- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Başın sağolsunn canımMerhaba canlar, yoğun bakımda yatan bi yakınımız vardı hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama 2 gün önce vefat etti malesef giremedim internete, nasılsınız var mı değişik birşey?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın sağolsunn canımMerhaba canlar, yoğun bakımda yatan bi yakınımız vardı hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama 2 gün önce vefat etti malesef giremedim internete, nasılsınız var mı değişik birşey?
Kıyamam kuzum ya bilmiyorum ama aksam al karsına konus herseyi sende bilinmezlikten kurtulKızlar canım cok yanıyor zaman hic gecmiyor. Cikıp dolassam bos bos ne yapacagım zaten halsizim. Hicbisey yapasım yok. Uyuyabilsem uyumak istiyorum cook uzun zamanca ama uyuyamiyorum. Film izlemeye calisiyorm oyun oynamaya calisiyorum ama olmuyo
Sağol canımBaşın sağolsunn canım
Noldu kuzu konusmadnz mı halaSagol canlar yazmissiniz ALLAH razi olsun iyiki varsiniz bende zmana biraktim annemi aradi konustular hatrini filan sormus konusmuslar ben kimseye bisi belli etmedim buyumesin diye kirdi beni ama kendi icmde yasadim benidr aramadi konusmadik bakalim İNŞALLAH kırdığı icn pisman olmustur bende zamana biraktim kizlar zmaanla duzelir INŞALLAH ama bugun daha iyiyim cok sukur kafama takmiyorum hakliyimmm çünkü ben kirmadim sonucta vijdan azabi o kelimeleri eden ceksin yabi nisanlim nediyim ALLAH haklinin yanında olur
hepiniz cok sagolun canlar
nickimi yeni değiştirdim ama daha öncede yazmıyorudum tanımıosundur yani![]()
Memnun oldum bende gülsünTanisalimmm kuzumben buket
Hoşgeldin hayırlı olsunnnMerhaba kızlar benimde uzun süren bir flört döneminden sonra , nişan ve sonunda 3 ekimde düğününde olacak inşallah
Noldu kuzu konusmadnz mı hala
Merhaba kızlar benimde uzun süren bir flört döneminden sonra , nişan ve sonunda 3 ekimde düğününde olacak inşallah
Ses 1-2 ses 1-2Neden bu sessizlikkkkk![]()
Sıkılmaa yaa olur arada böyle şeyler bazen can sıkıntımzdan en yakınımzdakine patlarız aynen ciddi ciddi konus canım ama anneni araması aranızdaki sorunu yansıtmaması çok güzel gerçektenKonusmadik kuzum beni aramadi annemi aramis hatrini sormus o sekil valla yaptigi hakszligi anlamistir diye düşüyorum INŞALLAH hatasini anlamistir bende zamana biraktim kuzum beni cok kirdi yakin zmanda gelicekti izn alcak is yerinden ole konusmustik yakin zmanda en iyisi yuz yuz konusmak INŞALLAH duselirde mutlu oluruz artik lay lay lomu birakicam ciddi ciddi konusucam kuzum ALLAH yaridmcim olsun yoruldum cocuk cocuk kavga cikarip kirmasindan![]()
Neden bu sessizlikkkkk![]()
Çok şükürrrr nasılsınnn canımSes 1-2 ses 1-2![]()
Hoşbuldum ☺Hoşgeldin hayırlı olsunnn
Benimde 10 ekim düğünüm simdi de telas basladı hava nasıl olur yağmur yağar mı ki diye yaaMerhaba kızlar benimde uzun süren bir flört döneminden sonra , nişan ve sonunda 3 ekimde düğününde olacak inşallah
Ayyy aslında o kadar çok şeyi kafama takıp kendmi sıkmam lazım ama bu aralar bi rahatlık var ev yok esya yok ama ben gayet rahat Allah yardım eder diyorummGelincikler buarlaar uzgunnn yaa sesizlik ondan ALLAHIM INŞALLAH herkes cok mutlu olur yaa