♥ 2015 - 2016 Kpss Çalışma Günlüğüm ♥

TracyFlick

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
127
59
Almanca:
Matematik:
Geometri:
Türkçe:
Coğrafya:
Tarih:
Vatandaşlık:
Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi:

çok teşekkür ederim. çalışmaları daha da yoğunlaştırmaya karar verdim. o yüzden buraya daha sık gireceğim.
peki 2014 sınavın nasıl geçti atandın mı :)
Canim ben önlisans mezunuyum
1 ay önce girdim sinava
87 puan aldim şükürler olsun.
Kadim atamasinda olmasa bile haziran atamasinda atanirim diye düşünüyoruz inşallah. Birazda kadroya bagli
Calisma yontemimi cozdugum kitapları deneleri vs hepsini sizinle paylaşmak istiyorum. Buraya müsait bir zamanda yazarim.
Ben KK sayesinde motive oldum. Mezun olali 6 sene oldu. KPSS topikleri çok yardimci oldu 
İnşallah sizin içinde verimli olur.

1 ay önce girdim sinava
Kadim atamasinda olmasa bile haziran atamasinda atanirim diye düşünüyoruz inşallah. Birazda kadroya bagli
Calisma yontemimi cozdugum kitapları deneleri vs hepsini sizinle paylaşmak istiyorum. Buraya müsait bir zamanda yazarim.
Ben KK sayesinde motive oldum. Mezun olali 6 sene oldu. KPSS topikleri çok yardimci oldu 
yaa çok sevindim, çok mutlu oldum senin adına, bana da şevk geldi. evet burası çok motive ediyor gerçekten.
eğer tecrübelerini bizimle paylaşırsan çok memnun oluruz. kesin atanacaksın. :)

Şu sıralar neredeyse rüyalarımı bile Almanca göreceğim, o derece :)
yds beni nedense kpss den daha çok ürküttüğü için, en az kpss kadar çalışmalıyım yds'ye de.

Dershanede köklü sayıları bitirdik ama dershanenin verdiği tuğla kalınlığındaki matematik konu anlatımında hala doğal sayılardayım. soru bankasına ise hiç geçemedim. ama arada verilen yaprak testleri çözüyorum.

dün sadece 22 matematik çözdüm. çok az...

şimdi başlıyorum.

problemlere geldik dershanede, çok çok hızlı gidiyoruz.
verdikleri konu anlatım kitabında daha doğal sayılardayım

Canim cok hizli gitmis dershane diger konular da da öyle misiniz yoksa sadece matematik mi o kadar ilerledi?
diğer derslere daha geçmedik ki
bir ay sadece matematik görüyoruz. matematik bitince diğer derslere geçeceğiz. türkçe 2 hafta vatandaşlık 2 hafta tarih 3 hafta şeklinde sırasıyla. değişik bir sistemleri var.

problemlere geldik dershanede, çok çok hızlı gidiyoruz.
verdikleri konu anlatım kitabında daha doğal sayılardayım
Yöntemi değişikmis dershanenin ama bi bakimdan da iyi konuyu tamamen bitirip test çözme aşamasına daha kolay geçilir

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

diğer derslere daha geçmedik ki
bir ay sadece matematik görüyoruz. matematik bitince diğer derslere geçeceğiz. türkçe 2 hafta vatandaşlık 2 hafta tarih 3 hafta şeklinde sırasıyla. değişik bir sistemleri var.
Bu sekilde daha etkili oldugunu dusunuyor musun peki dahami verimli akilda kalici oluyor acaba

1 ay önce girdim sinava

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler
İnsallah bekliyorum calisma seklin saatin gunun cok yardimci olur umarimm tavsiyelerin ve yazdiklarin

X