- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Vala öyle on gün kaldı bizim buluşmamızada evlensekte kurtulsak diye gün sayıyoruz daha bir buçuk yıl var dugune:--(
Sizin dugun nemzn di kuzum ben hatrlayamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vala öyle on gün kaldı bizim buluşmamızada evlensekte kurtulsak diye gün sayıyoruz daha bir buçuk yıl var dugune:--(
Çok şükür canım yaa Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasınevet canım nasıol özlemişim daha 2 gün önce görmüştüm şu 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum hayırlısıyla evlenip kurtulsak hepimiz işkence bu hasretlik yaa
![]()
Kuzu senin düğün ayın kaçındaydı oldu mu yoksa sonundaydı?????Ben evlendim:) çook güzeldi kızlar ama çok ağladımöpüyorum sizi:)
Ben buradayım canım :) Bugün erkek arkadaşımla buluştuk, her şey o kadar güzeldi ki :) Keşke hep beraber olsak.Kuzularrrr ordamisnzzz
Hadi hayırlı uğurlu olsun darısı tüm gelinlerin başınaBen evlendim:) çook güzeldi kızlar ama çok ağladımöpüyorum sizi:)
teker teker gidionuz kızlllarr :)Gelincikler günaydın,
Beni bu akşam isteyecekler yahu,şu saate kadar heyecan yapmamıştım.
.Şimdi midem ağzımda geziyorum
Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var
![]()
hayırlısıyla senide verelim inşGelincikler günaydın,
Birde geldim çalışıyorum yaaaa, işleri toparlayıp öğleden sonra kaçma planlarım var
![]()
teker teker gidionuz kızlllarr :)![]()
hayırlısıyla senide verelim inş![]()
Ayyy çok heycanlı gerçektenn ben burda bi sevindirik oldum. Allah daim etsinGelincikler günaydın,
![]()
Ayyy çok heycanlı gerçektenn ben burda bi sevindirik oldum. Allah daim etsin
günaydın gelin kızlar![]()
Günaydınnn Hayırlı cumalar kızlarr![]()
Gelincikler günaydın,
![]()
Tikkabilla Çok sevindim adına canım , inşallah o günlerde gelicek :)
Günaydın
Günaydın , sağol canıım
Günaydııııınnnnn
Ayyyy isticekler seniii![]()
Artık heyecanlan yaniii bencede
![]()
Kaçarken beni de alsana burdann
Beraber gideliimmmm
Kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar inşallah günümüz güzel geçer , Allah herşeyi gönlümüze göre verir (Amin)![]()
Yavru kuş, dua et bana yaa..Sakarlık yapmayayım..Kendim bir çıkabilsem şu şantiyeden seni de alıcam da
![]()