- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
noldu kuzum sorunlarmı var![]()
Adı konulmuş bir sıkıntı var desem yalan söylemiş olurum..Adlandıramıyorum ama tat almıyorum hiçbrşeyden..Stres, umutsuzluk çok fazla..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noldu kuzum sorunlarmı var![]()
Ben de kendim yetiştiririmAyyy hiç enerjim yok ya aynen sanayinin ortasında kesin her yer cıvıl cıvıl renk renk çiçek![]()
Canımm hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah olur güzellikle. Vallahi ev çok önemli, büyük rahatlık demek.kızlar dualarınıza ihtiyacım var nişanlım annesi ile konuşmuş, evleri var bitane satıp bize verecekler ama abisi ile ortak yani 100bine satsalar 50bin bizim, ama annesinin bi şartı var abisininde ev alması. Abisi de araba alacam dediği için vermiyor. Nişanlım abisi ile konuşacak ikna olursa 100bini biz alacaz daha sonra abisi evlenip ev alacağı zamanda geri verecez :) böylece evimiz olacak :) Dua edin ya ikna olsun versinnnnn bizi büyük bir yükden kurtaracak böyle olursa takılan altınlar ve bu parayla bi ev alır sadece eşyalarımızın kredisini öderiz kira ödemeyeceğimiz içinde rahat oluurr :)
Normalde konuşmayacaktı nişanlım ama benim üzülmeme dayanamayıp dün konuşmuş, Annesigilin tek geliri bu evin kirası her ay 500 geliormuş bende biz veririz yeterki satsınlar dedim :) 3yıl sonra hem kredileri bitior hemde kv emekli oluyor :)
içime huzur doğdu biraz ya dua edin noluuuurrrrrrrrrrrrrrr
canım ters birşeymi varHeee bal vardı da nişanlandık (kendi adıma konuşuyorum)Hep derler nişanlılık çok güzel bir süreç, bana yalan söylediler ya, ben hiç güzel birşey yaşamıyorum...
Benim buraya da el atarsın o zaman :)Ben de kendim yetiştiririm![]()
Hadi bakalım inşallah olur canımmkızlar dualarınıza ihtiyacım var nişanlım annesi ile konuşmuş, evleri var bitane satıp bize verecekler ama abisi ile ortak yani 100bine satsalar 50bin bizim, ama annesinin bi şartı var abisininde ev alması. Abisi de araba alacam dediği için vermiyor. Nişanlım abisi ile konuşacak ikna olursa 100bini biz alacaz daha sonra abisi evlenip ev alacağı zamanda geri verecez :) böylece evimiz olacak :) Dua edin ya ikna olsun versinnnnn bizi büyük bir yükden kurtaracak böyle olursa takılan altınlar ve bu parayla bi ev alır sadece eşyalarımızın kredisini öderiz kira ödemeyeceğimiz içinde rahat oluurr :)
Normalde konuşmayacaktı nişanlım ama benim üzülmeme dayanamayıp dün konuşmuş, Annesigilin tek geliri bu evin kirası her ay 500 geliormuş bende biz veririz yeterki satsınlar dedim :) 3yıl sonra hem kredileri bitior hemde kv emekli oluyor :)
ben çok aradım canım ama malesef gözüme çarpan olmadı. bernardoda genelde bu fiyatlar ama çatalbıçak hediye olduğu zaman yada 200 tl hediye çekifalan veriyor ozmanları bekle alabilirsin belkihttps://www.bernardo.com.tr/bone-china-yemek-takimlari/paris-antique_482_19
kızlar ben bu yemek takımını çok beğeniyorum ama pahalı.başka bi markada yok mudur acaba böyle motifli![]()
Ay inşallah olur canım ya ev büyük yük gerçekten.kızlar dualarınıza ihtiyacım var nişanlım annesi ile konuşmuş, evleri var bitane satıp bize verecekler ama abisi ile ortak yani 100bine satsalar 50bin bizim, ama annesinin bi şartı var abisininde ev alması. Abisi de araba alacam dediği için vermiyor. Nişanlım abisi ile konuşacak ikna olursa 100bini biz alacaz daha sonra abisi evlenip ev alacağı zamanda geri verecez :) böylece evimiz olacak :) Dua edin ya ikna olsun versinnnnn bizi büyük bir yükden kurtaracak böyle olursa takılan altınlar ve bu parayla bi ev alır sadece eşyalarımızın kredisini öderiz kira ödemeyeceğimiz içinde rahat oluurr :)
Hemen atayımBenim buraya da el atarsın o zaman :)
Çatal bıçağı da verseymiş iyiymişhttps://www.bernardo.com.tr/porselen-6-kisilik-yemek-takimlari/romance-yemek-takimi_500_880
günlük yemek takımı arayanlaraben bunu çok beğeniyordum ama ozman malesef bu fiyata değildi düşünün bence
Ayyy benim odamda vardı bi tane çiçeğim çok da güzel bakıyodum giden gelen bana ver dedi nazar ettiler öldü çiçekAy inşallah olur canım ya ev büyük yük gerçekten.
Hemen atayımHeves ettim ama yetiştiricem ya. Madem evde zaman geçiremiyorum ofisi eve çevireyim
Çatal bıçağı da verseymiş iyiymişBeğendim onları da
yaa haset etmesinler amaAyyy benim odamda vardı bi tane çiçeğim çok da güzel bakıyodum giden gelen bana ver dedi nazar ettiler öldü çiçek![]()
canım ters birşeymi var
Ayyy benimde aynı işte hiç bi sorun yok ama içim sıkılıyo resmen beş ay sonra düğün var ama hiç bişey bakmıyorum falan böyleCanım ters giden birşey yok da, güzel olanda birşey de yok![]()
Ayyy benim odamda vardı bi tane çiçeğim çok da güzel bakıyodum giden gelen bana ver dedi nazar ettiler öldü çiçek![]()
Kızçeler benim odada 3 adet çiçek var, biri orkide , diğerlerinin ne olduğunu bile bilmiyorumyaa haset etmesinler ama![]()
Ayyy benimde aynı işte hiç bi sorun yok ama içim sıkılıyo resmen beş ay sonra düğün var ama hiç bişey bakmıyorum falan böyle![]()
Canımm hakkınızda hayırlısı olsun İnşallah olur güzellikle. Vallahi ev çok önemli, büyük rahatlık demek.
Kabul ederler umarım üzerinden ne büyük yük kalkar kimbiliiir :)
Hayırlı haberlerini bekliyoruuuz :)
Hadi bakalım inşallah olur canımm
Ayyy benimde aynı işte hiç bi sorun yok ama içim sıkılıyo resmen beş ay sonra düğün var ama hiç bişey bakmıyorum falan böyle
Kızçeler benim odada 3 adet çiçek var, biri orkide , diğerlerinin ne olduğunu bile bilmiyorumGörüntüyü seviyorum da bakasım yok pek :d Beceremem yaniii.
Kargolayayım size ?![]()
![]()
![]()
Hemde nasıl ya sadece 30 bin gibi bir borç olur onuda çalışırız oderiz kurtuluruz hiçdeğilse evimiz olur ona göre eşya alırız ay ne güzel olur bir bilsen hayallere başladm bilee :)
haberi alaymda koşup buraya yazacam hemeenn .p
Amiinn canımm
Aynı ben![]()
![]()
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımmm