• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Merhaba kızlar.Tailden sonra işler baya birikmiş onlarla ugrasıyorum bende..
math27 math27 ilk evli gelinciğimiz cokkk tebrik ediyorum seniii:KK68:
YEKTA61 YEKTA61 tatlım hiçbişeyi takma kafana, senden daha önemli birşey yok unutma.nişan resminde harikaydı buarada.
greenandblue greenandblue seni cok özledim meslektaşım hayırlı olsun.Okudum cok üzüldüm başında sağolsun.
Orya Orya Ya sennn nerdesin:) buraya ilk yazdıgımda hep sen vardın canım gözüm arıyor seni.

14 şubat fikirlerinizi de okudum kızlarr vakit daraldı ama biz kutlamıyoruz öyle şeyleri hiç telaşım yok o yüzden:)

Oh oh çook az kalmış vallahi. Bitmiş hatta :KK70:
Bir ara ben de sayıyordum şafak ama üzerinden çook zaman geçti. Bittikten sonra alacağın deriin nefesi düşün :KK70:

365 den geldik buralara vallaha çok zor ya :( bitsinde bi sabırsızlıkla bekliyorummm

kızlar sınavdan geçemedim tek ben değil herkes kaldı ya nasıl bi müfettişe denk geldiysek :KK43:
Çok canım sıkıldı giremedim bende bu arada günaydın herkese :)

Hoşgeldiinn :)
üzülme bir dahakine diyelim artık hayırlısı olsun
Merhabaaa, çok çok çok hoşbuldum :)..
Bir yandan beyaz eşya furyasına dalmış olup, bir yandan sizleri takip ediyorumm :KK70:

beyaz eşya için edindiğin bilgileri biizmlede paylaşırsan süper olur :D

365 den geldik buralara vallaha çok zor ya :KK43: bitsinde bi sabırsızlıkla bekliyorummm
Ne kadar zor olduğunu biliyorum canım ama bak sen de söylüyorsun taa nerelerden düştü bu sayı 2 ay mı geçmeyecek sanki pehh :D
Öyle bi geçiyo ki zaman , bi bakıcaksın bitmiş üstünden aylar geçmiş. Sadece hatırası kalmış.
Bitmiş derken şaka yapmadım yani hakikatten bitmiş :)

beyaz eşya için edindiğin bilgileri biizmlede paylaşırsan süper olur :KK70:
Haha vallahi az kaldı uzmanlaşıcam bu konuda. Buzdolabının kapağını zar zor açan ben şimdi litreler boyutlar soğutma sistemleri diye yardırıyorum resmen.
En net bilgi şu "herşey çok pahalı!!! " :KK70:
Tv ve çamaşır makinası kısmını okeyledim bu benim için büyük başarı :KK70:
Lazım olursa diye Samsung WF1802WPC 8 KGlık elmas kazan çamaşır makinasnı 1180 TL ye aldık. Nakit fiyatı bu..
Tv de LG marka 42LB580N 107 ekran .Görüntü kalitesi baya iyi ve Smart (İnternetli ) Kasası gri(bu kısım benim için önemliydi salon için hep açık renk seçimler yaptığımızdan sırıtsın istemedim) Onu da baya uyguna yakaladık 1200 -TL.
Şimdi buzdolabı için savaş veriyorum desem yeri :KK70:

kızlar sınavdan geçemedim tek ben değil herkes kaldı ya nasıl bi müfettişe denk geldiysek :KK43:
Çok canım sıkıldı giremedim bende bu arada günaydın herkese :)

Hoşgeldiinn :)
Canım direksiyon sınavına da üzülme vallahi. Aman ben bir önceki sınava girdim geçtim de ne oldu sanki . Ehliyeti alabilmek için 500 TL vermek gerekecek. Bunca işin arasında :D Çığlık atabilirim heran :D

beyaz eşya için edindiğin bilgileri biizmlede paylaşırsan süper olur :KK70:

İnşallah canım benim

Ne kadar zor olduğunu biliyorum canım ama bak sen de söylüyorsun taa nerelerden düştü bu sayı 2 ay mı geçmeyecek sanki pehh :KK70:
Öyle bi geçiyo ki zaman , bi bakıcaksın bitmiş üstünden aylar geçmiş. Sadece hatırası kalmış.
Bitmiş derken şaka yapmadım yani hakikatten bitmiş :)

evet doğru söylüyorsn bir bakmışsın evlenmişizz :D :D

Haha vallahi az kaldı uzmanlaşıcam bu konuda. Buzdolabının kapağını zar zor açan ben şimdi litreler boyutlar soğutma sistemleri diye yardırıyorum resmen.
Lazım olursa diye Samsung WF1802WPC 8 KGlık elmas kazan çamaşır makinasnı 1180 TL ye aldık. Nakit fiyatı bu..
Tv de LG marka 42LB580N 107 ekran .Görüntü kalitesi baya iyi ve Smart (İnternetli ) Kasası gri(bu kısım benim için önemliydi salon için hep açık renk seçimler yaptığımızdan sırıtsın istemedim) Onu da baya uyguna yakaladık 1200 -TL.

evet malesef herşey çok pahalı, ne güzel başlamışsın eşyalara daha benim hiç birşeyim yokk :)

Merhaba kızlaaar nasılsını. Haftasonu hiç uğrayamadım yanınıza ya :/ Nişanlım ben kardeşim hep beraberdik, iyi anlaşıyorlar kaynaşmaya başladılar ya nasıl huzurluyum :KK68: Vallahi korkuyordum birbirleriyle araları iyi olmaz diye, benim için çok önemliydi. Ama şimdi ikisi bir olup beni eziyorlar vallahi başıma nasıl bir dert aldım belli değil :KK48:

Canım direksiyon sınavına da üzülme vallahi. Aman ben bir önceki sınava girdim geçtim de ne oldu sanki . Ehliyeti alabilmek için 500 TL vermek gerekecek. Bunca işin arasında :KK70: Çığlık atabilirim heran :KK70:

:) şimdi de ekstra dan 180 tl verecem canım üzülüyorum vallaha ya, onun üzerine ekler ehliyetimi alırdım :(
işim için lazım bian önce almam lazım

Merhaba kızlaaar nasılsını. Haftasonu hiç uğrayamadım yanınıza ya :/ Nişanlım ben kardeşim hep beraberdik, iyi anlaşıyorlar kaynaşmaya başladılar ya nasıl huzurluyum :KK68: Vallahi korkuyordum birbirleriyle araları iyi olmaz diye, benim için çok önemliydi. Ama şimdi ikisi bir olup beni eziyorlar vallahi başıma nasıl bir dert aldım belli değil :KK48:

Bizim durumumuz da aynıydı canım :D :D

ne güzel herşey yoluna giriyor çok şükür :)

ne güzel araştırmışsın ben daha hiç başlamamıştım bunları araştırmaya bu bilgi iyi oldu benim için ;)

İnşallah canım benim

evet doğru söylüyorsn bir bakmışsın evlenmişizz :KK70: :KK70:

evet malesef herşey çok pahalı, ne güzel başlamışsın eşyalara daha benim hiç birşeyim yokk :)
Tarih belli mi siziin?
Valla başlamasak yanmıştık. 7 ay kaldı ama daha çook eksik var.
Şuan beyaz eşlayar tamamlanmak üzere.
Salon için masa sandalyeler, oturma odası tamam.
Yatak odasını da geçen hafta seçtim daha.
Onun dışında sadece misafir için tabak çanak ve çatal bıçak var.
Bir de nevresim tk.ları yatak örtüleri.
Eksikleri saymaya kalksam liste baya uzun .
Tabi aldık dediysek borç ödüryoruz. Borçsuz evlenmek için ama bakalım çıkabilecekmiyiz işin içinden.. :(

bu çok önemli birşey canım. bende kardeşimle hiç alaşamam sürekli kedi köpek gibiyiz ama nişanlımla feci anlaştılar yani Allah bozmasın inş

ne güzel araştırmışsın ben daha hiç başlamamıştım bunları araştırmaya bu bilgi iyi oldu benim için :KK66:
Ayy sorma başta tatlı bir heyecanla araştırıyodum ama şimdi işin içine girdim sıkıldım vallahi. Seçsem de kurtulsam diye bakıyorum. Hem karar vermek çok zor, hem fiyatlar çoşmuş durumda :D

Back
X