde iyi ama ne zaman hareket etsem agri oluyor baskiyla beraber.
digerlerini duymamistmsagol
32 den sonra 2 haftada bir ondan önce 3 haftaydı.kızlar kontrole ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz
Dünde konuşmuştuk mutlaka serviks uzunuğuna baktır ve doktora kadarda çok hareket etme her ihtimale karşı.
Benimde vajinamda ağrı oluyordu sanki bebek çıkıcakmış gibi birde kasıklarımda oluyor ağrı. Bende doktoruma söyledim magnezyum yazdı. Yaklaşık 10 gündür içiyorum. vaginadaki ağrı baskı eskisi gibi olmuyo çok şükürbir ay kullan dedi doktor. bir ay sonra kesicekmişiz. sende bir sor belkı sanada yazar doktor
hadi ya seninkide iyi ne güzel babişkona benziyo..ne güzeelll benimkisi aynı dedesinne benziyor (benim babama)
iyi dedi gelişimine normal dedi yani iri fln demedi 1 hafta öne aldı doğum tarihini 27 tammuz dedi.:) doktor ne dio 1 hafta onde gelisimi icin.
sizede masallah canim benim benim 31+ da 2.211 gramdi ultrasona gore 34+1 die geciordu
normalde 2 haftada 1 ama doktorum izinde olduğu için 3 hafta oldu benm.kızlar kontrole ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz
benim olmadı hiç bir belirtim yoktu.idarar tahlilinde çıktı hamile olduğumkızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?
iyi dedi gelişimine normal dedi yani iri fln demedi 1 hafta öne aldı doğum tarihini 27 tammuz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?