Evett geçmişi takip ettim yazamasam da, anladım canımGünaydın canımm, Beni tanıdın mı *.*

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett geçmişi takip ettim yazamasam da, anladım canımGünaydın canımm, Beni tanıdın mı *.*
Evett geçmişi takip ettim yazamasam da, anladım canım![]()
Çok iyi fikir bence canm :))
iyi fikir :)
Günaydın kızlarr , herkese hayırlı cumalar :)
tasarimcibayan bence de notlar yazsan güzel olur , sözlümle ünideyken ben onun hesap makinesini almıştım o zaman arkadaştık tabii bende geri verirken için küçücük teşekkür ederim notu bırakmıştım o da biz arkadaşlarla kantinde otururken çay almaya kalkmıştık defterler masada o sırada koymuş içine not rica ederim molada görüşürüz diye :) Şaşırmıştım çok bide sınava girmiştik o zaman görmüştüm :)
Ben pek böyle romantik sürprizlerden anlamam ama çok tatlıymış teklif yapeki sizce ne yazabilirim nasıl bişey olabilir kızlar ? klasik seni seviyorum tarzı mı yoksa esprili bişeyler mi yapmalıyım
doğum gününde ona baya büyük bi süpriz hazırlamıştım hediye olarak bi fotoğraf hazırlamıştım onu vermiştim bide zippo almıştım onu da kardeşine verdim ve evin her yerine notlar yazdım ilk yatagının içine koydum yatacakken gördü sonra balkona banyoya salona filan notlar yerleştirip biraz koşuşturdum çok tatlıydı :) o tarz farklı bişey daha mı iyi olur sanki?
@Orya kuzum bence o da çok tatlıı. geçen bi arkadaşımda erkek arkadaşıyla aynı yerde çalışıyor notlaşıyorlardı sizin gibi. o da masasına benimle evlenir misin yazmış bırakmış :) çocukta evlenme teklifi ederken teklifin hala geçerli mi diyip notu çıkarmış![]()
evet ya ne güzel ne ben anlarım ne nişanlım hihihBen pek böyle romantik sürprizlerden anlamam ama çok tatlıymış teklif ya![]()
Bencede eğlenceli bişeyler yazmalısın ben de nişanlımın doğum gününde iş yerinde bi süpriz hazırlamıştım güzel bi kahvaltı hazırlayıp onun olduğu yere gelinen kısıma renkli kartlarla bişeyler yazmıştım çok hoşuna gitmişti.. :)peki sizce ne yazabilirim nasıl bişey olabilir kızlar ? klasik seni seviyorum tarzı mı yoksa esprili bişeyler mi yapmalıyım
doğum gününde ona baya büyük bi süpriz hazırlamıştım hediye olarak bi fotoğraf hazırlamıştım onu vermiştim bide zippo almıştım onu da kardeşine verdim ve evin her yerine notlar yazdım ilk yatagının içine koydum yatacakken gördü sonra balkona banyoya salona filan notlar yerleştirip biraz koşuşturdum çok tatlıydı :) o tarz farklı bişey daha mı iyi olur sanki?
Orya kuzum bence o da çok tatlıı. geçen bi arkadaşımda erkek arkadaşıyla aynı yerde çalışıyor notlaşıyorlardı sizin gibi. o da masasına benimle evlenir misin yazmış bırakmış :) çocukta evlenme teklifi ederken teklifin hala geçerli mi diyip notu çıkarmış
![]()
Ben pek böyle romantik sürprizlerden anlamam ama çok tatlıymış teklif ya![]()
evet ya ne güzel ne ben anlarım ne nişanlım hihihama olsa ne iyi olurdu
Bencede eğlenceli bişeyler yazmalısın ben de nişanlımın doğum gününde iş yerinde bi süpriz hazırlamıştım güzel bi kahvaltı hazırlayıp onun olduğu yere gelinen kısıma renkli kartlarla bişeyler yazmıştım çok hoşuna gitmişti.. :)
Odun diyo benimki bana ya, kızıyorum da çaktırmıyorumevet ya ne güzel ne ben anlarım ne nişanlım hihihama olsa ne iyi olurdu
Valla bende sessiz diye bdv de takılıyodum öyleeniye sessiz burası![]()
A.s canım ayy ne çabuk geçiyo zaman yaa daha dün düğün telaşındaydın şimdi balayından dönüyosunn :)Selam hatunlar:) yoldayız şimdi annemlere gidiyoz:) ama benim kafam oldu 1milyon:) yol çok kötü ya![]()
hiç konuşmuyorsunuz
ben de aynen kuzuValla bende sessiz diye bdv de takılıyodum öylee![]()
ayy bitti mi balayı yaaSelam hatunlar:) yoldayız şimdi annemlere gidiyoz:) ama benim kafam oldu 1milyon:) yol çok kötü ya![]()
n11 saolsun bütün çeyizi nerdeyse oradan dizdimevet sonunda karar verdim ve bugün aldıklarım
http://www.n11.com/xtrem-power-cyclonic-toz-torbasiz-elektrikli-supurge2000w-P23243092
http://www.n11.com/arzum-ar391-724-otomatik-cay-robotu-P30533797
http://www.n11.com/philips-hp8250-salon-dry-pro-sac-kurutma-makinesi-2300-watt-P34828099
inş güzel güzel gelirler![]()
A.s canım iyidir sen nasılsınnnSlm canlar naslsinz
Valla okumaktan içim şişti benim canımhiç konuşmuyorsunuz
ben de aynen kuzu
ayy bitti mi balayı yaa![]()