• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok şükür canım yaa Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın Hoppa evet canım nasıol özlemişim daha 2 gün önce görmüştüm şu 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla evlenip kurtulsak hepimiz işkence bu hasretlik yaa :KK36:

AMIN kuzum AMİN INŞALLAH

Gelincikler günaydın,:D

Beni bu akşam isteyecekler yahu,:KK51: şu saate kadar heyecan yapmamıştım.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Şimdi midem ağzımda geziyorum :KK45:Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var :KK55::KK55::KK55:
Ayyy çok heycanlı gerçektenn ben burda bi sevindirik oldum. Allah daim etsin

Tikkabilla Tikkabilla Çok sevindim adına canım , inşallah o günlerde gelicek :)

günaydın gelin kızlar :p

Günaydın :KK49:
Günaydınnn Hayırlı cumalar kızlarr :KK36:

Günaydın , sağol canıım:KK76:

Gelincikler günaydın,:D

Beni bu akşam isteyecekler yahu,:KK51: şu saate kadar heyecan yapmamıştım.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Şimdi midem ağzımda geziyorum :KK45:Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var :KK55::KK55::KK55:

Günaydııııınnnnn :KK54::KK54:
Ayyyy isticekler seniii :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: Artık heyecanlan yaniii bencede :cool: :KK45::KK45:Kaçarken beni de alsana burdann :KK60: Beraber gideliimmmm :KK55::KK55:

Kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar inşallah günümüz güzel geçer , Allah herşeyi gönlümüze göre verir (Amin) HoppaHoppaHoppaHoppa

Tikkabilla Tikkabilla Çok sevindim adına canım , inşallah o günlerde gelicek :)

Günaydın :KK49:

Günaydın , sağol canıım:KK76:

Günaydııııınnnnn :KK54::KK54:
Ayyyy isticekler seniii :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: Artık heyecanlan yaniii bencede :cool: :KK45::KK45:Kaçarken beni de alsana burdann :KK60: Beraber gideliimmmm :KK55::KK55:

Kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar inşallah günümüz güzel geçer , Allah herşeyi gönlümüze göre verir (Amin) HoppaHoppaHoppaHoppa

Yavru kuş, dua et bana yaa..Sakarlık yapmayayım..:KK17::KK17: Kendim bir çıkabilsem şu şantiyeden seni de alıcam da :KK56:

Yavru kuş, dua et bana yaa..Sakarlık yapmayayım..:KK17::KK17: Kendim bir çıkabilsem şu şantiyeden seni de alıcam da :KK56:

Canııım herşey çok güzel olucak dua ederim tabii tüm dualarım sende ve Love01 Love01 de bugün :KK60::KK60: Rahat ol sıkıntı yapma herşey kendiliğinden oluvericek bak görürsün ;) Bende çalışmasam yarın gelirdim de :KK43:

Back
X